Miten asentaa lukittuvat kansilaatat?

Ulkotila voi olla kodin todellinen jatke, mutta vanha kansi tai patio voi olla ruma näky. Sen sijaan, että repisit sen irti ja aloittaisit alusta, asenna lukittuvat kansilaatat ja muuta olemassa olevan kannen tai terassin ulkonäköä täysin. Riippumatta siitä, mitkä ovat syysi kannen uudistamiseen, rakastat varmasti tämän modernin ulkomateriaalin tarjoamaa ulkoasua ja asennuksen helppoutta.

Miten asentaa lukittuvat kansilaatat?

Miksi käyttää lukittuvia kansilaattoja?

Kun suunnittelet ulkotilaa, saatavilla on monia erilaisia ulkolattiamateriaaleja. Betoni ja luonnonkivilaatat ovat suosittuja vaihtoehtoja, mutta ne ovat myös kalliita ja vaativat ammattimaisen asennuksen. Myös puukansi voi olla haastava DIY-projekti. Kun etsit nykyaikaisempaa valikoimaa, tutustu laajaan valikoimaan lukittavia kansilaattoja, jotka ovat saatavilla osoitteessa .

Pitkäikäinen muotoilu

Interlocking-kansi valmistetaan useista eri materiaaleista, kuten komposiitista ja luonnollisesta kovapuusta. Koska ne on tarkoitettu ulkokäyttöön, ne on suunniteltu kestämään monen vuoden altistuminen elementeille. Sinun ei tarvitse huolehtia ötököistä, lahoamisesta tai homeesta näiden nopeasti asennettavien laattojen kanssa. Ne ovat jopa UV-kestäviä, jotta ne eivät haalistu auringossa.

Ne ovat uudelleen kiinnitettävissä.

Miten asentaa lukittuvat kansilaatat?

Yard & Home Ipe Trooppinen kovapuu -terassilaatat, 30-pack / SKU: 15269365

Näiden laattojen napsahtava rakenne tekee niiden uudelleenjärjestelystä tai poistamisesta helppoa. Tämä tekee niistä loistavan valinnan vuokraajille tai kaikille, jotka saattavat joutua muuttamaan tiloja myöhemmin.

Monipuolisuus

Terassilaatat eivät ole vain loistava tapa muuttaa ulkotilaa. Voit tutustua moniin muihinkin tapoihin hyödyntää kansilaattoja, kuten lasten leikkipaikkaan, puutarhakäytävään ja jopa siirtymätiloihin.

Helppo asentaa

Toisin kuin useimmat muut ulkotilojen lattianpäällystysvaihtoehdot, lukittavat kansilaatat on suunniteltu erityisesti helppoon asennukseen. Niiden napsahtava rakenne tekee niistä helpon toteuttaa hauska tee-se-itse-projekti.

Miten valita lukittuvat kansilaatat?

Kun olet tehnyt päätöksen asentaa lukittuvat kansilaatat, on aika tehdä ostos. Sitä varten sinun on otettava huomioon kolme pääasiallista asiaa:

Valitse viimeistely

Miten asentaa lukittuvat kansilaatat?

Pravol JF Outdoor Composite Interlocking Deck Laatat, harmaa 12″ x 12″ / SKU: 15239896

Kuten kaikissa lattiamateriaaleissa, myös näissä laatoissa on erilaisia materiaali- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja, joista voit valita. Esittele luonnon kauneutta trooppisella kovapuukannen laatalla tai pidä asiat hieman nykyaikaisempina ulkokäyttöön tarkoitetulla komposiittikomposiittikannen laatalla. Jotkin laatat, kuten Kontiki Interlocking Deck -laatat -laatat, tarjoavat luonnollisen puun jyvän komposiittimateriaalilla.

Valitse kuvio

Harkitse kuviota, jonka mukaan asetat kansilaatat, ja lopullista ulkoasua, johon haluat pyrkiä. Voit asettaa kaikki kansilaatat samaan suuntaan, jotta saat jatkuvan ilmeen, tai vuorotella suuntaa laatoittain, jotta saat hauskan kierteen. Jos kuviosi edellyttää erilaista reunusta, ota se huomioon suunnitelmissasi.

Tarvittavan määrän määrittäminen

Selvitä ulkotilasi neliömäärä mittaamalla alueen leveys ja pituus. Kun olet löytänyt tilasi kattamiseen tarvittavat neliöjalat, lisää kymmenen prosenttia leikkausten ja ylijäämien huomioon ottamiseksi ja tee tilaus.

Interlocking Deck -laattojen asentaminen

Tämä materiaali on todella suunniteltu niin, että kuka tahansa voi asentaa sen lyhyessä ajassa. Ennen kuin aloitat, huomaa, että kahdessa reunassa on silmukat ja kahdessa reunassa on tapit. Nämä kaksi napsahtavat yhteen yksinkertaisella painalluksella, mutta ennen kuin aloitat, sinun on oltava käsilläsi muutama perustyökalu. Olemme hahmotelleet vaiheet, mutta voit aina katsoa alla olevasta videosta, miten lukittuvat kansilaatat asennetaan.

Mitä tarvitset?

  • Interlocking Deck Tiles
  • Mittanauha
  • Kynä
  • T-nelikulmio tai suorakulmio
  • Pistosaha tai käsisaha.
  • Hiekkapaperi tai käsihiomalaite

Vaihe 1: Pinnan valmistelu

Kansilaatat on asennettava sileälle, tasaiselle pinnalle. Ne voidaan asentaa suoraan betonin, tiilen, puun, vinyylin tai muun tiiviin ja tukevan pinnan päälle. Ennen kuin aloitat asennuksen, lakaise pinta ja tarkista, ettei siinä ole löysiä tai epätasaisia kohtia, jotka voivat aiheuttaa ongelmia laattojen napsuttelussa yhteen.

Jos sinulla ei ole olemassa olevaa rakennetta, voit asentaa nämä laatat myös tiivistetyn ja tasaisen maan päälle, joka on päällystetty maisemallisella geoverkolla, joka estää rikkaruohoja ja ruohoa kasvamasta laatan läpi.

Vaihe 2: Viimeistele kuvio.

Aloita kuvion luominen käyttämällä muutamia kansilaattoja. Astu taaksepäin ja varmista, että kuvio antaa haluamasi visuaalisen ilmeen. Muista sisällyttää kuvioon valitsemasi reunat.

Vinkki: Jos et halua luoda yhteensopivaa reunusta, harkitse pienten kivien asettamista kehän ympärille kylpylähenkistä reunusta varten.

Vaihe 3: Aloita nurkasta tai keskeltä.

Aloita nurkasta ja etene suoraa seinää tai aluetta pitkin ja aloita laattojen napsauttaminen yhteen. Jos olet valinnut reunuksen, voit aloittaa reunuksesta kokonaisten laattojen rivin sijasta. Jos sinulla ei ole kulmaa, aloita pitkän seinän keskeltä ja etene molemmilta puolilta. Kun olet saanut ensimmäisen rivin valmiiksi, voit siirtyä toiseen ja sitä seuraaviin riveihin.

Vaihe 4: Tee tarvittavat leikkaukset.

Saatat huomata, että joitakin laattoja on leikattava. Kun näin on, merkitse laatta kynällä ja viivoittimella. Kun teet leikkauksia, käännä laatta ympäri ja varmista, ettei leikkauslinjan varrella ole kiinnitysruuveja. Jos ruuveja on, poista ne ja siirrä ne toiseen kohtaan ruudukossa.

Käytä palapelin avulla palapelin leikkaamista oikean kokoiseksi. Pysähdy tätä tehdessäsi miettimään, miten laatta napsahtaa paikalleen, ja varmista, että leikkaat oikean reunan pois. Kun olet tehnyt leikkauksen, hio leikattu reuna hiomalaikalla tai käsihiomakoneella, ennen kuin napsautat sen paikalleen.

Vihje: Jos sinun on leikattava jonkin esineen ympäriltä, tee ensin malli pahvinpalasta ja käytä mallia laattojen leikkaamiseen palapelin avulla.

Oletko valmis päivittämään?

Kun laatat on näin helppo asentaa, haluat varmasti päivittää kaikki ulkotilasi. Voit jopa viedä nämä laatat sisätiloihin käytettäväksi aurinkohuoneessa tai keskeneräisessä kellarissa, jossa suurempien laitteiden käyttö voi olla vaikeampaa.