Mitkä ovat kustannustehokkaimmat vaihtoehdot vuokra-asunnon kunnostamisessa?

Vuokrakiinteistön ylläpito voi olla kallista, mutta vielä kalliimpaa on se, että vuokra-asuntosi ei pysy täynnä maksavia asiakkaita. Vuokramarkkinat ovat erittäin kilpaillut, ja laadukkaat vuokralaisehdokkaat haluavat asua paikassa, joka saa heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Tämä tarkoittaa, että sinun on pidettävä kiinteistösi siistinä ja ajan tasalla, jos haluat, että vuokra-asuntojesi tyhjenemisaste on lähellä nollaa. Jos kiinteistösi on ikääntymässä, on vielä keinoja nykyaikaistaa sitä rikkomatta pankkia. Katsotaanpa joitakin kustannustehokkaita tapoja kunnostaa vuokra-asuntosi:

11 kustannustehokasta vaihtoehtoa vuokrakiinteistön kunnostamiseen.

1. Maalaa

Maalaus on epäilemättä ykköskeino, jolla vanhaa rakennusta voi piristää. Se on kustannustehokas, helppo tee-se-itse-projekti, ja voit halutessasi maalata osittain tai kokonaan, sisä- ja ulkopuolelta.

Maalaamisessa on se hyvä puoli, että on niin monia mahdollisuuksia parantaa kiinteistösi kuntoa. Helpoin tapa piristää paikkaa on käyttää sisätilojen seinissä korostusvärejä maalaamalla verhoilu eri väriseksi kuin seinät tai maalata vanhat keittiön kaapit raikkaalla uudella värillä.

Kodin ulkoseiniin voit lisätä maalattuja ikkunaluukkuja, tai jos sinulla on puuikkunoita, maalaa ne eri värisiksi. Jos maalaaminen ei ole sinun juttusi, etsi hyvä maalari ja jätä se ammattilaisten tehtäväksi. Saatat haluta maalata koko kotisi ulkovaipan uudelleen. Vaikka se on kallista, se parantaa ulkonäköäsi ja houkuttelee vuokralaisia, jotka etsivät laadukkaita kiinteistöjä.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, se vaikuttaa myönteisesti vuokra-asuntosi ulkonäköön.

Mitkä ovat kustannustehokkaimmat vaihtoehdot vuokra-asunnon kunnostamisessa?

2. Lisää nykyaikaisia kahvoja ja nuppineuloja.

Tämä on yksinkertainen projekti, joka voidaan tehdä muutamassa tunnissa, ja se tekee suuren eron kotisi ulkoasuun. Sisustustyylit muuttuvat jatkuvasti, ja ovenkahvojen päivittäminen on hanke, joka voi tuoda vanhemman kiinteistön 2000-luvulle ilman ammattitaitoista puuseppää. Valittavana on upeita uusia värejä, ja saatavilla olevien tyylien määrä on lähes loputon. Harkitse uusia ohuita pyöreitä malleja, joiden värit ovat esimerkiksi mattamusta ja matta messinki tai matta nikkeli. Myös 1920-luvulla suositut kristallinupit, joissa on hienot sorvatut takalevyt, ovat nyt suosittuja.

Viimeistele päivitys vaihtamalla samalla keittiön ja kylpyhuoneen kaappien nupit. Hankkiudu eroon vanhoista kuluneista nupeista ja piristä huoneita pronssilla, harjattua nikkeliä tai kiiltävää ruostumatonta terästä olevilla nupeilla. Kokeile muutamaa eri tyyliä ja katso, mikä sopii kohteeseen parhaiten. Et voi tehdä virhettä, sillä nuppien ja vetimien suhteen ei ole olemassa tiukkoja ja tiukkoja sääntöjä. Jos ne ovat uusia ja sinä pidät niistä, vuokralaisesi pitävät niistä todennäköisesti myös.

3. Päivitä kaihtimet.

Vaikka kiinteistöissäsi ei olisikaan hienoja ikkunankäsittelyjä, niissä on luultavasti silti kaihtimet, eikä mikään herätä negatiivista huomiota nopeammin kuin vanhat, likaiset, kellastuvat ikkunakaihtimet. Asenna uudet johdottomat kaihtimet, jotka ovat paljon turvallisempia vuokralaisille, joilla on pieniä lapsia, ja ne ovat paljon houkuttelevampia kuin halvat paperiin kiinnitettävät tarrakaihtimet tai johdolliset mallit, joiden narut eivät koskaan tunnu olevan oikealla korkeudella. Puiset ja alumiiniset kaihtimet ovat edelleen suosittuja, ja ne saattavat sopia remonttibudjettiisi. Korkeamman tason kaihtimien hoitoon voit asentaa moottoroidut kaihtimet, joissa on kaukosäätimet, jotka toimivat Alexan ja Google Home -palvelun kanssa.

4. Asenna uusi vinyylilattia.

Suurin alue, jonka tuleva vuokralainen näkee astuessaan asuntoon, on lattia, ja haluat, että tuleva vuokralainen tai tulevat vuokralaiset tekevät vaikutuksen. Aiemmin monet omistajat päivittivät lattiapinnoitteita lisäämällä laminaattilattian antaakseen kodille uudet sisäkasvot. Laminaatti on edelleen käyttökelpoinen vaihtoehto, mutta saatavilla on myös hienoja vinyylilattiavalintoja, jotka jäljittelevät puuta, kiveä ja keramiikkaa ja tarjoavat samalla lisäetuna sen, että ne ovat enimmäkseen vedenpitäviä.

Vinyyli on helppo asentaa, ja se voi olla DIY-projekti.

Joillakin lattianpäällystevaihtoehdoilla on vähintään 15 vuoden takuu, joten uusi vinyylilattia on pitkäaikainen ratkaisu. Pinnoitteet ovat vahvempia, kestävät niiden päälle pudotettujen esineiden aiheuttamia kolhuja ja repeämiä, ovat naarmunkestävämpiä lemmikkieläinten omistajille, ja ne ovat helppohoitoisia – ne tarvitsee vain satunnaista kosteaa moppausta pitääkseen ne huippukunnossa.

Mitkä ovat kustannustehokkaimmat vaihtoehdot vuokra-asunnon kunnostamisessa?

Puun näköinen vinyylilattia luo lämpimän ja kutsuvan tilan. Mukana Vesdura Vinyl Planks Vigorous Collection Boscawenin värissä SKU: 15235049

5. Tee ulkotilojen päivityksiä ja siisti maisemointi

Ennen kuin voit tehdä vaikutuksen mahdolliseen vuokralaiseen kodin sisäpuolella tekemilläsi töillä, sinun on saatava vuokralaisen hyväksyntä pihalle. Ulko-oleskelutila on suuri vetovoimatekijä vuokralaisille, jos se on käytettävissä. Onko sinulla terasseja, jotka voidaan päivittää uusilla komposiittimateriaaleilla, jotka ovat kauniita ja ympäristöystävällisiä? Voisitko kenties lisätä pihalle lehtimajan tai pergolan? Entä istutuslaatikoita kukkia tai pientä puutarhaa varten?

Vihreä nurmi on vaikuttava, mutta sen ylläpitäminen vaatii paljon aikaa. Harkitse maisemasuunnittelua, joka sisältää multaa ja katukiveyksiä pienten nurmialueiden lisäksi, jotka lisäävät pihan houkuttelevuutta ilman, että se vaatii paljon vaivaa. Ehkä uusi ulko-ovi tai myrskyovi voi olla katseenvangitsija ja parantaa hillittömyyttä maisemoinnin lisäksi.

Toinen hanke, joka voi lisätä arvoa rikkomatta budjettia, on uusi betoni. Vanhat jalkakäytävät ja ajoväylät, jotka ovat halkeilleet ja murtuneet, saattavat olla vielä toimivia, mutta ne eivät auta vaikuttamaan siihen, että potentiaalinen vuokralainen allekirjoittaa sopimuksen. Tämä saattaa olla isompien hankkeiden listalla, mutta jos se on tehtävä, se voi enemmän kuin maksaa itsensä takaisin houkuttelemalla ja pitämällä pitkäaikaisia vuokralaisia.

6. Hanki uudet kodinkoneet

Useimmille hakijoille keittiö voi ratkaista sopimuksen. Vanhat, värjäytyneet kodinkoneet eivät ole houkuttelevia eivätkä energiatehokkaita. Vuokralaisesi haluavat säästää sähkölaskuissa aivan kuten sinäkin, joten uudet kodinkoneet palvelevat teitä molempia. Ruostumaton teräs on erittäin suosittu viimeistely, ja vaikka se tekee saman kuin valkoinen laite, voit saada siitä korkeamman vuokran kuin maalatusta mallista. Ruostumaton näyttää myös modernimmalta kuin valkoinen.

Nyt olisi hyvä hetki miettiä keittiön tiskialtaan ja hanan päivittämistä. Keskihintaisessa hintaluokassa on monia houkuttelevia malleja, jotka täydentävät juuri asentamasi uuden lieden ja jääkaapin ja viimeistelevät uuden modernin ilmeen, jonka yrität saavuttaa.

Mitkä ovat kustannustehokkaimmat vaihtoehdot vuokra-asunnon kunnostamisessa?

7. Vaihda vanhentuneet ikkunat

Ikkunoiden vaihtaminen on iso projekti, mutta se voi olla ehdottoman välttämätöntä. Jos kiinteistössäsi on vanhempia puu- tai alumiiniikkunoita, saatat pelotella potentiaalisia asiakkaita tietämättäsi. Vanhat ikkunat eivät ole energiatehokkaita, ne eivät estä katumelua eivätkä ne ole houkuttelevia. Vanhat puuikkunat eivät välttämättä edes aukea. Uusien puu- tai vinyylikorvausikkunoiden asentaminen tekee kiinteistöstäsi arvokkaamman ja säästää vuokralaisesi käyttökustannuksia. Ne on myös helppo puhdistaa, koska ikkunanpuitteet kallistuvat huoneeseen, jolloin niihin pääsee käsiksi ilman tikkaita. Vinyyli-ikkunat ovat huoltovapaita, ja jotkut puiset korvausikkunat tarjoavat myös huoltovapaita ulkopintoja.

Mitkä ovat kustannustehokkaimmat vaihtoehdot vuokra-asunnon kunnostamisessa?

8. Vaihda taustalevy

Voit valita 3 vaihtoehtoa, kun haluat vaihtaa backsplashin:

  1. Keraaminen tai posliinilaatta.
  2. Irrota ja kiinnitä laatta.
  3. Maalaa alue yli kontrastivärillä.

Vaihtoehto 3 on helpoin ja edullisin, mutta ei luultavasti paras vaihtoehto. Puhutaanpa muista vaihtoehdoista.

Jos olet kätevä, backsplashin laatoittaminen ei ole ylivoimaista. Tarvitset muutamia työkaluja ja kärsivällisyyttä, mutta verkossa on paljon videoita, jotka opastavat sinua projektin läpi. Jos kuitenkin olet päättänyt, ettet enää koskaan halua koskea laatoitustyöhön, markkinoilla on uudempi tuote, joka on kuin irrotettava ja liimattava tapetti ja jonka kuviot ovat keraamisissa laatoissa. Tämä on DIY-asennus, ja se tuo keittiöön lisää poppia ja on yksi syy lisää siihen, että vuokralaisesi jäävät.

Mitkä ovat kustannustehokkaimmat vaihtoehdot vuokra-asunnon kunnostamisessa?

9. Päivitä kaiteet ja kaiteet

Portaiden kaiteet ovat toiminnallisia, mutta ne ovat myös taideteos. Käsijohteet ja kaiteet voivat joko sulautua yhteen yhtenäisenä kuviona tai muodostaa kontrastin toisiinsa mielenkiintoisemman ilmeen luomiseksi. Tämä projekti voi olla kolmiosainen: joko kaiteen tai kaiteiden tai molempien päivittäminen. Sinun on arvioitava, kumpi portaikon elementti saa kodin näyttämään vanhalta. Jos voit jättää kaiteen paikalleen ja maalata sen antaaksesi sille uuden ilmeen, voit vaihtaa kaiteet puusta alumiiniin tai teräkseen, joka antaa modernin tunnelman pienin kustannuksin. Kaiteiden vaihtaminen on myös DIY-projekti.

Jos kuitenkin päätät vaihtaa kaiteen, sinun kannattaa palkata kokenut koristepuuseppä, sillä tämäntyyppinen projekti vaatii erikoistyökaluja ja -taitoja.

10. Lisää tai päivitä kruunun listoitus

Kruunun listoitus tekee mistä tahansa kiinteistöstä tyylikkäämmän näköisen. Salaisuus on kruunun mitoittaminen kattokorkeuden mukaan. Mitä korkeampi katto, sitä suurempi kruununlistan on oltava. Keskimääräiselle 8′:n kattokorkeudelle 3 ⅝ – 4 ⅝:n kruununjalostus on täydellinen.

Saatat ajatella, että sinulla ei ole taitoja tai työkaluja kaikkiin niihin hienoihin leikkauksiin, joita tarvitaan kruunun listojen asentamiseen, mutta ajat ovat muuttuneet. Monet kruunun listoja myyvät yritykset tarjoavat listoja, jotka kattavat sisä- ja ulkokulmat. Tämä tarkoittaa sitä, että teet vain suorat leikkaukset ja naulat sen sitten paikoilleen. Jos olet kätevä vasaran ja sahan kanssa, kruunun listojen asentaminen on helppoa. Vuokralaiset rakastavat ulkonäköä, ja olet lisännyt vuokra-asuntosi arvoa merkittävästi.

11. Päivitä valaisimet

Valaisimien vaihtaminen on toinen päivitys, joka voidaan toteuttaa päivässä, jos olet kätevä työskentelemään sähkön kanssa. Jos kiinteistösi on rakennettu 80- tai 90-luvulla, on mahdollista, että jokainen valaisin tai kattotuuletin on tylsä. Valaisimien vaihtaminen on yhtä yksinkertaista kuin muutaman ruuvin ja lankamutterin irrottaminen ja uuden valaisimen kiinnittäminen. Nykyään saatavilla olevat tyylit ja värit tarjoavat kaikille budjeteille laajan valikoiman. Kun etsit uusia tyylejä, muista harkita LED-vaihtoehtoja. Ne ovat kirkkaampia, energiatehokkaampia ja kestävät paljon kauemmin kuin tavalliset hehkulamppuvalaisimet.

Mitkä ovat kustannustehokkaimmat vaihtoehdot vuokra-asunnon kunnostamisessa?

Yhteistyökumppani, jonka kanssa saat parhaat tarjoukset vuokrakiinteistöjen lattiapäällysteistä.

Vuokra-asuntosi lattiapintojen parantaminen vaatii huolellista harkintaa, ja se vie suuren osan remonttibudjetistasi. Meillä on laaja valikoima lattiapintoja, joihin kuuluu puuta, puukuitulevyjä, vinyyliä, keraamisia ja paljon muuta. Voimme säästää rahaa, koska ostamme suoraan valmistajalta. Tarjoamme ilmaisia näytteitä ja voimme toimittaa lattiapäällysteesi minne tahansa Yhdysvalloissa. Online-oppimiskeskuksemme on myös loistava resurssi, joka auttaa sinua tekemään oikean päätöksen siitä, minkä lattiapäällystevaihtoehdon valitset.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kysy, miten voimme auttaa sinua säästämään rahaa seuraavassa remonttihankkeessasi.