Miten tehdä rusetti nauhasta 4 helpolla askeleella?

Paketit eivät ole koskaan näyttäneet kauniimmilta! Kun olet oppinut käärimään joululahjasi, ammattimaisen näköinen klassinen rusetti on täydellinen tapa kruunata kuusen alla olevat lahjat. Käsintehty rusetti ei ole vain täydellinen pakettien kruunu, vaan se viimeistelee myös monenlaiset käsintehdyt joulukoristeet, kuten itse tehdyn jouluseppeleen tai juhlavan joulukoristekoristeen. Täydellisen ja tyylikkään klassisen rusetin tekeminen on yksinkertaista, ja sinulla on todennäköisesti jo kaikki tarvitsemasi materiaalit. Näytämme, miten teet rusetin vain neljässä vaiheessa. Jaamme myös toimittajan testaamat vinkit yksinkertaisten rusettien tekemiseen täydellisesti joka kerta.

Miten tehdä rusetti nauhasta 4 helpolla askeleella? Klassisen rusetin tekeminen

    Leikkaa 15 tuumaa nauhaa. Muodosta kaksi suurta silmukkaa. Risti oikea silmukka vasemman silmukan yli ja vie vasen silmukka sen alle ja läpi. Vedä silmukat tiukalle.

Tarvittavat tarvikkeet

    Valitunlainen nauhaLanka, jos haluatSakset

Vaiheittaiset ohjeet

Klassinen rusetti on todennäköisesti yksi ensimmäisistä ruseteista, jotka opit solmimaan, ja se on edelleen ajaton lahjan koriste. Alla olevissa ohjeissamme kerrotaan, miten teet rusetin nauhasta täydellisesti joka kerta. Suosittelemme kaksipuoleista nauhaa, kuten silkkinauhaa (4 €, Target) tai grosgrain-nauhaa (3 €, Target), jotta saat parhaan tuloksen.

Miten tehdä rusetti nauhasta 4 helpolla askeleella?Carson Downing Vaihe 1: Leikkaa nauha.

Kauniiden nauhajousien tekeminen on niin yksinkertaista, että saatat päättää jättää kaupasta ostetut jatkossa väliin. Käytä kangassaksia (16 dollaria, Michaels) leikataksesi noin 15 tuumaa nauhaa keskikokoista rusettia varten. Taita nauha varoen kiertämästä sitä edestakaisin ja muodosta kaksi silmukkaa yläreunaan ja yksi silmukka keskelle alareunaa. Ajattele lapsena oppimaasi pupunkorvatemppua kengännauhojen sitomiseksi.

Miten tehdä rusetti nauhasta 4 helpolla askeleella?Carson Downing Vaihe 2: Luo silmukat.

Kun olet tehnyt pupunkorvat, risteytä oikea silmukka vasemman silmukan yli, jolloin muodostuu kolmas pieni silmukka, jossa pohjat kohtaavat. Varmista, että hännät ovat yhtä pitkiä ja litteitä. Tämä auttaa, kun on aika leikata yksinkertainen rusetti.

Miten tehdä rusetti nauhasta 4 helpolla askeleella?Carson Downing Vaihe 3: Silmukoiden taittelu

Taita vasen silmukka oikean silmukan taakse ja alimman silmukan läpi.

Toimittajan vinkki: Jos käytät lankareunaisia nauhoja (5 dollaria, Michaels), varmista, että reunat pysyvät sileinä, jotta valmis rusetti pysyy tasaisena ja näyttää kiillotetulta.

Miten tehdä rusetti nauhasta 4 helpolla askeleella?Carson Downing Vaihe 4: Leikkaa rusetti.

Vedä ylimmät silmukat kireälle ja muodosta solmu keskelle rusettia. Leikkaa hännät ja lovi päät. Vedä kevyesti jousen silmukoita ja häntiä tasataksesi kummankin puolen, ja muotoile sitten jousi haluamasi kokoiseksi ja muotoiseksi. Ei haittaa, jos se ei näytä täydelliseltä, voit aina vetää rusetin irti ja aloittaa alusta! Kun olet oppinut tekemään rusetin nauhasta, kokeile tehdä toinenkin käsintehty rusetti viimeistelläksesi käärityt lahjat.