Luopuminen runo

Vierailija: "Minulla tämä: Äiti älä itke! Siinä nukkuessani uni muutti vain muotoaan. Halunnut et rakkaittesi itkevän hupenevaa aikaa. Tulit ovelle vastaan, varjonasi ystäväni, pinnistit.

En minä tiennyt että näin voi rakastaa että näin kaivata voi. Kysy hiljaa itseäsi, kysy vielä sittenkin kun olet kyselemisestä uupunut, se vastaa kyllä kun maltat odottaa, mein koira lähti tänään viimeiselle matkalleen.

Turhalantien tassut: muistosanat

Luopuminen runo

Koiran lopetuksen jälkeen fyysisestikin huono olo 11. Kaunis runo koiransa menettäneelle hakusassa 24. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Tuttu, kaunis runo – kuullut radiosta ja lukenut useistakin lehdistä. Haikea kertomus vanhenevan miehen rakkaudesta, tai ehkäpä. Niin kovasti koskettaa luopuminen, se käy kipeää.

Niin vaikeni ääni tassujen, sammui liekki. Sydän aina tuntee ja ajatukset tekevät surutyötä.

Rajalta – vanhoja runoja ja itkuvirsiä

Luopuminen runo

Surutyö on hyvästijättöä ja luopumista. Luopumista siitä, mitä emme koskaan omistaneet, vaan saimme pitää. On raskasta luopua rakkaimmastaan, vaikka tietää: hetkeksi ainoastaan. Kiitos ja siunaus hiljainen myötä matkalle, jossa ei tuskaa, ei yötä. Kun suru on kohdannut ystävää, voi osanoton ilmaiseminen olla vaikeaa. Täältä löydät lohdutuksen sanoja, runoja ja värssyjä surun keskelle. En vielä ois tahtonut luopua susta, jäi ääretön ikävä ja suru musta.

Olit ihana, tärkeä, rakas, voi kumpa tulisit takas. On suru suuri se ei katoa se ei hälvene. Jos ei tiedä ikävästä yhtään mitään. Katsoo vain, ei osaa vaatia mitään. Niin vaatimaton kuin kesällä rannassa. Kyllä koira on myös perheenjäsen ja siitä luopuminen voi olla aika kova paikka.

Entäpä, minä vastasin, jos löydän polun ja kaikki muuttuu. Runojen nainen vilahtaa myös selän pehmeänä kaarena ja äitiyteen katoavana hahmona, jonka osa on luopua lapsesta, tulla erilliseksi ja. Joskus rakkaudesta on viisaampaa luopua. Sajaniemi on kirjoittanut runoja nuoresta pitäen.

Luopumisen taito keventää elämää

Luopuminen runo

Herankaira: Vanhojen metsien, sekä pienten soiden ja järvien luonnehtima Herankaira sijaitsee Rovaniemen itäosassa, Vanttausjärven koillispuolella, lähellä. Nelikymppisenä ihminen alkaa huomata muutoksia ja tulla tietoiseksi fyysisistä rajoistaan. Vuosien karttuessa hellitämme vähän kerrassaan monista asioista. RAJALTA – Suomen kansan vanhoja runoja ja itkuvirsiä -esitys, su 22.

Jokaista meistä koskettaa suru, luopuminen.