Luonnonsora pihalle

Pihalaatoitus ei välttämättä sovi pihaamme, vaan sora tms. Olisi kuitenkin sääli, jos kaiken singelipäällysteen joutuisi ottamaan pois. Sora ja hiekka soveltuvat niin piha – ja tierakentamiseen kuin talon maarakennusmateriaaliksi. Hiekkaa käytetään useimmiten asennushiekkana tai suurempiin.

Kiviaines, pihasora ja pihasepeli – meiltä löydät kattavan valikoiman. Pitäisi päättää, mitä pihalle pinnoitteeksi.

Kuortaneen sora ja kuljetus oy

Luonnonsora pihalle

Totta, sora ja murske vain sotkevat kantautuessaan sisään taloon ja autoon. Pihan suunnittelu kannattaa aloittaa kulkuväylistä. Kerrokseen käytetään luonnonsoraa 25–100 senttiä maaperän löysyyden mukaan. Noudamme lisäksi piha – ja rakennusjätteesi pois.

Hiekoitussepeli pihan kulkuväylien hiekoittamiseen. Leca- sora 8-20 mm, suursäkissä. Sepeli- ja murskekuormat 10 – 42 tn, lava-autolla toimitettuna. Hinta alkaen 350 €, sisältää toimituksen.

Kiviaines ja pihasora nopealla toimitusajalla

Luonnonsora pihalle

Murske on yhteisnimeke murskatuille kiviaineksille. Sepeli on taas mursketta, josta on poistettu tiettyä rajaa pienempi raekoko. Sepeliä on monia erilaatuja ja ne. Hiekka ja sora on maasta kaivettua kiviainesta, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai jalostaa. Murske voi olla kalliosta murskattua kalliomursketta tai luonnonsorasta valmistettua.

Rakennuspaikan massanvaihto tehdään routimattomasta, hyvin tiivistyvästä ja kantavasta kiviaineksesta, esimerkiksi sora – tai kalliomurskeesta. Pihan päällystämiseen on useita erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen voi. Sora tai sepeli voidaan valita myös ajoväylien ensimmäiseksi. Seulakivet luonnonkivi 20–40, 40–100 mm seinän vierustat, ym.

Vankka murskepohja liikennöidyille alueille sekä haluttua pehmeyttä pihalla. Paras pohjamaa kivitöille on hiekkapitoinen ja routimaton, jolloin hiekka tai sora. Pihakivet ja -laatat antavat pihalle ilmettä, tuovat siihen ryhtiä ja rajaavat alueita. Ventoniemi, Ventoniemen Sora Oy – sora ja kiviainekset.

Pihat, käytävät, salaojitus, kapillaarinen katko, sokkelin vierustäyttö. Soramurske- ja sepelilajit ovat CE-merkittyjä ja ne soveltuvat tien ja rakennuksien kantaviin kerroksiin sekä tie- ja piha -alueiden sorastuksiin. Murske, sora, hiekka, multa ja luonnonkivet Kajalon Sora Ky:lta Heinämaalta Orimattilaan, Lahteen ja muualle Päijät-Hämeeseen. Yleisimmät käyttötarkoitukset näillä tuotteilla ovat piha – ja tierakentamisessa.

Nyt kannattaa tilata kerralla enemmän!

Pihan pintamateriaaliksi kalliomurske 0

Luonnonsora pihalle

Hyvin vettä läpäisevä luonnonsora. Voidaan käyttää sokkelin vieressä tai pihan koristekatteena, yms. Hiekka, sora, Routimaton maa-aines, mm. Kantavuutta piha -ja tiealueille, perustusten alle. Maa-aines siististi pihalle suursäkissä. Kuormausnosturit mahdollistavat kuormien nopean siirtelyn. Sora on kivennäismaalaji, jonka vallitseva raekoko on 2–20 mm.

Yleistä kivirakentamisesta Pihan kivialueista on hyvä teettää erillinen. HB-pesubetonilaatat sopivat pihoille, käytäville ja puutarhan piha -alueille. Kun tarvitset soraa tai hiekkaa pihan rakentamiseen, Sora Online palvelee. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi maa-ainekset näppärästi yhdestä paikasta. Pihojen, käytävien ja kenttien pintamateriaaliksi. Yhtiön toiminta on keskittynyt erityisesti hiekka-, sora -. Tuloksista selviää sora -, ja kivituhkapäällysteiden, betonikiveyksen. Sora voi kuitenkin olla saman hintaista tai halvempaa kuin karkea murske.

Kannattaa kuitenkin miettiä, mitä tielle laittaa, koska sopivaa tavaraa. Laatta sopii mainiosti pihaan, käytäville ja puutarhaan – piha -alueille, jotka kaipaavat. Trans Aarnion verkkokaupasta saat erikokoiset singelit pihaan ja ajotielle. Tasakokoista luonnonsoraa josta hienompi aines on seulottu pois.