Minne mennä helsinki 2018

Kaupunginteatteri – pieni näyttämö ○ ti 04. Perhetreffit Perhetalo Sahrami ma 14. Helsingin perinteiset torikauppiaat ry järjestää. Helsinki, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua.

Aleksanterin teatteri, Helsinki ma 14. Tapahtumat Helsinki: Kohokohdat. Kaapelitehtaan Pannuhallissa nähdään 8. Meiltä löydät kaikki parhaat tapahtumat. Osta liput helposti ja turvallisesti. HIFK – KalPa HELSINGIN JÄÄHALLI. Mitä lapsille sopivaa tekemistä löytyy Helsingistä? Minne mennä pienten lasten kanssa viikonloppuna? Entä mitä keksiä sateisena päivänä?

Suomen Itsenäisyyspäivää ja Suomi 101-vuotta syntymäpäivää juhlitaan torstaina 6. Tämä talvi on siis kohta jo hoidettu ja pian maataan auring. Kymmenen kilometrin kisaan Hakunilan maisemissa on hyvä päättää vanha vuosi ja sen jälkeen toivottaa uusi vuosi. Tallinnan markkinat ovat jo ohi, mutta Helsingissä markkinoita vietetään 24. Helsinki rauhoittuu ja hiljenee juhannuksena, mutta ei silti nuku. Katso tästä menovinkit kaupunkijuhannukseen. Teatteri ja muu esittävä taide. Finnkino Kinopalatsiin elokuviin! Siperian alkuperäiskansojen tarinoita ja kulttuuria Hanti-Mansiasta Hanti-Mansian Luonnon ja ihmisen.

Jokainen tietää minne mennä, jos Kalliosta haluaa hyvää kahvia. Näyttelyt Mervi Lakkala Rotklimppen to 20. Poliisin arvion mukaan rauhallisesti sujuneessa. Suomen ensimmäinen Innovation Summit – tapahtuma tarjosi kiehtovia puheenvuoroja eri alojen asiantuntijoilta ja.

Making of Oma Maa -video seuraa Markku Pölösen työskentelyä. Pohjoinen joulu –joulukonsertti. Espoo Marketing, A Grid, Otaniemi. Tilastoraportti: RoPS vei pisteen mukanaan Helsingistä. UCL: HJK Helsinki vs FC BATE Borisov.

Eteläsatama, Olympiaterminaali. KLT-risteily kokoaa vuosittain. Urho Kekkosen kansallispuisto laajenee – uusi rajaus voimaan 3. Yllästunturin luontokeskuksen gallerioiden uudet näyttelyt tuovat. R-kioskeissa, mutta ei raitiovaunuissa 1. Sinua saattaa kiinnostaa myös GoExpo Winter 2. Hevosurheilua, hevosia, varusteita ja ohjelmaa. The Japanese clinched his third consecutive men´s singles title on Sunday in.

Fortum ja Lidl sopimukseen ylijäämälämmön hyödyntämisestä. Yle: " Helsingillä mahdoton tehtävä: Pitäisi korvata miljoona tonnia. Two day campaign for One Day Tickets with Early Crow prices during 31. Julkipano suunnittelutarveratkaisuista, 20.