Mopon moottori kolisee

Vähän on petareissa välystä, n. Tyhjäkäynnillä kun tarkkaan kuuntelee, kuulee vaimeaa kolinaa. Kun ajan niin moottorista kuuluu sellaista hyrrämäistä lievää kolinaa. Pari päivää sitte huomasin että derbi x-race 07 moottorissa kolisee jokin. Raskas, metallinen ääni, joka seuraa moottorin käyntinopeutta.

Variaattorin kolina (baotian)

Mopon moottori kolisee

Kolinaa ei ole paikallistettu sen tarkemmin, syystä että en mahdu auton alle. Kun kierroksia nostaa tietyn rajan yli niin ääni katoaa. Eli ennemmin kannattaa katsoa sitä mopon kuntoa ja miten miellyttää. Tuorevoitelu päällä moottori saattoi sammua joskus rauhallisessa kaupunkiajossa. Putken kun irrotti niin hillitön kolina ja kun rälläsin sen katki niin. Minarelli AM6 standard mopon kampiakseli.

Mutta kolina ja räminä ei vaan oikein käy oireeksi leikkaamiseen.

Jos kone ei käynnisty niin

Mopon moottori kolisee

Syynä on se, että haastattelin poikaa tarkemmin mopon oireiluista tuossa. Voisit myös tarkistaa sen takavarin väljyyden niin että laitat mopon käyntiin ilman hihnaa. Jos kolisee silloinkin niin vika löytyy jostain muualta kuin takavarista. Paluumatkalla moottori nykäisi pari kertaa ja sammui siihen paikkaan. Kolina johtuu siitä, että löysähkö ketju hakkaa johonkin. Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja. Tuli ostettu tommonen ligier x-too projekti ja siinä oli moottori hajalla sen verran että kun käynnistää kuulu pirunmoinen kolina.

Edellinen omistaja oli startannu. Palaa alueelle Mopoautojen tekniikka. Polttoaineista puhuttaessa usein mainitaan nakutus. Etanoliahan ylistetään monestakin syystä ja nakutuksen kestävyys on yksi niistä. Vihreä ei tieliikennekelpoinen mopo.

Latvialainen Mini seissyt 25 vuotta, moottori kolisee. Mikä moottori ja mistä autosta? Noihin törmää varsinkin mopopuolella lähes viikoittain. Mopoautolla pörrääminen yömyöhään kannatti – nuoret sankarit pelastivat yhden illan aikana kaksi vanhusta paleltumiselta.

Muu merkki muu malli 50 cm³ 1990

Seurauksena on tehon laskua sekä moottorin termisten ja mekaanisten rasitusten lisääntymistä. Mikäli haitallista nakutusta tapahtuu vain hetkellisesti. Hän ajoi hetkeä myöhemmin mopoautolla vartijan päälle ja törmäsi. Syytetyn mukaan hän oli tilanteessa "kuullut jotain kolinaa mopoauton renkaasta".

Nyt loppui innostus,pitää ottaa toinen mopo liikenteeseen täksi kesäksi. Yritin paikallistaa ääntä, mutta kun kolina on niin voimakas niin ei siitä. PS: Jos löydät jostakin halvan stetoskoopin, niin sillä voi aika hyvin kuunnella ja paikallistaa moottorin sisäisiä ääniä.