Luumurahka tuoreista luumuista

Panostin aina rahkan koristeluun tekemällä kuivatuista luumuista hienoja. Enpä lähtisi tuoreista luumuista tekemään luumurahkaa, mutta minulle tämä luumurahka on makuasia eikä tuoreista tule samanmakuista eli ns. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Sitruunalla piristetty luumurahka on mahtava jälkiruoka arjen kiireeseen. Luumua kun voi nykyään ostaa näppärästi valmiina soseena.

Korvaa tuoreet luumut kuivatuilla, kivettömillä luumuilla. Valio maustettu rahka 200 g luumu -kaneli laktoositon kausimaku…. Tuoreen luumun hedelmäliha on maukas ja hyvä janonsammuttaja. Makeat ja mehevät luumut sopivat välipalaksi ja jälkiruoaksi sellaisenaan. Ja muista: jos et saa käsiisi kotimaisia luumuja, ovat myös monet.

Huima muodonmuutos: 17- vuotiasta näyttelijää ei ole tunnistaa tuoreista kuvista. Luumu -rahkatortut ovat vaihtoehto perinteisille joulutortuille. Tortut ovat parhaimmillaan tuoreina. Luumu sopii erinomaisesti moniin erilaisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin ympäri. Luumut ovat mehukkaita ja makean aromikkaita hedelmiä. Itselleni erityisen tärkeän tästä luumurahkasta tekee se, että Lue. Ihanan pehmeä ja maukas luumu -rahkapitko tuo mukavaa vaihtelua.

Pulla säilyy tuoreena vain paistopäivän, joten pakasta pulla samana päivänä ellet aio. Jouluna tekisi mieli tehdä luumurahkaa, mutta uskaltaako vai ei? Ja ilmeisesti pitäisi siis tuoreista luumuista väsäillä. Itse olen tehnyt luumusta kakun täytettä käyttämällä luumuhilloa, tosin olen tehnyt. Tuohon luumutäytteeseen käyttäisin itse ehkä ennemmin luumuista. Luumurahka Tuoreista Luumuista ideoita ja ehdotuksia.

En ollut tätä ennen leiponut tuoreista luumuista mitään. Nyt tiedän, että tätä piirakkaa tulen tekemään toistekin. Vegaaninen luumurahka on jouluin helpoin jälkiruoka. Koristele luumurahka halutessasi kuivatuilla tai tuoreilla luumuilla ja (gluteenittomilla). Tällaiselle herkkävatsaiselle luumut ovat tuttuakin tutumpi hedelmä. Jos haluat tehdä tuoreisiin luumuihin, tarvitset noin 4-6 luumua. Me tehdään piparijäädyke ja luumurahka.

Levitä luumurahka -täyte tasaisesti kääretorttupohjalle. Koristele kermavaahdolla ja luumuilla tai hedelmillä. Koristelussa käytän luumuja ja hedelmiä, Tuunanen sanoo tiedotteessa. RAIKAS LUUMURAHKA (4:lle) 2 dl esimerkiksi vispikermaa tai Flora Vanillaa. Haluatko helpon jälkiruoan, jossa yhdistyy luumun pehmeys ja. Joulupöydän jälkäärinä toimii loistavasti luumurahka, jota meidän pöydästä löytyy aina. Ihania tuoreita vadelmia ja suklaakakkua yhdistettynä. Luumun karamellinen maku ja vaniljaiset vivahteet tuovat pirtelöön mukavaa vaihtelua.

Kuivatut luumut pitävät sisällään paljon sokereita, mutta 5-6 kpl riitti aivan. Parhaiden Ruokablogien luumu – Reseptit, inspiraatiot, ideat ja julkaisut muun muassa. Luumu -pullapitko tuoreista luumuista.