Luumusose pakastus

Omenia voi pakastaa monin eri tavoin. Kevyesti sokeroitu luumusose sopii erinomaisesti pakastettavaksi. En tiedä mahtaako tulla sosetta vai vaan jotain litkua, mut laitan pakkaseen ja keksin sitten jotain tekemistä siitä talvella:) ap". Mita hyvaa vois tehda oman pihan luumuista? Tähän asti olen tarjoillut Maxille kaupan luumusosetta, mutta se on aika jytyä tavaraa niin.

Jos luumusose on vauvan mielestä liian kirpeää sellaisenaan, lisää mukaan.

Minimen kiinteiden ruokien aloitus + vauvan ja taaperon keittokirja

Luumusose pakastus

Miten on paras valmistaa ja pakastaa kanaa sekä ka. Jos ostan kaupasta niin voikos niitä hedelmäsoseitakin pakastaa, vai menevätkö. Olen ajatellu tehdä luumusosetta itse pojalle ja ohjeita kaipaisin. Entäs voiko luumusosetta pakastaa kun sitä menee meillä aika paljon niin olisi kätevämpää. Sangollinen luumuja – mitä mie niistä teen?

Keitetty luumusose pakastettuna? Mitä oman pihan luumuista voi tehdä? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.

Garam masala: vauvanruokaa: hedelmäsoseet 4

Luumusose pakastus

Garam Masala: Vauvanruokaa: Hedelmäsoseet 4-7kk annagaram. Lisää vettä ja soseuta luumut monitoimikoneessa hienoksi soseeksi. Luumusose (kuivatuista luumuista). Joskus olen tilanpuutteessa ennen pakastusta halkaissut luumut ja ottanut kivet pois ja yleiskoneella pyöräyttänyt soseeksi, jonka olen pakastanut.

Voit jopa jättää sokerin kokonaan pois, jos tarkoitus on pakastaa sose. Kyllä piirakan päälle laitettava luumusose vaatii vähän sokeria. Bonne marja- ja hedelmäsoseita voi hyvin pakastaa. Ohje ei ole vaikea tai aikaa vievä ja lapset rakastavat luumusosetta. Samalla systeemillä voi tehdä melkein mitä vaan, vaikka luumuporsasta, ku laittaa porsaan paistia, vähän lientä, porkkanaa ja luumusosetta ja vaikka keitettyä. Ylimääräinen sose kannattaa pakastaa talvea varten. Meillä emäntä pakastaa sopivia eriä luumusosetta, jotka lisää omenahilloon, kun omenat ovat sopivan kypsiä hillon tekoon. Muumi-ruokalappu ja sose valmiina maisteluun.

Hyvä vinkki tuo soseklönttien pakastus leivinpaperin päällä. Laiskana ja mukavuudenhaluisena äitinä en jaksa pakastaa. Nopea pakastus pysäyttää mikrobi- ja entsyymitoiminnan heti ja jääkiteitä ei. Jääkaappikylmä luumusose maistuu tosi hyvältä lämpimän.

Sulatus luumut ja luumu sose vain tarvitsevatluonnollisella tavalla.

Näin valmistat terveellistä vauvanruokaa – 7 helppoa reseptiä

Luumusose pakastus

Mitä vihanneksia voidaan pakastaa pakastimessa lapselle. Keitä paistolientä, vettä ja luumusosetta noin. Mikäli haluat pakastaa laatikon, tee se ennen kypsennystä ja. Tilanne näytti niin hyvältä, että päätin jättää pakastuksen aikaisen sekoittamisen sikseen. Kääntele luumusose varovasti vaahdon joukkoon. Ainekset eivät sisällä gluteenia. Pelkältään riisi ei taida kestää pakastusta, ainakin mulla meni yksi. Liota luumuja sokeri vedessä jonkin aikaa ja sitten keitä ne soseeksi.

Jos ne luumut ovat kivellisiä, niin huuhtele. Pitäisikö se paistaa ensin ja pakastaa sitten, vai voiko sen pakastaa raakana?