Mielenterveys ohjelma

Oiva on hyvinvointiohjelma, jonka avulla voit lievittää stressiä, parantaa mielialaa ja saada lisäintoa elämään. Oivan harjoitukset auttavat keskittymään, olemaan. SELMA oma-apuohjelma perustuu pääosin psykoedukaatioon. Psykoedukaatiolla tarkoitetaan ohjausta ja neuvontaa esimerkiksi sairauteen tai tiettyyn.

Vapaaksi viiltelystä -omahoito- ohjelman tarkoitus on auttaa ymmärtämään, mistä viiltelyssä on.

Mielenterveysstrategian valmistelun ohjaus

Mielenterveys ohjelma

Irti ahminnasta -omahoito- ohjelma auttaa sinua askel askeleelta kohti tasapainoisempaa suhdetta ruokaan. Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia. Seminaarien sisältö tarjoaa ajankohtaista tietoa mielenterveydestä varsinkin alan ammattihenkilöstölle. Tavoitteena on lisätä ammattillista.

Mielenterveyden erikoislähetys.

Ohjelmat ja suunnitelmat [tampereen kaupunki

Mielenterveys ohjelma

Kansallisessa mielenterveys – ja päihdesuunnitelmassa esitettiin sosiaali- ja terveysministeriön asettaman työryhmän ehdotukset mielenterveys – ja päihdetyön. Mitä tapahtuu kun mieli sairastuu, kuinka masennusta tulisi hoitaa. Suurin osa kustannuksista syntyy siitä, ettei. Pitsapäivä mielenterveysviikon kunniaksi. Noin joka neljäs nuori kärsii jostain. Lisäksi ainoastaan hoitopainotteiset mielenterveys – ja päihdepalvelut eivät tule.

Ruumiillisuuden ja sukupuolentutkimuksen alat. Yhteiskuntatutkimuksen tutkinto- ohjelma. Mihin ottaa yhteyttä mielenterveys – ja päihdeasioissa. Satakunnan mielenterveys – ja päihdefoorumi 7. Periaattellinen kestävän kehityksen ohjelma (pdf, 1.75 Mt). Oulun seudun mielenterveys – ja päihdeneuvosto on Oulun kaupungin ja lähikuntien alueella toimivien mielenterveys – ja päihdetyön julkisten ja kolmannen.

Digitaaliset mielenterveys ja päihdepalvelut -koulutuksessa käydään läpi digitalisaation, teknologian sekä Lean-menetelmän. Ensimmäinen kansallinen mielenterveys – ja päihdesuunnitelma. MIELENTERVEYS – JA PÄIHDETYÖN TOIMINTAOHJELMAN TAUSTAA.

Seksuaalisuus ja mielenterveys

Mielenterveys ohjelma

Hoito- ohjelmasta voi olla hyötyä, vaikka sinulla ei olisikaan masennustilan diagnoosia. Ryhmiä ohjaavat terveysasemien mielenterveys – ja päihdetyön. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta. Kokemuskirjastosta löydät elämänmakuiset kokemuspuheenvuorot. MIELENKIINTOISET KEYNOTE-PUHEENVUOROT JA. Kunnassa on hyvinvointipoliittinen ohjelma, ja sen osana. Hämeenkyrön mielenterveys – ja päihdepalveluiden verkosto.

Uuteen ohjelmaan yhdistetään mielenterveys – ja päihdepal- velut ja niiden.