Mikä on SLS-komposiittikansi?

Sisätilojen lattiapäällysteissä käytettävät komposiittimateriaalit eivät ole mitään uutta. Kun halutaan luoda kestäviä, jämäköitä ulkotiloja, jotka kestävät elementtejä, komposiittiset terassimateriaalit ovat jo pitkään olleet sekä rakentajien että remonttia suunnittelevien asunnonomistajien suosiossa. On hyvin mahdollista, ettet ole koskaan kuullut SLS-komposiittiterassista, vaikka oletkin todennäköisesti nähnyt sen käytössä.

Jos haluat rakentaa uuden terassin tai päivittää olemassa olevan ulkoalueesi, SLS-komposiittiterassit ovat loistava valinta. Se tarjoaa pitkäaikaista kestävyyttä ja klassista tyyliä, joten et tule katumaan tämän terassin lisäämistä kotiisi.

Tämän oppaan avulla saat lisätietoja tästä poikkeuksellisesta ulkotilojen terassimateriaalista.

Mikä on SLS-komposiittikansi?

Mitä SLS tarkoittaa?

Termi SLS-komposiittiverhous saattaa kuulostaa keskivertoostajalle kreikalta. Termiä käytetään tarkentamaan tiettyä valmistusprosessia nimeltä selektiivinen lasersintraus. Tällä prosessilla luodaan erittäin kestävää ulkoterassimateriaalia, joka kestää kovaa säätä, kuten kovaa aurinkoa ja paljon kosteutta syys- ja talvikuukausina.

Mistä se on valmistettu?

SLS-komposiittiterassit on valmistettu erittäin suorituskykyisestä polypropeenin ja epäorgaanisten täyteaineiden seoksesta. Toisin kuin joissakin komposiittiterasseissa, sen rakentamisessa ei käytetä puuta tai sahanpurua. SLS-komposiittiterasseissa ei käytetä lainkaan orgaanisia materiaaleja.

Vaikka se saattaa kuulostaa todelliselta avaruusajan materiaalilta, se näyttää hyvin luonnolliselta, vaikka sitä verrattaisiin suoraan puulankkuihin. Juuri sen ainutlaatuinen rakenne ja orgaanisen materiaalin puute tekevät siitä niin kestävän myös vaikeissa ulkotiloissa.

Miksi minun pitäisi harkita SLS-komposiittiterassia?

Se tarjoaa monenlaisia etuja rakentajille ja asunnon omistajille. Alta löydät joitakin tärkeimpiä syitä, joiden vuoksi suosittelemme SLS-komposiittiterassia silloin, kun sekä lujuus että tyyli ovat tärkeitä.

SLS Capped Composite Decking Boards in Gray / SKU: 15243772

SLS-komposiittiterassilaudat tarjoavat ylivoimaista lujuutta.

Lujuus on tietenkin tärkeä tekijä, kun valitset materiaaleja ulkoterassille. SLS-komposiittiterassit ovat erittäin vahvoja ja kestävät kovaa käyttöä huomattavasti paremmin kuin orgaaniset materiaalit, kuten puu.

Tämä pätee, vaikka se on melko kevyt, sillä se painaa noin 30 % enemmän kuin useimmat muut markkinoilla olevat komposiittiterassimateriaalit. Tämä pienempi paino on ihanteellinen, jos teet oman asennuksen tai työskentelet vanhemman kodin kanssa, jossa aluslattian kunnostaminen saattaa vaatia painavan materiaalin, kuten luonnonpuun, käyttöä.

SLS-komposiittiterassit ovat myös haalistumisen ja naarmuuntumisen kestäviä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse miettiä terassin uudelleenkäsittelyä parin vuoden välein kuten puutavaran kanssa. Tämä on suuri etu kiireisille asunnonomistajille, jotka haluavat nauttia ulkotiloista ilman, että heidän tarvitsee huolehtia tonneittain säännöllisestä huollosta.

Tämä kestävä ulkoterassimateriaali on myös tahrankestävä, joten se on fiksu valinta ulkoterasseille, joilla aiot grillata tai nauttia aterioista ystävien ja perheen kanssa.

Sinun ei tarvitse huolehtia säästä.

Sää voi vaatia veronsa kaikelta, mikä on suunniteltu elämään ulkona. Katso vaikka terassituolia, joka on selvinnyt muutaman vuoden auringossa, sateessa, lumessa ja räntäsateessa. Harvat materiaalit kestävät säätä edes lauhkeassa ilmastossa. SLS-komposiittiterassit on suunniteltu yhdeksi markkinoiden vahvimmista komposiittimateriaaleista.

Syksyllä ja talvella SLS-komposiittiterassit kestävät sateen ja lumen aiheuttamaa kosteutta. Tämä johtuu siitä, että SLS-komposiittiterassit ovat vedenpitäviä. Se tarkoittaa, että se kestää hometta ja muita ongelmia, jotka voivat vaikuttaa luonnonsahatavaraan kosteana vuodenaikana.

Kesällä SLS-komposiittiterassit eivät kuumene liikaa edes suorassa auringonpaisteessa, varsinkin jos valitset vaalean värin. Tämä on suuri etu, jos sinulla on lapsia – tai aikuisia – jotka nauttivat ulkoilusta mieluiten paljain jaloin.

SLS-komposiittikansiot näyttävät luonnollisilta.

Luonnonpuun ulkonäkö on hienostunut, tyylikäs ja hienostunut. Puu sopii myös hyvin useimpiin ulkotiloihin, koska se on luonnollinen materiaali. Erilaiset värjäysvaihtoehdot tarjoavat joustavuutta suunnittelussa.

Tällä terassilla sinun ei tarvitse luopua luonnonpuun ulkonäöstä saadaksesi pitkäaikaisen kestävyyden. Tämä johtuu siitä, että suurin osa nykyisin markkinoilla olevista SLS-päällysteistä on tehty jäljittelemään luonnonpuuta. Tummista pinnoitteista moderniin harmaaseen vaihtoehtoon, voit saada haluamasi puun ulkonäön, johon on sisällytetty lisäetuja.

Mikä on SLS-komposiittikansi?

SLS Capped Composite Decking Boards in Brown / SKU: 15243760

Helppo asentaa

Ammattimaisen asentajan palkkaaminen on aina ihanteellista ulkoterasseille, jos sinulla ei ole huomattavasti tee-se-itse-kokemusta. Kokeneemmille DIY-ammattilaisille tämä materiaali on kuitenkin loistava vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa tekemällä asennustyöt itse.

Haluatko lisätietoja komposiittiterassin asentamisesta ja nähdä, onko se sinulle sopiva vaihtoehto? Tutustu kätevään asennusoppaaseemme.

SLS-verhouslaudoitus kestää todella kauan.

Sanominen, että SLS-terassilaudoitus kestää ikuisesti, saattaa olla hieman liioittelua, mutta on totta, että tämä materiaali on todella suunniteltu kestämään. Se kestää aivan varmasti luonnollista sahatavaraa useita vuosia kauemmin, vaikka pitäisitkin hyvää huolta puusta tehdystä terassista.

Itse asiassa se kestää myös monia muita komposiittimateriaaleja kauemmin. Sinulle se tarkoittaa, että voit nauttia uudesta terassistasi monta vuotta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia päänvaivoista ja kustannuksista, joita suuri kunnostus- tai vaihtotyö aiheuttaa. Tarvitaan vain säännöllistä huoltoa.

Osu kannelle

Oletko valmis kunnostamaan terassisi, jotta voit nauttia enemmän aikaa ulkona? Ehkä olet aloittamassa rakennushanketta ja etsit tapoja varmistaa, että terassisi voi auttaa sinua juhlien järjestämisessä ja muistojen tekemisessä lasten kanssa? SLS-komposiittikannet voivat olla täydellinen valinta sinulle ja kodillesi.

Ota yhteyttä jo tänään, jotta yksi koulutetuista edustajistamme voi auttaa sinua löytämään oikean terassimateriaalin ulkotilaasi. Voimme jopa auttaa sinua löytämään oikean värin ja lankkukoon ennen kuin toimitamme terassimateriaalit suoraan kotiovellesi.

Miksi odottaa uutta terassia, kun voit aloittaa jo tänään? Ota meihin yhteyttä nyt, niin saat lisätietoja SLS-komposiittiterasseista kotiisi.