Minimalismi vaatteet

Tässä postauksessa pääsette kurkkaamaan vaatekaappini sisältöön Olen tehnyt lukuisia postauksia aiheesta, ja joka kerta vaatteita on ollut. Mutta minimalismin kannalta ideana on, että värillä ei varsinaisesti ole suurempaa merkitystä, ainoastaan vaatteiden määrällä, koska. Vaatekaappi ja vaatteet ovat mielestäni helpoin alue lähteä liikkeelle, jos haluaa lähteä minimalismin tielle. Tätä lähestymistapaa suosittelee.

Yleensä ostan niin tylsiä vaatteita että hiukan säätelemällä montako paidan nappia on auki, käytän samoja paitoja hautajaisissa.

Miten rakensin minimalistisen vaatekaapin

Minimalismi vaatteet

Koska olet eksynyt minimalismia käsittelevään blogiin, on hyvinkin. Mikä minimalisti se sellainen on, joka haaveilee satojen eurojen arvoisista vaatteista? Tyylikkyys ei vaadi persoonallisia vaatteita. Moni seurattu tyyli-ikoni rakastaa. Minimalistin vaatekaappi toimii yksinkertaisilla tuotteilla.

Jossain netissä luin aikoinaan ajatuksen siitä, että vaatekaapista löytyisi vain 30.

Vähemmän keikkuva elämä – minustako minimalisti

Minimalismi vaatteet

Likapyykki alkaa sedimentoitua pyykkikoriin, puhdas kököttää kuivausrummussa tai viikkaamattomana sohvalla, puolikäyttöiset vaatteet. Olen nähnyt kiintiöni täyteen linttaan astuttuja kenkiä sekä likaisia ja rikkinäisiä vaatteita. Loppuunkulutettuja vaatteita ja tavaroita, joista vielä yritetään saada. Muodin minimalismi on nähdäkseni ilmiönä luonteeltaan kahtalainen, sillä se voidaan ymmärtää pääasiassa kahdella eri tavalla. Olen nyt lueskellut muutamaa minimalismi -blogia ja juttuja wardrobe curatingista ja alkanut pohtia, kuinka paljon vaatteita sitä yleensä yksi ihminen tarvitsee. Minimalismi on noussut muoti-ilmiöksi viime aikoina. Onko kyse taiteensuuntauksesta, vaate – vai sisustustyylistä vai peräti aatteesta?

Ideana on koostaa puvusto ainoastaan yhteensopivista vaatteista. Ja kyllä, ihan oikeasti lajittelen vaatteet kaappiin värin perusteella. Onko minimalistinen vaatekaappi tavoite, mahdottomuus vai arkipäivää? Aiemmin olen ostanut vaatteeni uusina tai saanut jonkun toisen kaapista. Uutistoimisto Reutersin kuvasarjassa neljä japanilaista minimalistia esittelevät tavaroista karsitut kotinsa. Minulta on toivottu todella usein postauksia minimalistiseen pukeutumiseen ja french wardrobe -metodiin liityen. Pakkasin mukavimmat ja monikäyttöisimmät vaatteeni ja välttämättömimmät muut roinat reppuun – Youtuben lukuisista minimalistien.

Olen blogissani maininnut useaan kertaan, kuinka minimalistinen.

Minimalistin arki ei räjähdä

Minimalismi vaatteet

Ostelen esimerkiksi hyvin vähän vaatteita ja vaatekaappini sisältö onkin. Käytännössä minimalismi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Virve Fredmanin vaatekaapissa on vain 10–15 kappaleen vaatekerta, jolla nainen. Olen viime aikoina ollut todella, sanotaanko vaikka tylsistynyt omaan vaatekaappiini ja sen sisältöön. Mikään ei sovi yhteen, käyttämättömiä. Sisustuslehdissäkin minimalismi on äärimmilleen riisuttua, tyhjää pintaa ja tilaa jossa. Kuvassa ei ole ihan kaikki vaatteet, sillä osa puuttuu muuten vaan, osa on pesussa ja osa.

Leena Hämäläisen koti on niin minimalistinen, että jopa Konmari Suomi.