Miten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu?

Kun karkki tai kepponen -aika koittaa, naapurit luulevat, että olet käyttänyt tuntikausia tämän ihastuttavan hatun ja mekon ompeluun käsin. Kikka on heidän puolellaan! Pukumallimme ja -ohjeemme tekevät tästä lasten DIY-puvusta niin nopean ja helpon. Harjaannu ompelun perustaidoissa ja säädä sitten mittoja tarpeen mukaan minkä ikäiselle lapselle tai aikuiselle tahansa!

Miten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu?Tämä noitien halloween-asu on ikiaikainen suosikki. Näin teet noitapuvun itse tehtynä Tarvittavat tarvikkeet

    Kaksi 31×20 tuuman palaa pellavakangasta (määrä vaihtelee lapsen koon mukaan)20×20 tuuman pala kontrastikangastaOmpeluneula ja lanka1 metri narua¾ metriä mustaa huopaaMusta pääpanta

Miten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu? Vaihe 1: Mekon leikkaaminen

Suurenna ja piirrä taskukuvio paperille ja leikkaa se pois. Leikkaa kaksi taskua kontrastisesta kankaasta tätä noitien Halloween-asua varten. Ompele sitten taskut yhteen pellavakangaspalaan (mekkoa varten) ja jätä reunat raaoiksi.

Hanki ilmainen kaavaMiten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu? Vaihe 2: Mekon ompelu

Ompele pellavamekon kappaleet oikeat puolet vastakkain yhteen sivuilta. Ompele yläreunasta alkaen 4 tuumaa ja jätä sitten 5 tuumaa ompelematta käsinojia varten. Ompele loput sivut yhteen.

Aloittelijan vinkki: "Oikeat puolet" tarkoittaa sitä puolta kankaasta, jonka haluat nähdä vaatteen ulkopuolella, kun olet valmis. Sitä, mikä tulee sisäpuolelle, kutsutaan "vääriksi puoliksi".

Miten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu? Vaihe 3: Lisää helma.

Taita mekon yläosa 1 tuuman verran kankaan nurjalle puolelle (eli sinun pitäisi nyt nähdä 1 tuuman verran kankaan oikeaa puolta). Ompele taitetta pitkin (jota kutsumme koteloksi), lähelle raakaa reunaa. Jätä 2 tuuman ompelematon aukko. Käännä mekko oikein päin. Pujota pitsinaru kotelon läpi. Tämä auttaa mekon koon määrittämisessä sopivaksi.

Miten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu? Vaihe 4: Tarkista koko.

Pyydä lasta pukemaan mekko päälleen ja kiristämään mekon yläosa nyörillä. Sido naru kiinni. Pidä mekko väljänä ja virtaavana. Pidimme myös helmaa viimeistelemättömänä, jotta lopputulos olisi karmivan söpö.

Miten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu? Vaihe 5: Hatun tekeminen

Suurenna ja piirrä hattu- ja hatturimpsukaavat paperille ja leikkaa ne. Leikkaa hattu ja lieri mustasta huovasta. Ompele hatun pitkät sivut yhteen. Käännä oikea puoli ulospäin ja leikkaa viiltoja, jotta hattuun saadaan laput alareunaan. Aseta lippa hatun päälle, ompele lippa kiinni hattulappuihin ja ompele musta pääpanta hatun alaosan sisäpuolelle.

Miten tehdä noitavan helppo lasten noita-asu? Vaihe 6: Tee luuta.

Valitse keppi, joka on melko suora ja jossa ei ole oksia; haluat sen olevan suunnilleen yhtä pitkä kuin lapsesi. Kerää olkia kepin pään ympärille. Kiedo kurpitsanvärinen lanka tiukasti oljen ympärille, jotta se pysyy paikallaan. Jos haluat tukevamman DIY-noitaluudan, käytä sen sijaan oksia ja narua – voit jopa käyttää sitä Halloween-kuistin koristeena, kun et käytä sitä osana pukua.