Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Opiskelija-asunnot tuottavat usein jopa 20 % korkeampia tuottoja kuin muut kiinteistötyypit. Lisäksi opiskelija-asuntojen isännöitsijät ylpeilevät tasaisilla maksuilla ja 98 prosentin käyttöasteella.

Opiskelija-asuntojen hallinnointi ei kuitenkaan ole aina helppoa. Itse asiassa opiskelija-asuntokiinteistöt vaativat yleensä enemmän hallinnointia ja suurempaa osallistumista ja valvontaa kuin muut kiinteistöt. Lisäksi myös kuluminen on suurempaa.

Jos olet opiskelija-asuntojen isännöitsijä, sinun on tehtävä monia päätöksiä. Yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä valinnoista on opiskelija-asuntokiinteistösi lattiapinnoite.

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin? Tarkastellaan tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon, ja keskustellaan neljästä parhaasta vaihtoehdosta.

3 tekijää, jotka on otettava huomioon opiskelija-asuntojen lattiapinnoitteissa

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Nämä kolme tekijää sinun on otettava huomioon, kun valitset lattiapäällystettä opiskelija-asuntoihin:

1. Kustannukset

Kustannukset ovat aina yksi tärkeimmistä tekijöistä isännöitsijöille, ja opiskelija-asuntojen kohdalla se on ratkaiseva näkökohta. Sinun on ehdottomasti otettava huomioon korvauskustannukset, sillä opiskelija-asuntojen kulumisaste on yleensä korkeampi, mikä tarkoittaa, että lattioita vaihdetaan enemmän kuin muissa kiinteistötyypeissä.

Tästä syystä on tärkeää valita lattiatyyppi, jonka kustannuksiin sinulla on varaa nyt ja tulevaisuudessa.

2. Kestävyys ja kunnossapito

Monille opiskelijoille tämä on ensimmäinen kerta, kun he asuvat itsenäisesti, joten he tietävät hyvin vähän kunnossapidosta, siivouksesta ja parhaista käytännöistä kodin ylläpitämiseksi. Yliopisto-opiskelijat tunnetaan myös taipumuksestaan tuhoisiin juhliin.

Sinun on suunniteltava lattioiden vaihtamista jossain vaiheessa. Koska tiedämme yliopisto-opiskelijoita koskevat stereotypiat, on fiksua valita vähän huoltoa vaativat, kestävät lattiatyypit, jotta joudut harvemmin vaihtamaan lattian.

3. Ulkonäkö

Huolimatta joistakin opiskelija-asuntojen omistamiseen liittyvistä riskeistä, kyseessä on uskomattoman kilpailukykyinen tila. Kiinteistön on näytettävä hyvältä, jotta voit voittaa potentiaaliset vuokralaiset ja pitää heidät koko opiskeluajan.

Kaikista kauhutarinoista huolimatta useimmat opiskelijat ovat itse asiassa todella vastuuntuntoisia vuokralaisia, jotka haluavat, että heidän asuntonsa näyttää ja tuntuu hyvältä, minkä vuoksi lattian ulkonäöllä on edelleen paljon merkitystä opiskelija-asuntojen kohdalla.

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Parhaat lattianpäällystysvaihtoehdot opiskelija-asuntoihin

Edellä mainittujen kolmen tekijän perusteella nämä neljä lattianpäällystevaihtoehtoa sopivat parhaiten:

Laminaatti

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Laminaatti voi näyttää ihanalta minkä tahansa motiivin kanssa. Mukana Lamton Laminate Defiant Collection Canyon Oak SKU: 15271567

Laminaatti on kustannustehokas, helposti asennettava ja naarmuuntumaton lattiatyyppi. Sitä on saatavana lähes rajattomasti tyylejä, ja se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Laminaatti on myös kestävää, kunhan valitset lajikkeen, jonka AC-luokitus on vähintään 3.

Laminaatti on vedenkestävä, mutta liian suuri määrä vettä tai nestettä voi vahingoittaa sitä. Monet kiinteistönhoitajat tietävät, että he saattavat joutua korjaamaan vesivahingoittuneen laminaatin, mutta he tietävät, että se on halpaa ja helppoa, jos he tekevät niin.

Vinyyli

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Vinyylilattia on huippuvalinta paljon liikennettä vaativiin tiloihin. Mukana Vesdura Vinyl Planks Elevation Collection Arbol SKU: 15262460

Vinyyli on helppohoitoinen, helposti asennettava, vettä ja naarmuja kestävä lattiatyyppi. Se voi näyttää aidolta kovapuulattialta – ilman kovapuusta aiheutuvia ongelmia. Vinyylilankkulattia on uskomattoman kestävä, ja siihen on lähes mahdotonta tehdä kolhuja. Se on myös kustannustehokas.

Vinyylilankkulattian vaihtamisen tarve on vähäinen, mutta se on edullista, jos niin käy. Jotkut vinyylilattiat ovat myös täysin vedenpitäviä.

Vinyylilankuilla on monia etuja, mutta vinyylin laatu voi kuitenkin vaihdella huomattavasti ostopaikasta riippuen. Siksi on niin tärkeää valita luotettava lattianpäällystystoimittaja.

Kovapuu

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Suunniteltu kovapuu voi lisätä lämpöä opiskelija-asuntoihin. Mukana Jasper Engineered Hardwood Maple Collection Maple SKU: 15257590

Suunniteltu kovapuu on kestävä vaihtoehto puulattioille. Sitä on paljon helpompi huoltaa kuin puhtaita kovapuulattioita, ja laadukkaat lajikkeet ovat täysin vedenpitäviä. Jotkin kovapuulattioiden versiot voidaan myös viimeistellä uudelleen.

Kovalevyn huonona puolena on se, että se maksaa suunnilleen yhtä paljon kuin kovapuulattiat, eikä se ole aivan yhtä kestävä kuin jotkin muut saatavilla olevat vaihtoehdot.

Posliinilaatat

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Posliinilaatta on kaunis ja kestävä. Mukana Cabot-posliinilaatta Seaside Marble Series Grigio SKU: 15270997

Posliinilaatta on tunnettu lujuudestaan ja kestävyydestään. Se on yksi markkinoiden raskaimmista vaihtoehdoista. Jos yksi laatta sattuu halkeamaan tai vaurioitumaan, voit vaihtaa sen yhden laatan sen sijaan, että vaihtaisit koko lattian. Se on suhteellisen helppo puhdistaa ja ylläpitää, koska se kestää vettä ja tahroja. Sitä on myös saatavana useina tyylivaihtoehtoina.

Posliini on yksi markkinoiden kalliimmista lattianpäällystevaihtoehdoista, koska se on niin kestävä ja pitkäikäinen. Se on myös vaikea asentaa, ja laasti on todennäköisesti tiivistettävä ja viimeisteltävä suhteellisen usein. Sen kestävyys ja helppo ylläpito tekevät siitä huippuvalinnan opiskelija-asuntoihin.

Paras paikka vuokrakiinteistöjen lattiapinnoitteille

Mitkä ovat parhaat lattianpäällystevaihtoehdot opiskelija-asuntoihin?

Vinyylin laatu ja ulkonäkö ovat parantuneet huomattavasti vuosien varrella. Featuring Vesdura Vinyl Planks XL Rigid Oak Collection Mocha Oak SKU: 15269088

Koska kustannukset, kestävyys ja ylläpito sekä ulkonäkö ovat opiskelija-asuntojen lattiapäällysteiden tärkeimpiä huolenaiheita, laminaatti, vinyyli, suunniteltu kovapuu ja posliinilaatat ovat parhaita lattiapäällystevaihtoehtoja opiskelija-asuntoihin.

Kaikki lattiapinnat eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Huonolaatuiset versiot näistä neljästä lattiatyypistä voivat jäädä vajaiksi ja aiheuttaa enemmän päänvaivaa kuin mitä ne ovat arvokkaita. Siksi sinun kannattaa tehdä tutkimusta ja varmistaa, että valitset laadukkaan ja luotettavan lattianpäällystystoimittajan, kuten .

Meillä , yhdistämme isännöitsijät laadukkaiden lattianpäällystetoimittajien kanssa, jotta saat parhaat laatutuotteet parhaaseen hintaan. Lisäksi, jos sinusta tulee PRO Rewards -jäsen, saat rajattomasti näytteitä, 5 prosentin hyvityksen takaisin, 30 päivän rahanpalautustakuun, eksklusiivisia tarjouksia ja paljon muuta.

Liity PRO Rewards -jäseneksi jo tänään ja hanki parhaat lattiapäällysteet kaikkiin vuokrakiinteistöihisi.