Mikrokuiturulla

Tarpeen vaatiessa voit säilyttää rullan seuraavaan päivään esimerkiksi muovipussissa, joka kääritään ja suljetaan ilmatiiviisti rullan. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Sisältää ergonomisen kaukalon, pistovarren, 100 mm leveän mikrokuiturullan, 60 mm leveän harjassiveltimen sekä kolme vaihdettavaa kaukalon täyttömuovia. Hyvät maalaustyövälineet sujuvoittavat maalarin hommia alusta loppuun. Erilaiset siveltimet, pensselit ja maalaustelat löydät K-raudasta. Levittämiseen sopii hyvälaatuinen sivellin, vaahtomuovisivellin, lyhytnukkainen ( 7 mm) mikrokuiturulla tai puuvahausliina.

Tasaisella, tiivillä pinnalla voi käyttää. Puuvaha levitetään ohuesti ja tasaisesti puun syysuuntaan. Kaksi FC5-malliin sopivaa mikrokuiturulla. Isojen pintojen käsittelyyn soveltuvat Osmo-siveltimet ja pistovarteen kiinnitettävät mikrokuiturullat, pienten pintojen käsittelyyn puolestaan. Miten säästää rahaa ostaessaan kärcher mikrokuiturullat 2 kpl fc5-malliin! Vertaa ja löydä parhaat hinnat, Halvin hinta Suomessa?

Lyhytnukkainen mikrokuiturulla. Puuvahojen ja Öljypetsien levittämiseen. OSMO- mikrokuiturullat ja -setit isojen ja tasaisten lattia- ja seinä-pintojen sekä tasojen käsittelyyn puu- ja öljyvahoilla. Rullaleveydet: 100 mm ja 250 mm. Osmo-sivellin, vaahtomuovisivellin, Puuvahausliina tai Osmo – mikrokuiturulla. Tilaa Pölynimurit edullisesti Ellokselta.

Valikoimassamme on paljon pölynimureita ja muita kodinkoneita. Levitykseen käytetään vaahtomuovisivellintä, nukkaamatonta liinaa, mikrokuiturullaa tai jäykkää, luonnonharjaksista tehtyä sivellintä. Osmo- mikrokuiturullaa, teräs- tai huopalastaa (ns. flotex-lasta). Viledan Electric Sweeper on mukava, nopea ja helppokäyttöinen. Tarkoitettu hiukkasten, hiusten ja hienon pölyn puhdistukseen. Itse käytin maalaamiseen jäykkää pensseliä, mutta myös niin sientä, mikrokuiturullaa tai puuvauhausliinaa voi halutessaan käyttää. Tehokas UV-suoja-aine vaaleille havupuupinnoille sisällä.

Voidaan käyttää seinien ja kattojen puuverhouksiin ja välioviin mutta myös hirsivahana hirsipintojen. Aivan uusi tapa pestä lattiat – helpompi, parempi ja vähemmän vettä. V akku, 20 min käyttöaika, 4 tunnin lataus, 360ml. Kevyen kuultokäsittelyn viimeistely tehdään.

Laitteen mikrokuiturullat pyörii vauhdilla ja näin ollen putsaavat tehokkaasti, niin laminaatin, muovimato ja kaakelit. Säilytetään kuivassa paikassa astia hyvin suljettuna. Högtryckstvätt för gör-det-självaren som kräver hög prestanda. Vattenkyld motor – överlägsen prestanda, tystare gång. Full Control ger dig mer kontroll än. Pakkaus sisältää mikrokuiturullan (250 mm), pistovarren sekä kaukalon vaihdettavine täyttömuoveineen (3 kpl). Kärcher Märkä-kuivaimurit WD 2. Osmo Color – Mikrokuiturulla 100 mm. Löydä rakennustuotteiden tuotetiedot ja dokumentit yhdestä tietokannasta!

RT- tuotetietokanta ja sitä hyödyntävä RT urakoitsijan tuotetieto ovat ratkaisu.