Mitä on rapuvirkkaus

Virkkaa kiinteitä silmukoita vasemmalta oikealle ja reunasta tulee. Koristeellinen rapureuna syntyy, kun virkataan kerros kiinteitä silmukoita vasemmalta. Kiitos Maria tästä ohjeesta ja muistakin malleista mitä oot laittanut tänne! Virkattu reunus voi olla leveydeltään mikä tahansa: joko vain yksi kerros tai vaikkapa leveä pitsireunus ja esim.

Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt?

Kinnasneula – neulakinnas

Mitä on rapuvirkkaus

Teet ihan tavallisia kiinteitä silmukoita, mutta vasemmalta oikealle (siis päinvastaiseen suuntaan kuin normaalisti). Virkkauksen perussilmukoiden teko-ohjeet näet. Rapuvirkkaus = virkkaa kiinteitä silmukoita vasemmalta oikealle. Viimeistelin sinisen ja violetin virkkaamalla rapuvirkkausta kierroksen koko liinan ympäri. Etsi sitten ohjeesta vastaava kohta ja katso, mitä sanaa ohjeessa on käytetty.

Tutki ohjetta muutenkin: vaikuttaako. Näin kiepauttelet kiinteitä silmukoita peruuttaen.

Rapuvirkkaus (tutorial video)

Mitä on rapuvirkkaus

Rapureuna syntyy kun virkataan. Olen käynyt täällä kurkkimassa, mitä ihanuuksia olet tehnyt:) Pitkän blogitaukoni jälkeen. Kaula-aukon reunaan olen vielä virkannut rapuvirkkausta kerroksen ja mekon helmaan virkannut krokotiilivirkkausta muutaman kerroksen. Insertin harmaiden kintaiden punainen reunus on rapuvirkkausta.

Tämän osan jälkeen kaunis mandala on valmis. Peittojen reunaan virkattiin rapuvirkkausta. Kaveria neuvottiin tarvittaessa! Paneutumista rapuvirkkauksen tekniikkaan. Tallennarezanie betonu cenníkfingerpori vähintä mitä voin tehdä. Noihin yläosan aukkoihin virkkasin vielä rapuvirkkaus -reunat, jotta. Kädet syyhyää tekemään vaikka ja mitä, mut en ihan luota.

Mikä on decoupage, mitä voit päällystää decoupagella ja miten? Reunukseen virkkasin eri värisiä pätkiä ensin kiinteitä silmukoita ja lopuksi rapuvirkkasin punaisella kokonaan ympäri. Mun rapuvirkkaus oli niin susirumaa, ettei sitä ois kattellu erkkikään. Nii ja tässä pari pikkujuttua, mitä kerkesin väkertää ennen kuin.

Pienenä erikoisuutena on ulkoreunan ” rapuvirkkaus ”, kiinteitä silmukoita virkataan takaperin.

Neuleen reunojen viimeistelytapoja

Mitä on rapuvirkkaus

Pidensin mallia jonkin verran siitä mitä ohjeessa sanottiin. Saiskos udella, mitä petasilakkaa käytit, ja kaunkohan siin mahtoikaan olla kuivumisaika? Enää tarvitsee tietää, mitä se semmoinen on. No ainakin pitsiliinaa: tämä on ollut jo valmiina jonkin aikaa, mutta nyt saan sen.

Ja muistaisinko muka, mitä kirjoittelin, en tietenkään! Mekon helmaan ja kaula-aukkoon piti tehdä rapuvirkkaus. Mitä paksummasta langasta teet kilpparin, sitä suurempi siitä tulee. Ja eikä oikeastaan ollut ideoita mitä varten kuteita ostaisin, joten piti. Minecraft on kenties parasta, mitä 3-vuotias poikani tällä hetkellä tietää. Mitä isompi rengas ja reikä – sitä isompi tupsu!

Lähipiirini saa toistuvasti minulta viestejä " mitä voisin kutoa teille? Kauluksen reunaan rapuvirkkaus syntyi sävyyn sointuvasta Lisa uni. Niissä oli rapuvirkkausta reunassa, mutta itse olen tyytyväinen reunoihin näinkin. Saas nähdä sitten mitä muuta on tulossa ohjelmaan. Harrastan noita ohuesta sekoitelangasta neulottuja sukkia, mitä sitten pidän.

Yläreunaan tuli opeteltua rapuvirkkausta ja sillä saikin nätin ja. Elina Ristimaa antaa vinkkejä kodin valaistukseen ja kertoo mitä.