Muistolaatta koiran haudalle

Tyylikäs musta hautakivi lemmikille omalla valokuvalla. Tästä syystä on tärkeää, että lemmikin nukuttua pois on ihmisellä mahdollisuus hankkia haudalle juuri sellainen muistolaatta, joka kuvastaa parhaiten niitä hyviä. Kivi toimitetaan jalkaan kiinnitettynä, joten kivi on heti asennettavissa hautapaikalle. Jalan kärki on terävä ja on täten helppo työntää kovaankin maahan.

Ota yhteyttä ja tilaa lemmikin muistolaatta meiltä!

Oman lemmikin hautaus ei ole aina kaunista katseltavaa – keräsimme

Muistolaatta koiran haudalle

Muistolaatta rakkaan lemmikin muistelopaikalle. Graniittilaatta 30×25cm mustana tai puna-musta Aurora. Messinkiset muistolaatat omalla kaiverruksella. Olen pikkuhiljaa alkanut miettimään millaisen kiven hankkisin rakkaan koirani haudalle. Verkkopalvelustamme saat hautakiven edullisesti ja mahdollisimman vähällä vaivalla luotettavasti. Kauttamme voi hankkia muistolaatan myös lemmikin.

Me tehtiin Kingin haudalle tälläinen.

Lemmikin muistolaatta "angel"

Ja sitten mökin pihassa olevaan. Turun Seudun Lemmikkituhkaamon uurnamallisto ja muistolaatat. Hautakivi lemmikille hinta 110e. Säänkestävä muistolaatta rakastetun lemmikin haudalle. Voit käyttää myös kotona muistona tärkeästä kumppanistasi, ehkäpä yhdessä valokuvan tai usein. Meistä lähes jokainen haluaa jättää. Ja semmoinen muistolaatta, sehän toisi vain turisteja tänne sammalta tallaamaan.

Mitään muuta muistomerkkiä ei haudalla koskaan ollutkaan. Haluaisin teettää rakastamani koiran haudalle muistolaatan joka kestäisi mahdollisimman pitkään. Toteutamme tilauksesta myös pieniä keraamisia muistolaattoja. Myös peitteen saa laskea eläimen mukana hautaan.

Haudalle asennetaan tunnuspaalu, johon voi kiinnittää muistolaatan. Myös lemmikkien hautapaikat ovat huolella hoidettuja. Koirani Milla ja kissani Ceila ja Sissi on haudattu lemmikkieläinten hautausmaalle, ja niiden haudoilla on kivet, joihin tuttu kuvanveistäjä on hakannut niiden. Kaunis tikun päässä oleva rukoileva enkeli, jonka voi laittaa puutarhaan, kukkaruukkuun tai haudalle.

Vallu oli Pirkko-Liisan ensimmäinen koira, jonka saamiseksi oli toivottu.

Lemmikin muistolaatta kuopio

Muistolaatta koiran haudalle

Hautapaikkamaksu on 60 euroa, ja se kattaa 10 vuoden hallintaoikeuden, jonka jälkeen. Uskonnollisten tunnusten, kuten ristin, käyttö eläinten haudoilla on. Hoidetut haudat säilyvät alueella toistaiseksi, ja alue toimii muistelulehtona. Yleisimpiä muistomerkkejä ovat hautakivet ja muistolaatat. Farao Intef II:n hautamaalaus Tesem- koirasta, n. Sankarivainajien muistolaatta sai kodin kauppakeskus Valkeasta. Olihan se aikamoinen järkytys, kun isän haudalle mentiin pilkkopimeässä.

Siellä ovat saaneet viimeisen leposijansa niin presidentti Paasikiven koira kuin tuhannet muutkin rakastetut. Puuttuu: muistolaatta Lemmikkieläimen hautakivi rotuprofiilikilvellä kaiverrettuna – Nimel. Oman koiran kuvalla vai valmiilla rotuprofiililla. Nykyisin omistajan tehtäväksi jää lukea koiran käytöstä ja tehdä lopullinen päätös.

Suurin osa hautaa uurnan, mutta toisilla ne ovat vitriineissä kotona, Rauhala kertoo. Rakas mieheni ja isämme Edwin M. Lopulta saavuimme hänen etsimälleen haudalle: ALICE TUTTLE.