Museovirasto finna

Löytö on nähtävillä Suomen kansallismuseon. Finna on suomalaisten kirjastojen, arkistojen ja museoiden hakupalvelu, johon kuuluu monia sivustoja valtakunnallisen. Muut kolmen kärjessä ovat Sotamuseon SA-kuva-arkisto yli. Museoviraston ja Kansallismuseon kokoelmista museot.

Kokoelman tiedot tulevat sen sijaan kokonaisuudessaan haettavaksi finna. Ajapaik-mobiilisovelluksella voi löytää Finna. Osallistun ajankohtaiseen keskusteluun julkaisemalla Finnan kuvia twiiteissä esiintyvien hashtagien perusteella. Kuvat löytyvät Finna -palvelun kautta osoitteesta. Kuvat voi hakea internetin Finna -palvelusta. Vastaan myös jos nimeni mainitaan.

Ajapaik-kännykkäsovelluksella tai sopivia kuvia voi etsiä Finna. Museum Finna contains images and objects from many Finnish museums. KDK: Finna ja pitkäaikaissäilytys Maakuntamuseoiden, aluetaidemuseoiden ja. Hanke myös ylläpiti Museoiden Finna -näkymää.

Hangon Casino on kiehtonut minua aina. Asiasanat: Kansallinen digitaalinen kirjasto, digitointi, Finna, sähköiset. Finna -rajapinnan kautta kuka tahansa saa käyttöönsä yli 13 miljoonan. Joitakin Suomesta löytyneitä roomalaisia rahoja. Todennäköisesti tänne jo roomalaisaikana päätyneitä kolikoita. Kymenlaakson museon kokoelmia voi selata valtakunnallisessa Museo- Finna -tietokannassa. Finna – organisaatioiden tapahtumakalenteri sai edelleen paljon.

Luston kokoelmiin voi tutustua Kantapuu– ja Finna -palveluissa sekä paikan päällä. Finna valikoidun otoksen Kuvasiskot-valokuvaamon studiokuvia. Finna on museoiden, arkistojen ja kirjastojen yhteinen. KANSALLISKIRJASTO – Kirjastoverkkopalvelut Finna -konsortio Finnaan. Finnan etusivulta pääsee suoraan hakemaan erikseen kuvia tai muita vapaasti.

Finna -verkkopalvelussa, joista niitä voi myös tilata omaan käyttöön. Kultavuori lähin kohouma taustalla vasemmalla, Oriselkä takaoikealla. Finna on Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen yhteinen sähköinen. Inquiries and feedback on the API: finna -posti AT helsinki. Contact: Hannu Häkkinen, hannu.

Pääosa mukana olevista museoista on siirtynyt Finna -palveluun eivätkä Museot Online sivustossa olevat tiedot enää näiden osalta päivity. Nostamme merkkivuoden aikana esille. Kullaa, Kuvaustiedot: Poutvaara Matti, CC BY 4. Niihin pääset tästä Finna -hakupalvelun linkeistä: ”Ruoveden pappila” ja. Juomana oli joulukaljaa ja punaviiniä, jota lapsille annettiin vedellä leikattuna. Se kertoo saamelaisista ( finnas ), jotka asuivat Skandinavian pohjoisosassa kalastaen, metsästäen ja.

Finna kokoaa yhteen Suomen kirjastojen, museoiden ja arkistojen.