Monivuotiset perennat

Lähes kaikkien perennojen maanpäälliset osat lakastuvat syksyllä ja kasvu alkaa jälleen. Yleensä perennoja on hyvä istuttaa kesä-syyskuussa. Valittavanasi on useita eri lajikkeita, ja pienellä vaivalla. Monivuotiset, ruohovartiset kasvit eli perennat muodostavat puutarhan perustan.

Perennat myymme astiataimina 9× 9. Muiden monivuotisten kasvien tavoin nekin vaativat hoitoa ja lannoitusta.

Perennojen kasvatus siemenistä

Vanhanajan perennat ja suloiset villikukat ovat luotettavia kukkijoita. Monivuotisilla kasveilla on paljon hyviä puolia kesäkukkiin verrattuna. Poimi myös ideat perennapenkkisi istutuksiin! Monen varjoisan tontin omistajan mielessä siintää ajatus vehreästä ja tunnelmallisesta hämypuutarhasta – paikasta, jossa perennat viihtyvät ja kukoistavat. Lähes koko kesän kukkivat tarhasarviorvokit ovat isokukkaisimpia ja värikkäimpiä monivuotisia. Ne sopivat istutettavaksi yksittäin, omaksi ryhmäkseen tai voit yhdistellä niitä havujen ja.

Kissankello on monivuotinen ruoho, joka viihtyy kuivilla ja aurinkoisilla paikoilla.

Monivuotinen perenna on haudan helppo kasvi

Monivuotiset perennat

Helppohoitoinen siperianunikko on suosittu matalakasvuinen perenna, joka. Parvekeruukuissa ja amppeleissa viihtyvät niin kesäkukat ja vihannekset kuin monivuotiset perennat, köynnökset ja pensaat. Kukkiva puutarha on otollinen paikka rentoutua ja irrottautua arjen kiireistä. Aurinkoisen paikan perennat tästä tuoteryhmästä edullisesti. Korkeat ja matalat perennat, jotka viihtyvät auringossa. Tutustu mahtavaan kasvivalikoimaamme ja. Taimitaikurit myy erilaiset, upeat monivuotiset perennat pihaan kuin pihaan. Valikoimistamme löydät laajan valikoiman laadukkaita, suomalaisia Satakunnan Taimitukun perennoja.

Jättipoimulehti on helppohoitoinen perenna. Perennojen eri kukkimisaikoja kannattaa. Ryytisalvia on monivuotinen yrtti joka sopii niin tuorekäyttään kuin kuivattunakin käytettäväksi. Taimisto suljettu tämän vuoden osalta! Yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostilla. Aisteja elvyttävään kukkatarhaan voi hakea mallia cottage garden -tyylistä, jossa ruusut, monivuotiset perennat, yrtit ja yksivuotiset kukat.

Useimmat varjon perennat menestyvät hyvin puolivarjossa. Puutarhassa käytettävä lajimäärä on. Jaloangervot ovat helppohoitoisia ja kestäviä perennoja.

Perennapuutarhurin blogi: perennoja varjoisille ja puolivarjoisille

Puutarhuri valitsee perennat eli monivuotiset kukat. Valinta tehdään kukkapesän kasvuolosuhteiden sekä muistomerkin korkeuden ja värin perusteella. Monivuotiset kukat eli perennat ovat mitä monikäyttöisimpiä pihan kasveja. Ne sopivat niin pieniin kuin vähän suurempiinkin pihoihin. Pinsiön taimiston perennat tulevat kaikki kotimaisilta kasvattajilta. Niillä on puutarhassa runsaast. Pieni monivuotinen maanpeitekasvi. Suuret, keltaiset, suppilomaiset kukat.

Sopii kivikkoon ja kukkapenkkiin. Sen keltaiset kukat ovat hieno vastakohta tummille. Kaikki myynnissä olevat perennat ovat ruukkutaimia. Suurin osa on 9cm tai 11cm ruukussa. Tuotevalikoimasta löytyy myös joitakin suurempia taimia mm. Siemenet, kukkasipulit ja perennat edullisesti verkkokaupastamme! Laskin jossain vaiheessa pihassani olevien perennojen määrän.

Pääsin silloin noin sataan eri lajikkeeseen. Mitkä perennat pitää leikata maan tasalle syksyisin ja mitkä keväällä? Ja jos leikataan vain kukkavarret, milloin se tehdään? Tarhaidänunikko Picotee Vuosittaiset Kasvit, Monivuotiset Kasvit. Onko sinulla tarvetta suurelle määrälle perennoja, eli monivuotisia kukkia?

Tuntuuko taimina osto liian tyyriiltä? Prisman uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!