Milloin isännöitsijöiden on aika vaihtaa lattia?

Milloin isännöitsijöiden on aika vaihtaa lattia?

Lattiat ovat jokaisen kiinteistön ensisijainen osa. Loppujen lopuksi jokainen huoneeseen astuva on jollakin tavalla vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Kun vuokralaiset etsivät uusia kiinteistöjä, he tutkivat aina tarkasti lattiat. Se on yksi ensimmäisistä asioista, jotka useimmat ihmiset näkevät astuessaan uuteen tilaan.

Siksi on tärkeää tietää, milloin lattiat ovat huippukunnossa ja milloin ne on joissakin tapauksissa vaihdettava.

Vastuullisuusvelvollisuus: Milloin lattian vaihtaminen on tarpeen?

Milloin isännöitsijöiden on aika vaihtaa lattia?

Elvytä vuokrakiinteistösi kosteutta hylkivällä, kauniilla vinyylilankkulattiallamme. Mukana Lamton Long Length Legendary Collection -mallisto sävyssä Simply Taupe SKU: 15162377

Isännöitsijänä sinun vastuullasi on varmistaa vuokralaisten turvallisuus. Et ehkä pysty suojelemaan heitä kaikilta vaaroilta, mutta on asioita, joita voit hallita.

Terveysriskit

Lattiat (laatat, kovapuu, matot jne.) voivat olla homeen, lian, allergeenien, bakteerien ja muiden myrkkyjen kasvualusta. Jos niitä ei huolleta, korjata ja puhdisteta asianmukaisesti, ne voivat aiheuttaa vakavia terveyshaittoja.

Ihottumasta hengitystieongelmiin ja tietyistä syöpätyypeistä lähtien pitkäaikainen altistuminen näille myrkyille voi aiheuttaa rajattomasti haittoja.

Turvallisuusriskit

Huonot lattiat eivät aiheuta ainoastaan terveysriskejä, vaan myös erilaisia turvallisuusongelmia. Huonosti päällystetyt lattiat voivat aiheuttaa kompastumisvaaran. Kun lattia ei ole tasainen tai tasainen, se voi aiheuttaa ihmisille epätasapainon tunnetta ja voi johtaa kaatumisiin. Kun yrität varmistaa, että kiinteistösi ovat helppokulkuisia ja turvallisia, huonot lattiat voivat olla merkittävä ongelma ja johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin.

8 merkkiä siitä, että on aika vaihtaa vuokrakiinteistön lattiapinnat

Mistä tiedät, milloin on aika vaihtaa vuokrakiinteistösi lattia? Tässä on kahdeksan varoittavaa merkkiä siitä, että lattiapinnoitteesi on ehkä vaihdettava:

1. Halkeamia, pullistumia tai kolhuja

Emme tarkoita vain yhtä vaurioitunutta laattaa tai kohtaa matossa. Ongelmakohdat kannattaa aina vaihtaa tai korjata. Jos lattioissasi on merkittäviä halkeamia, pullistumia ja kolhuja, saattaa olla aika vaihtaa ne.

2. Lattia on vanhentunut.

Ihanteellisen lattiapinnoitteen tulisi olla alle 10 vuotta vanha, ellei sinulla ole kivi-, betoni- tai puulattioita. Vuokrakiinteistöissä sinulla ei välttämättä ole kokonaista vuosikymmentä. Kun lattiat vanhenevat, ne kärsivät vuosien jalankulusta ja normaalista kulumisesta. Milloin olet viimeksi uusinut kiinteistösi lattiat?

3. Kattovuodot ja vesivahingot

Milloin isännöitsijöiden on aika vaihtaa lattia?

Aina kun kattovuodot aiheuttavat vesilammikoita lattioille, saatat olla pulassa. Vesivahinko voi pilata lattiat. Älä anna ongelman levitä. Jos epäilet, onko ne vaihdettava, palkkaa ammattilainen tarkistamaan ne.

4. Haluat myydä kiinteistön.

Olitpa sitten myymässä tai yrittämässä houkutella uusia vuokralaisia, tämä on fiksu tapa päivittää kiinteistösi. Ihmiset rakastavat uusia lattioita. Tämä voi auttaa sinua myymään tai vuokraamaan kiinteistön nopeammin ja voi lopulta nostaa sen arvoa.

5. Hyönteisvauriot

Termiitit eivät rajoitu pelkästään seiniin ja ullakoille. Niiden tiedetään pilaavan myös lattiat. Eivätkä ne ole ainoita otuksia, joita sinun on varottava. Jos sinulla on ongelmia hyönteisten tai syöpäläisten kanssa, se voi johtaa tuhoisiin vaurioihin lattioissasi.

6. Haluat periä enemmän vuokraa

Tämä kulkee käsi kädessä kohdan #4 kanssa. Kun kiinteistön arvo nousee ja esteettisyys paranee, uusien lattioiden ansiosta voit ehkä periä enemmän vuokraa. Jos haluat tehdä päivityksiä, voit aloittaa lattioista.

7. Lattia narisee tai liikkuu

Tuntuuko lattiasi epävakaalta, kun kävelet niiden päällä? Narisevatko ja vinkuvatko ne jokaisella askeleella? Jos näin on, saattaa olla aika vaihtaa ne.

8. Vastaavia lankkujen korvaavia osia ei ole.

Milloin isännöitsijöiden on aika vaihtaa lattia?

Tämä pätee kaikkiin lattiatyyppeihin. Jos vaurioituneelle laatalle, lankulle tai mattoalueelle ei löydy vastaavaa korvaajaa, saatat joutua vaihtamaan koko lattian. Kukaan ei pidä yhteensopimattomasta matosta, puusta tai laatoista.

Miten uuden lattian vaihto ajoitetaan?

Milloin isännöitsijöiden on aika vaihtaa lattia?

Muuta liiketilasi tai asuintilasi muotoilua ja energiaa tyylikkäällä ja kestävällä laminaattilattialla. Mukana Lamton Long Length – Legendary Collection -mallisto värissä Pitch Amber SKU: 15162380

Lattiapinnoite kannattaa vaihtaa silloin, kun kiinteistöissä ei ole asukkaita. Se ei tietenkään ole aina mahdollista. Koska uudet lattiat ovat hieno (ja tervetullut) lisä mihin tahansa kotiin tai liikekiinteistöön, monet vuokralaiset eivät epäröi muuttaa aikataulujaan asennusten ajaksi.

Jos sinun on työskenneltävä vuokralaisen aikataulujen mukaan, sinun on pyrittävä häiritsemään heidän elämäänsä mahdollisimman vähän. Keskustele heidän kanssaan ajankohdista ja päivistä, jotka sopivat heille parhaiten, ja anna heille runsaasti aikaa valmistautua.

Mikä on paras materiaali uuteen vuokrakiinteistön lattiaan?

Jos päätät vaihtaa lattiat, on olemassa upeita lattiamateriaalivaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti vuokrakiinteistöihin.

Vinyyli

Vinyylilattia on naarmuuntumaton, vedenkestävä (ja useimmissa tapauksissa vedenpitävä) ja erittäin kestävä kulutusta vastaan. Se on myös uskomattoman edullinen, moderni ja tyylikäs, mikä tekee siitä täydellisen valinnan vuokrakiinteistöihin.

Laminaatti

Laminaatti on ollut ammattilaisten ja tee-se-itse-rakentajien suosittu lattiavaihtoehto jo vuosikymmeniä. Se on helppo asentaa, mikä tarkoittaa, että säästät rahaa työkustannuksissa. Lisäksi se näyttää upealta! Tämä on todennäköisesti edullisin vaihtoehto, jonka voit valita.

Suunniteltu kovapuu

Milloin isännöitsijöiden on aika vaihtaa lattia?

Määrittele vuokrakiinteistösi esteettinen viehättävyys uudelleen korkealuokkaisilla ja ylellisillä koneellisilla kovapuulattioilla. Mukana Jasper Engineered Hardwood – Planet Hickory Handscraped Collection -malliston Natural Hickory Handscraped SKU: 15055273

Haluatko kovapuulattioiden ylellistä ja ylellistä estetiikkaa, mutta yrität pysyä budjetissa? Jos näin on, suunniteltu kovapuu on täydellinen valinta. Se antaa sinulle luonnollisen kovapuun ulkonäön ja tuntuman ilman huoltoa ja hössötystä.

Paras paikka kestäville ja kustannustehokkaille lattioille.

Jos aiot vaihtaa vuokrakiinteistösi lattiat, sinun kannattaa tehdä yhteistyötä . Tarjoamme nykyaikaisia ja kauniita, asiantuntijoiden käsin valitsemia lattioita edulliseen hintaan.

Liity PRO Rewards -jäseneksi jo tänään, ja saat jopa yksinoikeudella 5 %:n luoton, joustavan toimituksen paikan päälle, rajattomasti ilmaisia näytteitä, 30 päivän rahat takaisin -takuun ja paljon muuta.