Loma lapissa

Vietä kaikkien aikojen loma Lapissa. Lappi on Suomen suurin ja aidoin elämyspuisto. Ainutlaatuinen luonto, monipuoliset aktiviteetit ja upeat kohteet tarjoavat. Lapin Lomamatkat Oy:n ( Lapland Leisure Tours) liiketoiminnan 1. Valtava ja harvaan asuttu Lappi on eeppinen matkakohde.

Lapin -matkailu on samaan aikaan jylhää yksinäisyyttä ja kaupallisuutta, joka hipoo kitsin rajoja.

Edulliset majapaikat ja 6 muuta vinkkiä – lapin

Loma lapissa

Katso lisätiedot ja kuvat vuokramökkitarjonnastamme ja tee varaus. Vietimme aivan ihanan talviloman Pyhällä jonka jälkeen jatkoimme matkaa kaverin häihin Rovaniemelle. Katso edulliset Loma -asunnot Lappi HomeAway:n kautta. Lappi: Matkustitpa sitten lomalle tai työasioissa, katso Lappi: edullisia loma -asuntoja. Lapissa panostetaan yhä enemmän luksukseen, kuten lasi-igluihin ja boutique- hotelleihin. Edullinen Lappi on kuitenkin vielä olemassa.

Heinonen kertoo Lapissa vietetyn loman olleen mitä parhain keino irtautua arjesta, ja taivaan värjänneet revontulet kruunasivat onnistuneen reissun.

Tässä ovat lapin arvokkaimmat myynnissä olevat loma

Yötön yö houkuttaa Lapin kesään – kesäloma pohjoisessa on matka keskiyön aurinkoon. Meiltä löydät parhaat ranta- ja erämökit Lapista. Vuokraa viikonlopuksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Mökit ja loma -asunnot ilmoitusta alueella Lappi. Vuokraa mökki Lapista NOVASOLin kautta. Lappiin matkustaminen on kallista!

Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Valikoimastamme löydät upeat mökit Suomesta laatutakuulla. Olemme toimintamme alusta alkaen järjestäneet lomia Lapissa – sekä erälomia luonnon keskellä että erilaisia aktiviteetteja sisältäviä lomia. Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokous- ja kongressi keskus Levi Summitin palveluineen ja. Lappi vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit.

Naisten ei tarvitse vääntää edes monoja jalkaan. Lappi tarjoaa lumikenkäilyä, hemmotteluhoitoja, jääkelluntaa – ja biletystä. Se on ainutlaatuinen ja lumoava. Juuri nyt Lappi tarjoaa loistavat mahdollisuudet vaeltamiseen, ja vielä voi myös nauttia loppusyksyn ruskasta.

Isoja säästöjä hotelleissa kohteessa Lappi, Suomi.

* visatupa * loma lapissa * holiday in lapland * urlaub in lappland

Varaa netissä, maksa hotellissa. Lue hotelliarviot ja valitse paras hotellitarjous matkallesi. Vierailija: "Just palattiin ekalta Lapin reissulta Leviltä ja tuli todettua, että Levillä ei lapsiin paljoa panosteta. Siis niihin lapsiin, jotka eivät. Kaukana pohjoisessa nukut revontulten alla. Olen täynnä tulta, joka kiehuu takassa ja kiuaskivien alla. Inari-Saariselän alueelta löydät juuri matkasi tarkoitukseen sopivan majoituksen, halusitpa sitten nauttia. Pienet ilot ovat elämässä tärkeitä, vai mitä?

Myöskään Lapin – loman ei tarvitse olla mullistavaa aktiviteettia toisensa perään tai aikataulutettuja. Lappi Lapissa leirikoulu retkeilymaja hostel hostelli Finnhostel. Harriniva sijaitsee Muoniossa keskellä Lapin lumoavinta luontoa. Intialaisen megatähtipariskunnan Lapin – loma on joutunut keskelle poliittista myrskyä Intiassa.

Työaika töissä, loput lomalla – Koe työelämys kaukana pohjoisessa. Opteam Lappi yhteistyössä Inari-Saariselän matkailun sekä asiakasyritysten kanssa etsii. Sallan kodikkaissa mökeissä on mukava rentoutua päivän ulkoilun jälkeen takkatulen loisteessa, höyryävä juoma kädessä. Myös kylpylän lämpimät poreet. Vierailija: "Olisiko teillä suositella kohdetta, majoituspaikkaa tai palvelujen tarjoajaa Lapissa? Olemme mieheni kanssa menossa ensimmäistä. Tervetuloa nauttimaan Lapin luonnosta!

Loma -asuntomme ja mökkimme sijaitsevat lähellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Vuokraa tasokas mökki tai loma -asunto Lapista, kohteet Levillä ja Saariselällä. Uusia ystäviä, työtä luonnon ja retkeilijöiden hyväksi Lapin maisemissa ja vielä oma kunto kohoten. Koe pohjoisimman Lapin tunturit neljänä päivänä neljällä eri tavalla: autolla, moottorikelkalla, suksilla ja husky-valjakolla.