Moro sky bar korkeus

Solo Sokos Hotel Torni Tampere yltää 88 metrin korkeuteen. Uusi 25-kerroksinen hotelli Tampereen keskustassa tarjoaa näkymät 88 metrin korkeudesta. Näköalat ovat komeat 88 metrin korkeudesta, vaikka sää tuntuu olevan. Tampereen Torni-hotellin kattoravintola on noin 78 metrin korkeudessa. Ensi maanantaista lähtien Tampereella voi syödä lounasta korkealla. Hotelli seisoo maamerkkinä koko 88-metrisen korkeutensa mitassa. Olin haaveillut korkeudesta, mutta hotellin kuusi invahuonetta sijaitsevat. Hieno paikka ja näköalat, mutta drinkit olivat luokattomia.

Kerros 25, sieltä löytyy kaupungin uusin näköalaravintola! Tule nauttimaan kaupungin kauneudesta ja luonnon monimuotoisuudesta kattojen ylle. Paja Baarin ja Moro Sky Baarin. Huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat. Moderni hotelli Torni yltää huimaan 88 metrin korkeuteen ja siihen. Ihan huipulla on sitten Moro Sky baari, joka on auki muillekin kuin hotellin asukkaille. Harmi, että valtavalle terassille emme päässeet koska se.

Tornihan on aikamoinen ”nähtävyys” sillä korkeutta sillä on jopa 88 metriä. Se kohoaa 88 metrin korkeuteen ja huoneita on 24. Hotelli ylimmässä kerroksessa on Moro Sky bar, josta on aivan upeat. Yllättävää sinänsä, koska oli kuitenkin torstai- ilta. Liekö pikkujoulukausi jo startannut? Näsinneulan ravintola on nimittäin 124 metrin korkeudessa. Champagne bar Santéen, joka sijaitsee Tampereen.

Moro Skybar antaa tunnustusta olympialaisissa menestyneille tamperelaisurheilijoille, ja sen erikoisuutena ovat tuunatut hot dogit. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät. Kalajanvuori kohoaa korkeuksiin. En ehtinyt kammoksua korkeuksia, kun maisemat näyttivät tältä. Itse en myöskään aina herätessäni nää suoraan 20 kerroksen korkeudesta ulos, täällä näin. Hotellin sinällään hieno skybar näytti olevan nuorison kokoontumismesta. Kattobaari Moro oli myös kiva, tosin vähän juhlijoiden jäljiltä epäsiisti. Sky Bar: parasta antia, tykkäsin!

Parhaimman kuvan kaupungista saa yleensä korkeuksista, ja tämä. Musiikillista inspiraatiota haettiin korkeuksista ( Moro Sky bar ). Yleisen ja häveliään kaikellisen lempääläisyyden peitti onneksi huikea. Lisäksi Tampereen maisemia voi käydä ihailemassa Näsinneulasta, Suomen korkeimmasta rakennuksesta 120 metrin korkeudesta. Huiput on listattu korkeusjärjestyksessä, otsikot toimivat linkkeinä.

Levyrunkoiset kaapit ja hyllyt 18 mm:n laminaatti tai -melamiinipintaista lastulevyä. Värinä tehtaan valkoinen, ABS-reunalista.