Maan vastaanotto sipoo

Otamme vastaan rakennustyömailta yli jääviä puhtaita maa -aineksia useissa myyntipisteissämme. Samalla saat paluukyytiin laadukkaita kiviaineksia kaikkeen. Maapörssi Oy on maa -ainesten kierrätyspörssi. Palvelun avulla voit tehokkaasti kierrättää työmaalta tulevat ylijäämä maa -ainekset ja voit hankkia tarvitsemiasi. Maanrakennustyöt ja maansiirto.

Mömossen Jätehuolto Oy Avfallsservice Ab ja Sipoon kunta ovat tehneet. Lupamääräyksiä suuremmalle maa -ainesten vastaanotolle saatiin ELY- keskuksen. Tällaisille kohteille on kova tarve: Sipoossa vastaanottoa jouduttiin jo pian. Sipoolaisen ampumaradan perällä puhdistetaan maa -aluetta.

Sipoo, Espoo, Vantaa, Helsinki. Loviisan, Pornaisten, Porvoon ja Sipoon asukkaiden ja julkisten kiinteistöjen sekä yksityisten. Maa -ainesten ottosuunnitelma 12. Kaivetut maa -ainekset- jäteluonne ja käsittely, Ympäristöministeriö.

Vuosittainen maanvastaanoton määrä on keskimäärin 0,5. Sipoon Bastukärrin kiviainestoimintojen YVA-hanke. Järvenpään maankaatopaikka sijaitsee osoitteessa Hyötykuja 3 (Eriksnäsintie, Jokelantie). Suomen Kivisora Oy:n maa -ainesten, kivilouheen, kierrätysbetonin sekä risujen ja kantojen vastaanotto – ja käsittelyalue Sipoon kunnan alueelle Vantaan rajalla. Espoon materiaalivirrat ja maa -ainesten käyttö.

Itä-Uudenmaan Jätehuolto Oy ( Sipoo ). Ylijäämämaiden vastaanoton toimivuus käyttäjien näkökulmasta. Sipoon ja Porvoon rajan läheisyydessä. Järvenpäässä ja Valkeakoskella on kaupungin järjestämä puhtaiden maa – ainesten vastaanotto kaikille peräkärrykuormille ja rajoitetusti lavakuormille. Pornaisiin välittömästi Sipoon rajan tuntumaan on suunnitteilla.

Hevi-tuotteiden vastaanottoa ja keräilyä on siirretty uuteen keskukseen elokuusta. Jakomäen puretuista taloista saatu betonimurske on päätynyt Sipoon crossirataan. Maapörssin kautta löytyy myös yksityisiä maa -ainesten vastaanottopisteitä. Kantojen ja risujen vastaanotto sekä hakettaminen. Hanke-alue sijoittuu Sipoon kuntaan Myraksen alueelle aivan Vantaan kaupungin. Sivulta löydät Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n toimialueen maan – ja lumenvastaanottoalueet. Paikasta riippuen tuonnista on sovittava etukäteen.

Suomen Metsästysseuran haulikkoradan meluvallit. Sipoo Talma, betoni- ja tiilijätteen kierrätys. Sipoo on kaksikielinen kunta Uudellamaalla aivan Helsingin ulkopuolella. Kyseistä vastaanotto – ja käsittelyasemaa ei tule perustaa.

Sipoon kunnalla on runsaasti tyhjää maa -alaa ja vaihtoehtoisia sijoituspaikkoja.