Metallinen kynttilänjalka

Metallinen kynttilänjalka, jossa neljä kynttiläkuppia. Kynttilänjalan koko 12x12x14 cm. Valikoimista löytyy metallisista ja betonista valmistettuja kynttilänjalkoja. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti!

Myydään musta metallinen kynttilänjalka 3:lle kynttilälle.

Metallinen kynttilänjalka pöytäkynttilälle

Metallinen kynttilänjalka

AARIKKA KEISARINNA KYNTTILÄNJALKA. VANHA RETRO PUINEN KYNTTILÄNJALKA KYNTTILÖINEEN. Vanha metallinen kynttilänjalka. Kaunis kynttelikkö ja uudet kynttilänjalat täydentävät sisustuksen. Kauniisti pelkistetty kynttilänjalka, joka sopii moneen sisustukseen. Tukeva metallinen kynttilänjalka lyhtykynttilälle.

Tutustu laajaan kynttiläjalkavalikoimaamme!

Multi candle pin kynttelikkö

Metallinen kynttilänjalka

Lämmitä uuni 75 asteeseen ja aseta kynttilänjalka. Vanhoilla kynttilänjaloilla luot kotiisi arvokkaan juhlatunnelman. Myydään tyylikäs metallinen kynttilänjalka. Tämä kynttilänjalka on aina kuulunut jouluihini.

Lapsuudenkodissani se oli käytössä aattosta loppiaiseen, jonka jälkeen se käärittiin. Kaunis kulutettu valkoinen kruunukynttilänjalka yhdelle kynttilälle. Upea kotiin, mökille tai vaikka saunamökkiin tunnelmaa luomaan. KYNTTILÄLYHTY HEMMA Kaunis metallinen kynttelikkö jonka taustalla on peili. Messinki tai pinnoitettu, korkeus 10cm, käytetty. Seimiaiheinen musta metallinen lämpökynttilänjalka. Affarin lasinen kynttilänjalka, missä on musta metallinen alusta ja tila tuikulle.

Yksinkertaisen kaunis tai runsaan koristeellinen kynttilänjalka esimerkiksi sopivassa kohdassa olohuoneen pöytää, kirjahyllyä tai ikkunalautaa on helppo. Osta Christmas Planet Star metallinen kynttilänjalka minimalistiseen ja persoonalliseen joulukoristeluun! Tyylikkään mutta hillityn designinsa ansiosta se sopii. Elävä tuli tuo kotiin tunnelmaa.

Aarikan upeilla kynttilänjaloilla, tuikuilla ja lyhdyillä saat sisustukseen helposti.

Metallinen kynttilänjalka 20

Metallinen kynttilänjalka

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut sellaisesta French Connection Cube Hurricane Candle Holder -kyntteliköstä. Matti Klenellin suunnittelema Nappula- kynttilänjalka on klassisen pelkistetty ja. Mikäli käytät puista kynttiläjalkaa tarkista, että kynttiläpesässä on metallinen kuori. Kuvan kynttilänjalka on ainakin 50-luvulta. Hopeanvärinen, metallinen kynttilänjalka.

Ihana metallinen kynttilänjalka poro, isommassa (10,90€) tai pienemmässä (9,90 €) koossa verkkokaupasta! Riihimäen lasi Apollo kynttilälyhty, punainen. Iittala Festivo kynttilänjalka, 1-Solmuinen, suunnittelija Timo Sarpaneva, 1-Solmuinen. Tarjolla kohteessa Catawikin Art Nouveau- ja Art Deco-huutokauppa: Art Nouveau metallinen kynttilänjalka naisen kanssa. Aita"-mallinen kynttilänjalka neljälle kruunukynttilälle.

Krumeluuri kullanvärinen, metallinen kynttilänjalka, koristeena. Metalliset kynttilänjalat, 3 kpl CASUAL Esprit Online Shopista. Löydä monia erilaisia malleja ja värejä unelmatyyliisi Espritiltä! Multi Candle Pin kynttelikkö on siro metallinen kynttilänjalka, jossa on ihana poltella niin pitkiä kruununkynttilöitä kuin pieniä pöytäkynttilöitä.

Sinä olet siis – » »Käynyt siellä? Bloomingville metallinen kynttilänjalka 4 kynttilälle kulta (Hakutulokset).