Mitkä värit sopivat keskenään

Taitava värienkäyttäjä saa mitkä tahansa värit ja kuosit sopimaan. Väriympyrän vierekkäiset värit toimivat usein keskenään. Toiset pitävät runsaasta värimaailmasta, toiselle valkoinen, musta ja harmaa sopivat paremmin. Jotta tietäisit mitkä väriyhdistelmät toimivat juuri sinulla, pitää sinun.

Alta löydät vinkit siihen mitkä värit sopivat yhteen vaatteissa ja miten!

Sisustuskoulu: luo tunnelmaa väreillä

Mitkä värit sopivat keskenään

Pidän tosi paljon tästä yhdistelmästä". Harmoniset väriparit eivät kilpaile keskenään. Metalliset värit sopivat niin pastellisävyjen kuin voimakkaampien värienkin kanssa, mutta myös. Eri punaisen sävyjä sekoitetaan myös keskenään mielenkiintoisten.

Miten väreillä luodaan erilaisia tunnelmia? Sisustuskoulussa opetellaan sisustamaan rohkeasti värein!

Puu kestää trendistä toiseens

Monella itselleen sopivat värit ovatkin niitä lempivärejä, joita mielellään käyttää. Osaisitko neuvoa, mitkä värit sopisivat minulle, etten jäisi niiden ”varjoon” mutta en. Tietyt värit onnistuvat kohottamaan mielialaamme, kun taas toiset värit tuntuvat laskevan sitä. Väreillä on siis valtava voima mielialaamme ja se. Tiedostamme sitä tai emme, näkemämme värit vaikuttavat meihin. Toisessa Kissmetricsin tutkimuksessa selvisi, mitkä värit houkuttelevat minkäkinlaisia ostajia. Haluaisin myös jonkun yhden värin sinne. Ja kuten eräs jo kirjoitti: sävyistä se on todellakin kiinni: kaikki värit sopivat kyllä keskenään.

Vierekkäiset värit toimivat usein keskenään – kuten punainen ja oranssi tai sininen ja. Kertokaa, mitkä värit mielestänne sopivat yhteen keltaisen kanssa? No, ne sopivat kyllä melkein värin kuin värin kanssa. Välivärejä saadaan sekoittamalla keskenään kahta pääväriä. Taideteokseen saadaan sopusointuisia väriyhdistelmiä rinnastamalla toisiinsa sopivia sävyjä.

Parhaiten kantajalleen sopivat värit kohottavat kasvonpiirteitä, tekevät.

Värit miehisyyden mittarina

No kertokaas nyt mitkä värit sopii toisiinsa ja mitkä ei. Et voi ottaa laatikosta vaatteita ilman et otat sopivan parin sille kans? Juuri sopivan sävyisten meikkien ja vaatteiden löytäminen voi olla toisinaan haastavaa. Ongelma selviää kuitenkin helposti, kunhan selvität. Minkä väriset verhot sopivat olohuoneeseeni? Harmaata, valkoista vai punaista?

Valitse sopiva maalisävy kotiin. Viileät värit sopivat hyvin vaikkapa verkkosivujen taustaväreiksi, sillä ne tuntuvat. Turvallisinta on yhdistellä samantyyppisiä värejä keskenään esim. Mitkä värit tuottavat haluamasi vaikutelman? Onko valittujen värien huomioarvo sopiva käyttötarkoitukseensa nähden? Ympäröivä luonto tarjoaa loputtomasti inspiraatiota kodin sisustukseen. Katso tärpit kiehtovan värimaailman loihtimiseen. Helpoin tapa ratkaista, mitkä värit sopivat sinulle, on pitää niitä yksi kerrallaan itseäsi vasten ja katsoa.

Keskenään riitelevät värit eivät ole miellyttäviä. VÄRIEN SEKOITTAMISESTA, TAITTAMISESTA JA MURTAMISESTA. Päävärejä ei voi saada aikaan sekoittamalla muita värejä keskenään. Välivärit violetti, oranssi ja vihreä syntyvät sekoittamalla keskenään kahta pääväriä.