Mikä on paras lattianpäällystevaihtoehto vuokra-asuntoon?

Lattianpäällystys on merkittävä osa vuokratulosuunnitelmaa. Haluat saavuttaa kolme tärkeää tavoitetta, kun vaihdat tai asennat vuokrakiinteistön lattian:

 1. Vuokralaisesi on pidettävä siitä.
 2. Haluat sen kestävän pitkään.
 3. Sen on oltava kustannustehokas.

Nämä kuulostavat yksinkertaisilta tavoitteilta, mutta lattian on tehtävä muutakin kuin vain näytettävä hyvältä. Italialainen marmori miellyttää silmää ja kestää pitkään, mutta se ei varmasti auta pitämään sinua kannattavana. Varmista, että valitset vaihtoehdon, joka tarjoaa tarvitsemasi edut ja arvon. Vuokrakiinteistön ihanteellisen lattianpäällystevaihtoehdon pitäisi saada vuokralaisesi tuntemaan olonsa mukavaksi ja kotoisaksi, olla helppo huoltaa ja sen pitäisi olla kustannustehokas, ei budjetin rikkoja..:

Tyytyväiset vuokralaiset pysyvät pidempään, mikä parantaa tulostasi, ja uudet vuokralaiset ovat valmiita maksamaan enemmän, jos lattia on vaikuttava. On järkevää ottaa huomioon muutakin kuin hinta, kun valitset lattiapäällystettä. Tässä artikkelissa käsittelemme erilaisia vuokrakiinteistöjen lattiapäällysteitä, mukaan lukien luksusvinyylilaatat.

Parhaan vuokrakiinteistön lattian ominaisuudet

Vähän huoltoa vaativa

Vuokralaiset voivat olla kovilla kiinteistösi – erityisesti lattianpäällysteen – suhteen. Viimeinen asia, jota sinun tarvitsee lisätä tehtävälistallesi, on lattian hionta, vahaus, kiillotus tai kirppuhoito. Säännöllinen kunnossapito tarkoittaa yleensä sitä, että kaikki huonekalut on poistettava kodista, mikä ei ole miellyttävää vuokralaisillesi. Ihanteellinen lattianpäällyste pitäisi vain joutua pyyhkimään ja moppaamaan silloin tällöin, jotta sen kauneus säilyy.

Houkutteleva

Houkutteleva tarkoittaa muutakin kuin kaunista tai hyvännäköistä. Se on myös emotionaalista. Lattianpäällysteen on annettava asukkaillesi turvallisuuden tunnetta – se tekee kodista täydellisen ja on osa hyvin harkittua suunnittelua. Heidän pitäisi tuntea, etteivät he malta odottaa, että voivat riisua kenkänsä ja tehdä olonsa mukavaksi. Jos heillä on lapsia, haluat, että he voivat rentoutua, kun heidän pienokaisensa leikkivät lattialla.

Edullinen

Kiinteistönhoitajille/omistajille kohtuuhintainen olisi määriteltävä arvomaailmaan sopivaksi. Teidän tehtävänänne on tehdä rahaa, joten on otettava huomioon budjetti. Jos kuitenkin joudut vaihtamaan lattiapinnoitteen muutaman vuoden välein tai jos se vaatii kallista huoltoa pitääkseen sen hyvänä, etukäteen säästämäsi rahat saattavat menettää merkityksensä pian oston jälkeen.

Pitkäikäinen

Vuokrakiinteistöjen lattian on kestettävä raskasta jalankulkua, koiran tassuja, jos sallit lemmikkieläimet, ja paljon huonekalujen siirtelyä. Tuoreen tutkimuksen mukaan vuokralaiset muuttavat keskimäärin 2-3 vuoden välein, ja muutto rasittaa lattiapinnoitteita paljon. Tämä on otettava huomioon päätöksenteossa.

6 vaihtoehtoa vuokrakiinteistön lattianpäällystykseen.

1. Ylellinen vinyylilaatta

Vinyylilattioita on saatavana useissa eri malleissa ja tyyleissä, ja niistä on tullut ylivoimainen valinta niin asunnonomistajien kuin vuokranantajienkin keskuudessa. Se palvelee useimpien vuokralaisten toiveita ja tarpeita, koska se on:

 • Houkutteleva. Se voi jäljitellä kiveä, kovaa puuta ja keraamista ja joissakin voi olla kuvioitu pinta.
 • Helppo ylläpitää
 • Mukava
 • Kestävä
 • Useimmiten vedenpitävä ja tahrankestävä.
 • DIY-ystävällinen
 • Voidaan asentaa useimpien alustojen, myös betonin, päälle.

Vinyylilankuissa on aidon lehtipuun ohella joitakin realistisimmista puunrunkokuvioista. Mukana: Vesdura Vinyl Planks Elevation Collection Uluru SKU: 15262457

Vinyylilattiat on valmistettu tiiviistä WPC-levystä (puumuoviydin), joka tekee niistä useimmissa tapauksissa vedenpitäviä. Kuvakerroksen yläpuolella oleva raskas kirkas suojakerros suojaa raskaalta jalankululta, naarmuilta ja tekee lattiasta tahrankestävän, kun taas pohjassa oleva pehmeä pehmustetyyny poistaa ylimääräisen aluslattiakerroksen tarpeen ja lisää lattian käyttömukavuutta käveltäessä.

Yhteiset tilat, joissa on auloja, käytäviä, virkistyshuoneita ja kuntosaleja, ovat loistavia ehdokkaita luksusvinyylilattialle.

2. Bambu

Bambu on suhteellisen uusi tulokas vuokralattiamarkkinoilla verrattuna useimpiin muihin lattiavaihtoehtoihin. Kiinnostus tuotetta kohtaan johtuu uudemmasta valmistusprosessista nimeltä "strand woven", joka tuottaa lattioita, jotka ovat vahvempia kuin punatammi.

Bambulattia on vedenpitävä ja erittäin kestävä. Se on erinomainen valinta korkealuokkaisiin vuokrakohteisiin. Mukana: Yanchi Varuna Waterproof Engineered Bamboo Collection Cannes SKU: 15273479

Bambulattia on kauniisti muotoiltu tuote, ja sitä on saatavana vaihtelevissa väreissä ja kuvioissa, joten se sopii monenlaisiin sisustusideoihin. Se on kilpailukykyinen muiden kovapuulattioiden kanssa, ja sitä pidetään ympäristöystävällisenä ja kestävänä.

Bambu asennetaan kuten muutkin puulattiatuotteet, joten jos osaat liimata tai naulata tavalliset kieli- ja uralattiat tai napsauttaa yhteen napsautuslukolla varustetut lattiat, bambu voidaan asentaa itse. Kuten muitakin puulattioita, bambua ei pidä asentaa maanpinnan alapuolelle tai alueille, joissa on korkea kosteuspitoisuus. Se on vedenkestävä, mutta ei vedenpitävä.

3. Matto

Yksi helpoimmista virheistä mattoa valittaessa on valita edullisin vaihtoehto. Matto on aluksi budjettiystävällinen, mutta jos vaihdat sen 5 vuoden kuluttua kulumisen vuoksi, se maksaa sinulle lopulta enemmän rahaa käyttöikänsä aikana. Markkinoilla on useita erilaisia mattotyylejä ja -värejä, mm:

 • Nylon.
 • Polypropeeni.
 • Villa.
 • Polyesteri.

Mattolaatat ovat itsekiinnittyviä ja helppoja asentaa. Mukana: Sonora Carpet Tiles Pinpoint Collection Kastanja SKU: 15273947

Jos sallit lapsia tai lemmikkejä vuokraohjelmassasi, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota maton tahrankestävyyteen. Polyesteri on ylivoimainen voittaja tässä asiassa, ja se on yleensä kaikkein tahrankestävin. Nylonmatot kestävät likaa, hometta ja hometta, mutta eivät kestä hyvin kosteutta. Berber voi olla hyvä valinta vuokrakiinteistöihisi, sillä se on valmistettu olefiinikuidusta, joka tunnetaan paremmin nimellä polypropeeni, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon muille mattotyypeille.

Vaikka matto on luultavasti yleisin lattiapäällystetyyppi vuokrayksiköissä, sitä pidetään verotuksessa ei-pysyvänä lattiapäällysteenä, ja siitä voidaan tehdä poistoja vain viiden vuoden aikana. Sen kääntöpuolena on, että se on helppo asentaa ja edullinen vaihtaa. Matto vaatii säännöllistä huoltoa, ja se tulisi syväpuhdistaa 12-18 kuukauden välein, jotta allergeenit pysyvät mahdollisimman vähäisinä.

4. Laminaatti

Laminaattilattioita käytetään usein vaihtoehtoina aidolle kovapuulle, koska ne jäljittelevät sen ulkonäköä lähes täydellisesti. Se on paljon edullisempi ja se on helppo asentaa. Laminaatti on valmistettu useista kerroksista, ja ylin läpinäkyvä kerros määrittää, kuinka kestävästä lattiasta tulee.

Vedenkestävä laminaattilattia on helppo asentaa ja erittäin vähän huoltoa vaativa. Mukana: Lamton Laminate Defiant Collection Classic Oak SKU: 15271564

Pintakerros on luokiteltu AC-luokitusasteikolla (abrasion criteria), joka auttaa sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Luokitusjärjestelmä alkaa AC1:stä (1 hengen kotitalous) ja ulottuu AC5:een (julkiset rakennukset, joissa on paljon kaupallista liikennettä). Vuokrayksiköissäsi olisi käytettävä laminaattia, jonka AC3-luokitus on vähintään AC3 tai korkeampi, jotta voit varmistaa, että saat tuotteen, joka on kestävä ja tarjoaa hyvää vastinetta sijoituksellesi.

Laminaattilattia on vedenkestävä, mutta ei vedenpitävä. Siksi sitä ei suositella asennettavaksi betonin päälle tai alueille, jotka ovat alttiita korkealle kosteudelle.

5. Posliinilaatat

Kova keraaminen tai posliinilaatta toimii hyvin vuokrakiinteistössä, koska se on erittäin kestävä, kestää tahroja ja on enimmäkseen vedenkestävä. Muotoiluvaihtoehtoja on monia, ja on helppo löytää puun ja luonnonkiven näköisiä laattoja – usein edullisemmin. Posliinilaatat sopivat hyvin kellareihin, kylpyhuoneisiin ja pesutiloihin, ja ne ovat jopa löytämässä tiensä ulos alueilla, joilla ei ole pakkasta, kuten Etelä-Floridassa.

Posliinilattiat on todella rakennettu kestämään. Mukana: Cabot Porcelain Tile Redwood Series Mahogany SKU: 10083318

On joitakin hyviä syitä asentaa posliinilaatta vuokrayksikköösi: Posliini- ja keraamiset laatat on helppo puhdistaa. Jos rikot yhden, voit helposti vaihtaa sen tilalle sen sijaan, että repisit koko lattian, ja sitä on helposti saatavilla useimmissa marketeissa.

Laatoilla on kuitenkin myös joitakin haittoja: Se ei ole hyvä eriste, laatan pinta on helppo puhdistaa, mutta laasti voi olla haastava puhdistaa ja se voidaan joutua vaihtamaan. Posliinilaatan päällä ei ole yhtä mukava kävellä kuin muiden lattianpäällystevaihtoehtojen päällä.

6. Kovapuu

Suunniteltu kovapuu tarjoaa laminaattilattian edut massiivisen kovapuun aidolla kauneudella. Se on vakaampi kuin massiivikovapuu, koska sen ainutlaatuinen rakenne sisältää kovapuukerroksia, jotka on sijoitettu eri suuntaan kuin edellinen kerros, ja pintakerros on varsinainen kovapuun pala. Tämän rakenteen ansiosta lattia voidaan asentaa kosteisiin tiloihin sekä kellareissa maanpinnan alapuolelle.

Suunniteltu kovapuu on suunniteltu siten, että sen päällä on kerros aitoa, aitoa kovapuuta. Mukana: Jasper Waterproof Engineered Hardwood Celestial SPC Click-Lock Collection vaa’ankielisenä SKU: 15270023

Kovalevyä on saatavana monina lajeina, väreinä ja lankkukoina, jotka jäljittelevät aitoa puulattiaa, mutta ilman korkeita kustannuksia ja liiallisia huoltovaatimuksia. Joitakin kovapuulattioita voidaan itse asiassa hioa yhden tai useamman kerran pintakerroksen paksuudesta riippuen.

Jos vuokrakiinteistösi sijaitsee alueella, jossa vaaditaan kovapuulattioita, tämä tuote on erinomainen vaihtoehto massiivipuulle, sillä se tarjoaa aidon puun tyylikkyyttä ja säästää samalla rahaa.

Meidän valintamme parhaasta vuokrakiinteistöjen lattianpäällysteestä

Luksusvinyylilattia on meidän valintamme parhaaksi lattiavaihtoehdoksi vuokra-asuntoon. Tyylien, mallien ja värien valikoiman ansiosta voit mukautua useimpiin vuokralaistyyppeihin ja -ikäisiin uhraamatta kestävyyttä tai rikkomatta budjettia.

Vinyylilankut ovat vedenpitäviä ja lemmikkiystävällisiä. Mukana: Vesdura Vinyl Planks XL Impact Collection in Ghiacco SKU: 15244155

Se on mukavampi kävellä kuin muut kovat lattiapinnat, kestää hyvin tahroja ja kosteutta ja on edullinen hankkia ja asentaa. Jos kiinteistöissäsi on lapsia ja lemmikkejä, ylellinen vinyylilattia antaa anteeksi raskaiden esineiden pudottamisen sen päälle ja kestää lemmikkien aiheuttamia naarmuja. Sitä on helppo huoltaa sekä vuokralaiselle että sinulle, joten se on erinomainen pitkän aikavälin valinta vuokrakiinteistöihisi.

Mistä ostaa paras Luxury Vinyl -laatat

Olemme ja tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman tyylejä, värejä ja malleja ylellisissä vinyylilattioissa, massiivipuulattioissa, suunnitelluissa puulattioissa (mukaan lukien enimmäkseen vedenpitävät vaihtoehdot), keraamisissa ja posliinilaatoissa, laminaattilattioissa ja mattolaatoissa.

Vuodesta 1999 lähtien olemme palvelleet kaltaisiasi asiakkaita laadukkailla lattiapinnoilla, kokeneella asiakaspalveluavulla, verkkovideoilla ja artikkeleilla, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan lattiapinnoitteen seuraavaan projektiisi ja saamaan sen asennettua. Ostamme suoraan, joten voimme siirtää nämä säästöt suoraan sinulle. Jos hallinnoit useita vuokrakiinteistöjä tai olet ammattimainen asentaja, meillä on aina saatavilla ilmaisia näytteitä, jotta voit tutustua valintaasi ennen ostoa.

Ammattimaiselle lattia-asentajalle tarjoamme PRO Rewards -ohjelman, joka räätälöi kokemuksesi kanssamme. Siihen on helppo liittyä yksinkertaisesti tulemalla vahvistetuksi BD PRO -jäseneksi. Kun liityt, voit nauttia:

 • Jopa 5 % hyvitys hyväksytyistä ostoksista.
 • Joustava toimitus paikan päälle
 • Omistettu myyntiapulainen (concierge)
 • 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9:00-19:30 ja lauantaina klo 10:00-18:00 (EST). Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin aloitat prosessin tullaksesi varmennetuksi BD PRO:ksi.