Makuuhuoneen lattianpäällystysvaihtoehdot muut kuin matto

Makuuhuoneen lattianpäällystysvaihtoehtojen osalta matto on yleensä yleinen valinta kodinomistajille, jotka epäröivät, minkä materiaalin valitsisivat. Vaikka matto pysyy aina suosittuna vaihtoehtona makuuhuoneen lattiapäällysteeksi, saatavilla on monia muita arvokkaita pintoja, joilla on samat tai erilaiset lattianpäällysteen edut makuuhuoneeseesi. Siitä, että löydät helpommin asennettavia materiaaleja ja omistat monipuolisemman lattian, joka voi tasapainottaa eloisan ulkonäön ja kestävyyden, tutustu joihinkin muihin lattiamateriaaleihin, jotka ovat myös erinomaisia vaihtoehtoja makuuhuoneen säestämiseen.

Suosikkimme makuuhuoneen lattianpäällystevaihtoehdot

Kovapuu

Makuuhuoneen lattianpäällystysvaihtoehdot muut kuin matto

Jasper Hardwood – kanadalainen hopeavaahteramallisto Edisonin harmaalla / SKU: 15099752

Kovapuulattiat ovat suosittu makuuhuoneen lattianpäällystysvaihtoehto, joka tarjoaa hienostuneemman ilmeen ja vaatii vähemmän yleistä huoltoa. Kovapuulattian hyvät puolet alkavat sen tunnetuista huolto-ominaisuuksista. Tämän kovemman materiaalin puhdistamiseen ja hoitamiseen ei tarvitse käyttää läheskään yhtä paljon aikaa. Roiskeet tai muunlainen kosteus voidaan pyyhkiä nopeasti pois ilman vahinkoa.

Makuuhuoneen parkettilattian suunnittelussa on myös paljon tilaa visuaaliselle mukauttamiselle. Esimerkiksi puun luonnollinen, yhtenäinen sävy voi johtaa runsaisiin mahdollisuuksiin lisätä tyylikkäitä mattoja tai mattoja sängyn jalkopäähän tai sisäänkäyntioven lähelle. Maton lisääminen minne tahansa kovapuulattialle tekee myös ihmeitä makuuhuoneen mukavuuden lisäämiseksi.

Kovapuulattioita suositellaan myös niille, jotka ovat allergisia pölylle, punkille tai siitepölylle. Nämä eivät jää kiintopuupintaan kiinni, ja voit pestä ne nopeasti pois. Kovapuulattioihin liittyvät ensisijaiset haitat liittyvät kuitenkin yleensä melu- ja eristysongelmiin. Jalka-askeleet saattavat aiheuttaa narisevia ääniä, kun laudat laajenevat ja supistuvat. Lämpöä voi olla vaikeampi vangita pintaan kylmempinä vuodenaikoina.

Laminaatti

Makuuhuoneen lattianpäällystysvaihtoehdot muut kuin matto

Lamton Laminaatti – 12mm AC4 – American Ingenuity Collection Bridge Wood -mallistossa / SKU: 15270331

Jos olet kiinnostunut puun ulkonäöstä ilman suurempia kustannuksia, harkitse laminaattilattioita. Laminaattilattia on yksi parhaista makuuhuoneen lattiapintavaihtoehdoista. Sitä on saatavilla monenlaisissa väreissä ja sävyissä. Näillä saadaan aikaan luonnollisemman näköinen pinta. Se on myös osoittautunut yhdeksi kestävimmistä ja pitkäikäisimmistä lattiamateriaaleista. Saat pohjimmiltaan kaikki lehtipuulattian edut, kuten helpon ylläpidon ja vedenkestävyyden, mutta edullisempaan hintaan. Se sopii erinomaisesti kodinomistajille, jotka miettivät uutta makuuhuoneen lattiaa.

Laminaatti on myös yleensä kulutusta kestävämpi kuin kovapuulattia. Tämä on erinomaista lemmikkieläinten omistajille, jotka odottavat usein jännitystä herätessään joka aamu makuuhuoneessa. Ainoa suuri huolenaihe laminaattilattian suhteen on se, että se ei lisää kodin yleistä jälleenmyyntiarvoa aivan kuten kovapuu. Sitä ei voi hioa ja kunnostaa uudelleen, jos siihen tulee merkittäviä vaurioita. Jos kodinomistajat ovat kiinnostuneita ensiluokkaisista lattioista, jotka ovat poikkeuksellisen edullisia, laminaattilattia tarjoaa varmasti paljon vastinetta rahoillesi.

Bambu

Makuuhuoneen lattianpäällystysvaihtoehdot muut kuin matto

Sonora Floors Bamboo Collection -mallisto, Strand Woven Carbonized Honey / SKU: 15247392

Bambulattia on toinen materiaali, joka jäljittelee puun ulkonäköä ilman asennusta tai huoltoa, jota puulattiat tarvitsevat. Löydät monia bambulattiatyylejä, jotka ovat helposti asennettavissa laudoissa, joten sinun ei tarvitse valmistautua henkisesti väsyttävään asennuspäivään. Se on suosittu vaihtoehto makuuhuoneisiin ympäristöystävällisten ominaisuuksiensa vuoksi. Bambu on luonnollista kasvillisuutta, mikä tekee siitä kestävän vaihtoehdon. Se on myös erittäin edullinen pinta, jota voi saada laajassa värivalikoimassa.

Kuten huomaat, on monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun haluat valita makuuhuoneeseesi oikean lattianpäällysteen. Kun olet punninnut kaikki vaihtoehdot ja katsonut, miten kukin materiaali vastaa odotuksiasi, olet uuden makuuhuoneen lattian ylpeä omistaja hetkessä.