Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä.

Meksikolaiset reseptisi ja kiitospäivän suosikkiruokasi ovat yhdistyneet luodakseen ainutlaatuisen, täysin maukkaan kiitospäivän illallisen. Tämä meksikolainen kiitospäivämenu, joka alkaa paahdetulla kurpitsa-guacamolella ja päättyy Chipotle-tuorejuustokurpitsapiirakkaan, tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet. Hylkää vihreäpapupata vuodeksi ja valitse sen sijaan meksikolaiset lisukkeet, kalkkuna ja jälkiruoat! Kuka tietää, meksikolainen kiitospäiväateria saattaa olla uuden perinteen alku.

Meksikolaiset kiitospäivän illallisreseptit

Aloita kiitospäivän fiesta tarjoilemalla näitä meksikolaisia reseptejä:

    Alkuruoka: Pääruoka: Paahdettu kurpitsa-guacamole: Tacosalaatti hitaasti keitettynä Sivuruuat: Tacosalaatti: Tacosalaatti hitaasti keitettynä: Bataatti- ja riisipata Jälkiruoka: Taco-taco-taco-annos: Bataatti- ja riisipannu Chipotle-tuorejuustokurpitsapiirakka

Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä. Alkuruoka: Paahdettu kurpitsa guacamole

Kotitekoinen guac on aina voittaja. Tee guacamolesta syksyyn sopivaa lisäämällä siihen paahdettua kurpitsaa. Kurpitsansiementen, korianterin, kuminansiementen, limetin mehun ja muiden ainesten lisääminen parantaa kauden makuja. Lisää pientä potkua jalapeñopippurilla ja nauti sitten tortillasipsien kanssa. Tämän herkullisen dipin ansiosta guacamole kannattaa sisällyttää meksikolaisiin kiitospäivän perinteisiisi.

Hanki resepti: Paahdettu kurpitsa-guacamole

Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä. Salaatti: Tacosalaatti hitaassa keittimessä

Käännä tämä perinteinen pääruoka meksikolaiseksi kiitospäivän alkupalaksi. Tämä tacosalaatti valmistuu nopeasti 4 kvartin hitaassa keittimessä (25 dollaria, Target), ja se on helposti yksi meksikolaisista kiitospäivän suosikkiruoistamme. Mukana on tietysti runsaasti terveellisiä vihanneksia, jotka tasapainottavat tulevaa runsaampaa ruokaa. Lisäksi voit käyttää kertakäyttöistä slow cooker -vuorausliinaa (3 dollaria, Target), joka siivoaa ruoan erittäin nopeasti, joten sinulla on vähemmän astioita siivottavana illan päätteeksi.

Hanki resepti: Hidaskeittimen tacosalaatti

Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä. Vihannesten lisukkeet: Bataatti- ja riisipata

Sano Adios Tylsille vihanneksille ja kalkkunan täyttämiselle. Täytä sen sijaan riisikulho aineksilla, jotka vangitsevat kauden parhaat maut ripauksella meksikolaista henkeä. Bataatti, mustat pavut, vihreät chilipaprikat ja Monterey Jack -juusto esiintyvät tässä meksikolaisessa kiitospäivän lisukkeessa. Tämä ruokalaji näyttää hienolta, mutta on helppo valmistaa, ja siihen kuluu vain 25 minuuttia aikaa. Se on paitsi yksi meksikolaisista kiitospäivän suosikkiruoistamme, myös yksi nopeimmista.

Hanki resepti: Bataatti- ja riisipata

Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä. Perunan lisuke: Paistetut bataatit (Camote)

Parhaat meksikolaiset reseptit kiitospäivän aterialla ovat makean ja mausteisen yhdistelmä. Unohda makea makean päälle (kuten perinteiset vaahtokarkit bataattien päällä) mausteisen makean hyväksi lisäämällä paistettujen bataattien päälle jalapeño-paprikaa, murennettua queso frescoa ja/tai kosher-suolaa. Oletko huolissasi siitä, että perunoiden makeus katoaa näiden makujen keskellä? Älä huoli. Mukana on myös hunajaa, Canelaa (meksikolaista kanelia) ja muskottipähkinää, jotta makea ja mausteinen ovat tasapainossa. Vaikka ateriasi ei olisikaan täysin meksikolaista kiitospäivän ruokaa, tämä bataattiresepti on silti erittäin maukas lisä perinteisempään kiitospäivän ruokalistaan.

Hauska fakta: Camote On espanjankielinen sana bataatille.

Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä. Alkupala: Korianteri-Lime-hiertynyt kalkkuna.

Ajattele korianterin käyttöä salsan lisäksi. Tämä kalkkunapaistiresepti sisältää puoli kupillista tuoretta sitruksimaista yrttiä. Lisää joukkoon persiljaa, limen kuorta, hunajaa ja muita mausteita, ja linnustasi tulee maukkaampi kuin koskaan. Tämän herkullisen meksikolaisen kalkkunan ohjeiden lisäksi jaamme myös vinkit korianteri-limekastikkeen valmistamiseen. (Säästä hieman, jotta voit valella sitä paistettujen bataattien päälle.) Mehevä yrttikalkkuna ja täyteläinen kastike ovat voittava kiitospäiväkombo, jota vieraasi varmasti arvostavat, erityisesti osana meksikolaista kiitospäiväillallista.

Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä. Jälkiruoka: Chipotle-tuorejuustokurpitsapiirakka.

Mitä saat, kun yhdistät juustokakun, kurpitsapiirakan ja chipotle-pippurin Tämä uskomattoman makea ja mausteinen meksikolainen kurpitsapiirakka! Se on odottamaton ja omaperäinen resepti, joka katoaa jälkiruokapöydästäsi hetkessä. Peitä kuori tuorejuustokerroksella ja vanilja- ja karpalokastikkeella. Kaada seuraavaksi päälle kurpitsaseos, jossa on tulinen chipotle-pippuri. Paista ja laita lautaselle halutessasi kanelin ja tomusokerin tomutuksen kera.

Hanki resepti: Chipotle-tuorejuustoinen kurpitsapiirakka

Bonus: Lisää cocktail (tai cocktail-mocktail). Mausta lomavalikko meksikolaisilla kiitospäivän resepteillä.

Viinin sijasta tämä meksikolainen kiitospäivän menu kerjää parikseen sekoitusjuomaa, boolia tai tuoremehua. Voisimmeko suositella:

    Meksikolaista kuumaa suklaata. Juhlapyhinä on kyse hemmottelusta, ja tämä lämmin, kermainen juoma on luotu sitä varten. Runsaasti makeutta ja ripaus mausteisuutta, joten tämä juoma voisi helposti olla jälkiruoka.