Mitkä ovat parhaat suihkulattiavaihtoehdot?

Mitkä ovat parhaat suihkulattiavaihtoehdot?

Hillitty kauneus tekee tyylinsä selväksi lattioissa, seinissä, suihkualtaissa, työtasoissa ja muissa tiloissa, joissa helppohoitoinen tyylikkyys on tervetullutta. Mukana Cabot-posliinilaatat – Riverbank Stone Series Harbor Grey SKU: 15271018

Kaikista kodin paikoista suihkun lattia vaatii eniten harkintaa ja huomiota yksityiskohtiin. Oikean lattiamateriaalin valintaprosessi kylpyhuoneeseen on paljon erilainen kuin mihin tahansa muuhun talosi asuintilaan, ja tämä pätee vielä enemmän suihkuun. Täällä käytännölliset asiat ja toiminnallisuus nousevat esteettisyyden ja hinnan yläpuolelle. Oikea suihkulattia voi vetää kylpyhuoneesi yhteen ja auttaa sinua luomaan tyylin ja ympäristön, josta nautit vuosia. Tai jos valitset väärän materiaalin, siitä voi tulla suuri sotku ja rahan tuhlausta.

Tärkein seikka, joka on muistettava ihanteellista suihkulattiaa valittaessa, on sen väistämätön altistuminen valtaville vesimäärille päivän mittaan. Suihkulattian on oltava vedenkestävä, jotta se kestää. Varmista, että se on myös liukastumisen kestävä, jotta et liukastu ja liukastu suihkussa kuin jäähallissa. Toinen huomioon otettava asia on tarvittavan huollon määrä. Jotkut suihkulattiat saattavat näyttää aluksi hyvältä, mutta ne voivat helposti vaurioitua ja värjäytyä saippuoista ja veden orgaanisista yhdisteistä. Tutustutaanpa suihkulattioiden sisustustrendeihin, jotta voit löytää itsellesi sopivan.

Marmori

Luonnollisen tyylikkään ja pehmeän kerman- ja harmaanvärisen pyörteensä ansiosta marmorilaatoitettu kylpyhuoneen lattia voi tehdä mistä tahansa kylpyhuoneesta ylellisen vetäytymispaikan. Tämä ajaton luonnonkivi on kaikkien, joilla on siihen varaa, suosikkivalinta kylpyhuoneisiin ja muihin asuintiloihin. Marmori on erittäin monikäyttöinen ja sitä on saatavana useissa eri tyyleissä ja muodoissa, aina kalanruoto- ja metrolaatoista tavallisiin neliskanttilaattoihin ja korikudoksiin.

Niin hienolta kuin se näyttääkin, marmori ei kuitenkaan aina ole ihanteellinen suihkulattiaksi. Marmorin ohut tiheys tekee siitä herkän huokoisen kiven, joka on altis vaurioille ja vaatii erityistä hoitoa. Se naarmuuntuu ja värjäytyy helposti. Koska marmorilattia altistuu jatkuvasti saippualle, vedelle ja öljyille suihkussa, sen pintaan voi muodostua kalvojäämiä. Kiven suojaamiseksi ja sen ulkonäön säilyttämiseksi sinun on sitouduttava käyttämään aikaa ja rahaa säännöllisesti. Marmori saattaa joutua tiivistämään useita kertoja vuodessa, ja sen voi puhdistaa vain tuotteilla, jotka on katsottu turvallisiksi sille.

Hiottu marmori on mattapintaista ja kestää naarmuja paremmin kuin kiillotettu marmori. Toinen marmorin ongelma on, että se voi olla melko kylmä ja liukas paljaille jaloille. Jos rakastat kiveä ehdottomasti ja olet valmis huolehtimaan siitä, harkitse kuvioituja lajikkeita, jotka ovat liukastumisen kestävämpiä, ja pidä se lämpimänä säteilylämmityksellä. Hyvin hoidettu marmorilattia nostaa talosi jälleenmyyntiarvoa huomattavasti.

Mitkä ovat parhaat suihkulattiavaihtoehdot?

Luonnonkivipinnan maanläheisen ilmeen ansiosta tämä lattia tarjoaa koristeellisen hienon tyylin, joka sopii erilaisiin tiloihin. Mukana Takla-posliinilaatta Desire-sarja hopeanvärisenä. SKU: 15269058

Mosaiikkilaatat

Mosaiikkilaatoilla voit tehdä suihkulattiastasi taideteoksen. Nämä pienet lasin, laattojen tai luonnonkivien kappaleet ovat visuaalisesti houkuttelevia, ja niistä voi saada aikaan minkä tahansa suunnittelun tai kuvan, joka sinulla on mielessäsi. Ne ovat melko kestäviä, vähän huoltoa vaativia ja kestävät kemiallisia aineita. Ne kestävät pitkään ja ovat helppoja asentaa.

Mosaiikkilaattojen suurin haittapuoli on, että ne voivat olla hyvin liukkaita märkinä. Siksi liukastumista estävä tiiviste on välttämätön onnettomuuksien ja loukkaantumisten välttämiseksi.

Travertiini

Mitkä ovat parhaat suihkulattiavaihtoehdot?

Valmistettu korkealaatuisesta, Turkista peräisin olevasta rummutetusta travertiinista, ja sarjan jokainen valikoima tarjoaa tämän luonnonkiven ainutlaatuisen viehätyksen; hienovaraiset värit, vaihtelevat tekstuurit, vanhan maailman vaikutukset. Mukana Izmir Travertine Mosaic Riverbed -sarjan mosaiikki, väri Beige. SKU: 10095992

Tämä luonnonkivi on monien asunnonomistajien suosikkivalinta sen värivalikoiman, tyylivaihtoehtojen ja käytännöllisyyden vuoksi. Travertiinista valmistetuissa design-laatoissa voi olla hiottu, kiillotettu, taltattu tai tumbled-viimeistely. Travertiinin suonet ja pyörteet vaihtelevat värisävyissä kermanvärisistä ja harmaista ruskeisiin ja kultaisiin. Se on luonnostaan luontaisesti liukumaton ja kestää pitkään.

Koska travertiini on luonnostaan huokoinen kivi, sillä on kuitenkin samanlaisia ongelmia kuin marmorilla, kuten alttius vaurioitua ja värjäytyä. Se on tiivistettävä vuoden tai kahden välein. Sinun on myös oltava varovainen sen puhdistusaineiden ja suihkussa käytettävien saippuoiden ja shampoiden kanssa.

Keraaminen ja posliini

Keraamiset ja posliinilaatat saattavat olla kaksi parasta vaihtoehtoa kylpyhuoneen lattialle. Tiiviistä savesta valmistetulla posliinilla on erittäin alhainen veden imeytymisaste ja se on melko kestävää. Tämän lisäksi se on tyylikästä ja edullista. Sillä voi olla rikas kuvioitu ulkonäkö, ja sen avulla voit saavuttaa minkä tahansa haluamasi muotoilun, halusitpa sitten puun, kiven tai marmorin näköiseksi. Posliinilaattoja on saatavana monessa muodossa ja koossa, joten voit olla sen kanssa niin luova kuin haluat. Se on helppo puhdistaa ja kestää erilaisia aineita ja naarmuja.

Mitkä ovat parhaat suihkulattiavaihtoehdot?

Muinaisen Kreikan kestävien marmorirakenteiden innoittamana näissä laatoissa yhdistyvät taitavasti marmorin luonnollinen, klassinen kauneus ja lasitetun posliinin kestävyys. Mukana Cabot Italian Porcelain Tile Olympia Series -laatta White Vein Cut. SKU: 10098731

Suurimmat huolenaiheesi posliinin kanssa ovat puhdistettavan laastin määrä sekä sen kylmyys. Vaikka voit pitää sen lämpimänä säteilylämmityksellä tai lämmitetyllä laatalla sen alla, puhdistus on pitkäaikainen sitoumus.

Puun näköiset laatat

Vaikka puu ei olekaan ihanteellinen suihkulattialle kosteusherkkyyden vuoksi, on olemassa puun kaltaisia lattiavaihtoehtoja, jotka sietävät hyvin kosteutta. Uskomattoman realistisen ulkonäkönsä ja kosteudenkestävyytensä ansiosta puun näköiset posliinilaatat antavat sekä asunnonomistajille että suunnittelijoille mahdollisuuden saavuttaa aidon kovapuun ilmeen melkein missä tahansa tilassa.

Jotta nämä laatat muistuttaisivat vielä enemmän aitoa puulattiaa, niitä on saatavana perinteisinä puulattiamittoina, joihin kuuluu pitkiä lankkuja sekä leveinä että kapeina. Puun realistisuuden lisäämiseksi laatat on parasta asentaa tiiviillä laastilinjoilla ja käyttää muuta kuin kontrastiväristä väriä.

Mitkä ovat parhaat suihkulattiavaihtoehdot?

Näissä laatoissa on 100-prosenttisesti vedenpitävä ja ympäristöystävällinen WPC (Wood Plastic Composite) -ydin. Mukana Vesdura Vinyl Planks – 7,5 mm WPC Click Lock – Old Town Collection Tai Mountainissa. SKU: 15260962

Pebbles

Puun tavoin kivet ovat orgaanisen näköisiä ja auttavat sinua luomaan kylpyhuonettasi spa-ilmapiirin. Ne ovat luonnostaan liukastumattomia ja erittäin monipuolisia. Kivet tuntuvat rauhoittavilta jalkojesi alla, ja ne voivat tehdä kylpykokemuksesta virkistävän ja virkistävän.

Jotta kivien luonnollinen kauneus säilyisi, joudut kuitenkin puhdistamaan paljon laastia. Kovasta vedestä johtuen kivien pinnalle voi muodostua kalvomaista ainetta, ja ne saattavat tarvita jopa päivittäistä huoltoa.

Kun seuraava remonttikohteesi vie sinut kylpyhuoneeseen, muista kiinnittää erityistä huomiota suihkulattioihin, jotta vältyt turhilta katastrofeilta. Käytä aikaa eri vaihtoehtojen läpikäymiseen ja pohdi vakavasti kunkin vaihtoehdon mahdollisia ongelmia. Kun olet valinnut oikean materiaalin, voit antaa luovuutesi valloilleen.

Kävely kivien päällä on ainutlaatuinen kokemus, joka voi todella tuoda lisäarvoa taloosi.