Matto kissakotiin

Hankin entisen kissojen tuhoaman sohvan tilalle mikrokuitusohvan, mutta nyt olisi uusintalistalla kissojen tuhoama matto. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Millainen matto on hyvä kissakotiin? MATTOA – en huuda:D tahdon helpottaa lukemistasi… ja meillä on 2 KISSAA.

Sopivan maton valitsemista koirakotiin ei kannata jättää koiran maun varaan.

Uuden kissan toivottaminen tervetulleeksi

Matto kissakotiin

Hmm, kelpaisko tämä, Nala nuuhkii. Sellainen mikä ei keräis pölyä ja olisi helppo puhdistaa. Meil on nyt olkkarissa sellanen lyhytkarvanen villamatto ja eteisaulassa ihan normi. Matot ovat aina koetuksella, olipa lemmikki kissa taikka koira.

Kalliit silkki- tai villamatot eivät välttämättä ole paras valinta kissakotiin. Mattomylly on Lahdessa ja Tuusulassa toimiva palveleva, monipuolinen mattojen erikoisliike ja maahantuoja. Tuhansien mattojen valikoimistamme löydät matot.

Elä ja anna mattojenkin elää

Matto kissakotiin

Matto -ostoksille lähtiessä kannattaa miettiä tarkkaan, minkäkokoinen matto tilaan on sopiva. Sisustussuunnittelijat Iisa Strand ja Sari Kosonen. Tuulikaappi on myös ehdoton kissakodissa. Ennen tilassa oli aivan ihana Annon Viiru- matto, mutta se oksennettiin ja raavittiin ihan.

Kissat suosivat sisustuksessaan lähinnä lentäviä mattoja ja painimattoja. Millaisia mattoja kissakodissa sitten voi olla? Totta kai jokainen kissan hankkija hankkii katilleen heti alkajaisiksi kunnon raapimapuun, leluja, hiekkalaatikon ja ruokailukupit. Arvoesineet siirretään kaappiin. Peteltä tehokkaat siivoussuihkeet ja tahranpoistoaineet, jotka on suunniteltu kissan pissa- ja oksennustahrojen puhdistamiseen. Sileäksi kudotut matot ovat kevyitä ja helppohoitoisia. Ne soveltuvat kaikkiin kodin tiloihin, osa myös terassille ja parvekkeelle. Puuttuu: kissakotiin form follows function: Kissan kestävää sisustusta vol 1 muotoseuraafunktiota.

Tuo harmaa matto on siis boucleeta eli silmukkanukkaista mattoa. Mitä paremmin kynsi jää kiinni, sitä varmemmin kissa siitä kiinnostuu. Mitä opimmekaan tästä: panosta materiaaleihin kissakodissa.

Oikeat materiaalit helpottavat eläinkodin arkea

Matto kissakotiin

Maton kanssa sallin, on jo muutenkin vanha ja kulunut ja jos sillä välttää sen. Sotkan ETHNIC -polypropeeni matto 133 x 200cm. Imuri on niin tehokas, että jo keskiteholla meinaa vetää maton sisuksiinsa ja niin hiljainen että Mochakaan ei enää pakene korvat luimussa, kun. Oma huone ja matto tuolin edessä: Syrjälän pariskunta sisusti kotinsa kokonaan koirien. Kissakodissa kiipeily- ja raapimispuu onkin hyvä olla olemassa. Korkealaatuinen villainen kokolattiamatto sopii allergikollekin, mutta ei koira- tai kissakotiin.

Matto imuroidaan huolellisesti 1–2 kertaa viikossa ja pestään 1–2. Kissat – Hiekkalaatikot ja kissanvessat. Kissat ovat erittäin siistejä eläimiä, kun niille annetaan siihen mahdollisuus. Tehtävään tarkoitettu puu myös toivottavasti estää kissaa kynsimästä huonekaluja ja mattoja. Eniten kissa pitää leikeistä, joihin sinäkin.

Putkimaisesta punoksesta tehdyt torkkupeitteet, matot sekä tyynyt ovat ihania uutuuksia sisustamisessa ja ihana on. Re: Kissa kotiin -ystävät vihaisia? Sen jälkeen eteisen matto sai toimia kynnenteroituspuuna ja kun kisu sai häädöt maton luota, se päätti. Mattoja meillä ei ole kuin tuo yksi keittiössä, sain tarpeekseni kissan pissattua jatkuvasti kahdelle pitkänukkamatolle.

Maton pohja on tukevaa, nestettä läpäisemätöntä PVC-materiaalia.