Massiivipuulattian tärkeimmät edut

Halusitpa sitten kunnostaa asuin- tai liiketilaa, massiivikovapuulattia on luotettava ja houkutteleva valinta. Sen sanotaan antavan sisätiloille pysyvyyden tunteen, ja se on ollut suosittu lattianpäällystevalinta vuosisatojen ajan.

Perinteiden ohella alla on 9 syytä, miksi massiivikovapuulattia on loistava valinta projektiisi:

Massiivipuulattian tärkeimmät edut
Massiivipuulattian tärkeimmät edut

Tutustu kanadalaisen vaahteran koskemattomaan kauneuteen, joka toimitetaan tässä asiantuntevasti jyrsittyjen, värjättyjen vaahterakuitulattioiden kokoelmassa. Mukana Jasper Hardwood – Kanadan hopeavaahtera -mallisto, väri: Jasper Hardwood.
Edison Gray / Silver Maple SKU: 15099752

1. Suoraviivainen asennus kokeneille.

Laadukkaat kovapuulattiat jyrsitään erityisesti tasaisen ja vakaan istuvuuden varmistamiseksi. Valinta viimeisteltyjen ja viimeistelemättömien puulattioiden välillä on tässä tietysti tärkeä tekijä. Valmiiden kiintokalusteiden asentaminen on huomattavasti helpompaa ja halvempaa.

Massiivipuulattian tärkeimmät edut
Massiivipuulattian tärkeimmät edut

Lattiamme ovat massiivista viimeistelemätöntä kovapuuta, jonka on tarkoitus kestää sukupolvia ja jota voidaan jatkuvasti muuttaa sen sukupolven tyyliin sopivaksi, joka niillä asuu. Tungston Plank – Herringbone White Oak -lattiat.
Herringbone valkoisesta tammesta SKU: 15101937

2. Helppo puhdistaa.

Kovapuulattiat ovat erittäin helppoja puhdistaa, koska niihin ei kerry paljon likaa, pölyä ja roskia. Viikoittaiseen puhdistukseen kuuluu imurointi, moppaus ja lattian pitäminen kuivana. Siinä kaikki!

3. Laadukas ulkonäkö

Tyylikkään, korkealuokkaisen estetiikan lisäksi puulattiat tarjoavat puun lämpöä, kauneutta ja arvoa, joka ei koskaan mene pois muodista. Kovapuulattioiden sanotaan myös mahdollistavan avaruuden ilmeen kaikkialla, minne ne asennetaan.

4. Lujuus ja kestävyys.

Laadukkaat kovapuulattiat, jotka on uunikuivattu, valmistettu, asennettu ja viimeistelty tiettyjen standardien mukaisesti, voivat kestää sukupolvia. Laadukkaat kovapuulattiat kestävät aktiivisia työtiloja ja raskasta jalankulkua, ja ne ovat sitkeitä, kestäviä ja pitkäikäisiä. Vaahteralattia on tunnetusti yksi vahvimmista lattioista, ja sen iskunvaimennusominaisuudet ovat erinomaiset.

5. Loistava pitkän aikavälin investointi

Kovapuulattioiden valitseminen lisää kiinteistön arvoa. Se on loistava pitkän aikavälin investointi, ja siitä voi itse asiassa tulla vahva jälleenmyyntiargumentti, joka ylittää lattioiden alkuperäiset asennuskustannukset. Se mahdollistaa myös nopeamman myynnin ja tuo korkeampia hintoja jälleenmyynnin yhteydessä.

6. Monipuolisuus

Kovapuulattiat tarjoavat laajan valikoiman ulkonäköä. Saatavilla on monia värejä, tyylejä, värjäyksiä ja puulajeja paikallisesti saatavilla olevista hickory-, pähkinä- ja kirsikkalajeista aina kalliimpiin eksoottisiin kovapuulattiavaihtoehtoihin, kuten brasilialaiseen tiikeripuuhun ja mahonkiin. Lisäksi voit valita valmiiksi viimeisteltyjen ja viimeistelemättömien puulattioiden välillä. Riippumatta siitä, kuinka erilaisia ja ainutlaatuisia tarpeitasi onkaan, tarjolla on monia kovapuulattiavaihtoehtoja.

Massiivipuulattian tärkeimmät edut

Lisää kotiisi rikkaan tyylikkyyden tunnetta. Mukana Mazama Hardwood – Handscraped Tropical Collection Maple Walnut SKU: 10067144

7. Parempi akustiikka

Oikein asennettu kiintopuulattia ei koskaan anna onttoja ääniä tai värinää.

8. Terveellinen sisäilman laatu

Nämä lattiat ovat terveellinen valinta sisätiloihin. Siinä ei ole kuituja, laastilinjoja tai kohokuviointia, jotka voivat vangita pölyä, siitepölyä, hiukkasia, eläinten hilseilyä ja allergeeneja, joita esiintyy matoissa. Ne ovat paras lattiavalinta allergikoille ja edistävät terveellisempää sisäilman laatua.

9. Ajaton laatu

Kun muut lattiat alkavat näyttää väsyneiltä ja kuluneilta, sinun puulattiasi näyttävät edelleen kauniilta. Ja kovapuulattiasi tulevat arvokkaammiksi ajan myötä. Muista myös, että toisin kuin matto ja vinyyli, kovapuulattiat voidaan pikemminkin viimeistellä kuin vaihtaa, kun pintakäsittely kaipaa päivitystä.

Selvitä omakohtaisesti, onko massiivikovapuu oikea valinta tiloihisi tutustumalla upeaan verkkovalikoimaamme ja tilaamalla jopa 5 ILMAISTA näytettä suoraan kotiovellesi ilman luottokorttia.

Mitä ominaisuuksia etsit uudelta lattialta?