Lymfaterapia vaasa

Vodder- lymfaterapia on kansainvälisesti tunnettu, tanskalaisen biologian tohtorin Emil Vodderin kehittämä hoito. Lymfaterapiassa tehostetaan kevyillä. FysiMedi Oy Vaasassa tarjoaa lymfaterapiaa, jonka tavoitteena on vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa. Tavoitteena on saada kudoksissa oleva ylimääräinen neste imusuonistoon ja. Manuaalinen lymfaterapia on kevyttä, pumppaavin liikkein tehtävää käsittelyä.

Paikkakunnalta Vaasa löytyy yrityksen toimipiste.

Fysioterapiaa ylivieskassa

Lymfaterapia vaasa

Yritys toimii Täydentävät hoidot -toimialalla. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Glorian rappu Anttilan talossa, Vaasa. Näitä ovat esimerkiksi erilaisiin sairauksiin. Fysio- Lymfa Ritva Hernetkoski. Fysiko Oy on yksi vanhimmista tamperelaisista fysioterapia-alan yrityksistä.

Hoitoaloihin kuuluvat perinteinen fysioterapia ja olkapääoperaatioiden sekä. Palvelusetelipalvelut asiakkaille.

Kelan pohjanmaan vakuutuspiirin avoterapioiden palveluntuottajat

Lymfaterapia vaasa

Tarjoamme Vaasassa ja sen lähialueilla kaksikielistä puheterapiaa. SLIMYONIK hoito muokkaa sekä stimuloi lihaksia. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja. Fysiopulssi on fysioterapia-, kuntoutus-, lymfaterapia – ja hierontapalveluja tuottava yritys. Lisäksi palveluihimme kuuluvat erikoisterapiat kuten lantionpohjan. Forssan Kuntouttamislaitos tarjoaa monipuolisia palveluja fysikaalisten hoitojen, fysioterapian ja lymfahoidon alalta.

Yksityinen elinkeinonharjoittaja (YTJ). Lisäksi Vaasan kaupungin fysioterapeuttien erityisosaamisia ovat: Aivoverenkiertohäiriöpotilaan. Lääkärin lähetteellä KELA korvaa osan! Vaasa, työfysioterapia, lasten, fysioterapia, vauvajumppa, virtsankarkailun, hoito. Tarjoamme monipuolisia palveluja fysikaalisen hoidon ja lymfaterapian alalta.

Kaakon Kuntohoito Oy on toiminut Virolahdella vuodesta. Ei joulustressiä kun hankit läheisillesi Yli-Kunnosta lahjakortit fysioterapiaan, lymfaterapiaan tai hierontaan. Ja ei muuta kun sohvalle odottelemaan aattoa! Henkilökohtainen avustaminen (säännöllinen palvelu), 26€. Kotisiivous ( senioreille), 29€.

Erilaisten turvotustilojen hoitoon erittäin hyvä keino on lymfaterapia!

Lymfaterapia heidi sundsten

Lymfaterapia vaasa

Meillä hoitoja antavat OMT-fysioterapeutti Satu Läng ja fysioterapeutti Ari Virta. Fysioterapia tai lymfaterapia, 80€. Firma Chatarina Blomqvist Yritys sijaitsee Rantakatu Rantalinna, VAASA. Ratsastus- ja fysioterapia Tiia Alanco-Enholm.

Jalkahoito- ja hoivapalvelu Johanna. Työfysioterapeutti, lymfaterapeutti, uroterapeutti, cert. Tarjoamme tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa sekä esimerkiksi lymfaterapiaa ja LPG-hoitoja. Muu terveyspalvelu soita ja pyydä tarjous! Sivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästetietojen keräämisen. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja neurologisten sairauksien hoitoon erikoistunut hoitolaitos.