Miten pysyä mukana kodin kunnostustrendeissä?

Jos suunnittelet kodin kunnostamista voiton tavoittelemiseksi, on erittäin tärkeää pysyä ajan tasalla uusimmista kodin kunnostustrendeistä. Vaikka jotkin kodin remontin elementit ovat aina vakio, toiset voivat tulla ja mennä vuodenaikojen vaihtuessa. Ennen kuin sijoitat rahaa remonttihankkeeseen, sinun on tiedettävä, mikä on trendikästä sisustuksessa, viimeistelyssä ja muissa kiinteistön osissa. Lue, miten voit pysyä ajan tasalla näistä trendeistä, jotta seuraava projektisi olisi hehkuva menestys.

Miten pysyä mukana kodin kunnostustrendeissä?

Kodin kunnostustrendejä koskevat resurssit

Käytä Pinterestiä resurssina.

Pinterest voi olla loistava resurssi, kun metsästät uusimpia kodin remontointitrendejä. Varmista vain, että pinssejä, joita katselet, ovat ajankohtaisia ja ajantasaisia. Yksi helppo tapa tehdä tämä on seurata joitakin suosituimpia kodinsuunnittelun ammattilaisia. He pysyvät yleensä trendien kärjessä eivätkä julkaise vanhoja, vanhentuneita neuvoja tai kuvia. Lajittele Pinterestin pinssit hakusanasi perusteella ja katso niitä uusimmasta vanhimpaan, jotta voit varmistaa, että katsot asioita, jotka ovat tällä hetkellä trendikkäitä. Joitakin sanoja, joita kannattaa harkita hakua tehdessäsi, ovat moderni, trendikäs ja uusin. Lisää termeihin esimerkiksi "kylpyhuoneideoita" tai "keittiöremontti", jotta voit rajata tuloksia ja saada käsityksen siitä, mitä haluat tehdä kullekin yksittäiselle huoneelle.

Seuraa sisustus- ja remonttiblogeja.

On olemassa lukemattomia blogeja, jotka ovat täysin omistautuneet sekä sisustusideoille että kodin remontille. Laita kirjanmerkkeihin joitakin suosikkejasi, mutta varmista, että ne julkaisevat jatkuvasti uutta materiaalia. Vanhat blogit, joiden julkaisemisesta on kulunut yli vuosi, eivät välttämättä anna sinulle parhaita ja ajantasaisimpia neuvoja. Ammattimaisen sisustus- ja remonttiblogin tehtävänä on tarjota lukijoilleen uusimmat trendit. Jos seuraat blogeja, jotka ovat aina ajan tasalla, on helppo päättää, mitkä kodin remonttitrendit ovat tällä hetkellä muodissa. Jos tarvitset apua, harkitse sisältöaggregaattorin käyttöä. Tämä työkalu auttaa sinua lajittelemaan ja löytämään sisustusta ja remonttia koskevat uusimmat uutiset.

Seuraa suunnittelijoita Instagramissa.

Kun on kyse trendeistä ja markkinoinnista, Instagram on halutuimpien kuvien ja vinkkien titteli. Käytä sovellusta tai mene tietokoneelle ja seuraa mahdollisimman monia kodin suunnittelijoita. Nämä ammattilaiset julkaisevat erilaisia upeita valokuvia, jotka voivat auttaa sinua inspiroimaan omaan remonttiisi. He myös mainitsevat, mitkä ovat viimeisimmät trendit kodin sisustuksessa, kuten hanojen uudet viimeistelyt, suosituin taideteostyyli ja kaikki uusimmat lattiatrendit. Tarkista nämä Instagram-tilejä mahdollisimman usein, jotta olet aina ajan tasalla siitä, mikä on tällä hetkellä trendikästä ja mitä voit tehdä saadaksesi oman flipin näyttämään upealta.

Sijaintisi perusteella tehtävät hakutrendit

Vanha sanonta "sijainti, sijainti, sijainti" pitää paikkansa kiinteistöjen myynnissä, ja se pätee myös sisustuksen ja muotoilun suuntauksiin. Etsi asioita, jotka ovat trendikkäitä sen perusteella, missä olet, eikä vain valtakunnallisilla alustoilla. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti tekemällä haun käyttämällä markkinoitasi tai lähintä suurkaupunkia, jotta saat tuntumaa siitä, mikä on suosittua omalla alueellasi. Rannikolla sijaitsevat kaupungit, kuten New York tai Los Angeles, ovat tyypillisesti enemmän muotoilua edistäviä. Näet esimerkiksi marmorisia työtasoja, huippuluokan kylpyammeet ja kalusteet sekä uusimpia lattiamateriaaleja, jotka nostavat jälleenmyyntiarvoasi. Näet, mikä on trendikästä näissä suosituissa kaupungeissa, mutta ne myös tyypillisesti asettavat standardit maan muille osille, kun ne etenevät sisäänpäin. Toinen vinkki on tarkastella alueesi nykyisiä ilmoituksia ja katsoa, mitä on hiljattain myyty. Tutki valokuvia tarkkaan ja katso, voitko havaita trendikkäitä päivityksiä, jotka ovat saattaneet vaikuttaa lopulliseen myyntiin.

Verkostoidu kiinteistönvälittäjien kanssa.

Paikkakuntasi perusteella etsimällä kodin kunnostustrendejä saat hyviä ideoita, mutta myös verkostoituminen paikallisten kiinteistönvälittäjien kanssa voi tarjota sinulle erinomaisia näkemyksiä. Nämä ammattilaiset tuntevat markkinat erittäin hyvin ja tietävät tarkalleen, mitä ostajat etsivät. Ammattimainen kiinteistönvälittäjä voi auttaa sinua ymmärtämään nykyisiä markkinoita asuinpaikkakunnallasi ja kertoa, mihin sinun kannattaa käyttää rahaa ja missä voit säästää. Hän tietää, mitkä kohteet kiinnostavat ostajia ja mitkä saattavat olla rahojesi tuhlausta. Toinen hyvä tapa pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä on osallistua paikallisiin messuihin. Näissä tapahtumissa esitellään yleensä uusimmat innovaatiot kodin sisustuksessa, muotoilussa ja teknologiassa. Se on myös hyvä tapa verkostoitua muiden alueesi ammattilaisten kanssa, jotka voivat tehdä kanssasi yhteistyötä seuraavan remontin toteuttamiseksi.

Miten pysyä mukana kodin kunnostustrendeissä?

Muita tapoja pysyä trendikkäänä

Seuraavan remonttihankkeen suunnittelu saattaa tuntua ylivoimaiselta. Jotkut kodin remonttitrendit tulevat ja menevät, mutta toiset saattavat olla vakioklassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Muista sisällyttää remonttiisi muutama perinteinen elementti, joita jokainen mahdollinen ostaja varmasti arvostaa. Kaikki rakastavat esimerkiksi suurta vaatehuonetta makuuhuoneessa ja kiinteitä työtasoja keittiössä. Älä pelkää olla luova, kun valitset esimerkiksi maalivärejä tai lisäät taideteoksia. Varmista vain, ettei perusvärivalikoima ole vanhentunut tai että sisustuskappaleet eivät ole liian räikeitä tai tylsiä. Yritä löytää keskitie remontin ja sisustuksen suhteen. Jokaisen remontin ytimessä on koti, joka saa uudet omistajat tuntemaan olonsa onnelliseksi ja mukavaksi tulevina vuosina.

Kun pysyt ajan tasalla uusimmista kodin remonttitrendeistä, saat korkeamman tuoton ja toivottavasti myös nopeamman myynnin. Tutustu verkkoon ja käytä välineitä, kuten blogeja, Pinterestiä ja Instagramia, joista saat hyviä ideoita ja paljon inspiraatiota. Pienellä tutkimuksella löydät helposti uusimmat trendit, jotka auttavat varmistamaan, että seuraava remonttihankkeesi onnistuu.

Miten pysyä mukana kodin kunnostustrendeissä?