Loiskekuppi

Vesikouru johtaa hyvin pinta- ja sadevedet imeytyspaikoille pihoilta ja kevyenliikenteen väyliltä. Molempiin kourumalleihin on rännin alle sijoitettava loiskekuppi. Vesikouru Tie on raudoitettu betonikouru tierakentamisen tarkoituksiin. Harmaa Luja- loiskekuppi ottaa pintavedet vastaan syöksytorvelta ja ohjaa ne haluttuun suuntaan yhdessä 500 x 180 x 100 mm:n Luja-vesikourun kanssa. Valikoimastamme löydät vesikourut ja loiskekupit niin pihojen kuin katujen vedenohjaukseen.

Kourulaatat ohjaavat vettä korujen tapaan, mutta ovat malliltaan.

Loiskekuppi rudus piha 180 440x260x135 mm sileä harmaa

Loiskekuppi

Harmaa, rännin alle sijoitettava loiskekuppi Rudus Kevyt 125 on 440 mm pitkä, 195 mm leveä ja 100 mm korkea, ja sen pinta on sileä. Vesikourut ja loiskekupit sopivat väreiltään ja muotojensa puolesta yhteen laattojen ja päällystekivien kanssa. Kourut asennetaan 0…5 mm päällysteen. Ottaa pintavedet vastaan syöksytorvelta ja ohjaa ne haluttuun suuntaan yhdessä 500.

Tuotteet myydään kappaleittain. Samaan toimitusmaksuun voit tilata kaikkia. Lujabetonin valikoimasta löydät myös vesikourut ja loiskekupit pihasi viimeistelyyn.

Hulevesikivet ja vesikourut

Loiskekuppi

Vesikourut johtaa hyvin pinta- ja sadevedet imeytyspaikoille pihoilta ja kevyenliikenteen väyliltä. Valitse materiaaliksi luonnonkivi tai betoni. Loiskekuppi pyöreä 440x195x100. Veden ohjaus pois rakennuksen vierustoilta on tärkeää. Vesikouru toimii paitsi veden ohjaimena myös kiveystä koossa pitävänä reunatukena. PARVEKKEIDEN SADEVEDENPOISTOJÄRJESTELMÄ. This Pin was discovered by RudusPiha. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Syöksytorvesta tulevat vedet kastelevat sokkelin. Tuotteiden värisävyt voivat poiketa toimituserittäin ja tehtaittain. Koskee kaikkia tuotteita paitsi: kourulaatta, betonilaatta 490x490x60, loiskekuppi, vesikouru. Kiinnitetään loiskekuppi muottiin ja sovitetaan vesiurat. Kaivon paksumpi pää painetaan.

Kiinnitä loiskekuppi ja siihen sovitetut vesiurat valumuottiin elementtisuunnitelman mukaan. Aseta asennusjigin (1) kahvapuoli kuvan mukaisesti loiskekupin. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta loiskekuppi. Edison Website is developed by it-Tuuma.

Vesivek parvekkeiden sisäpuolinen vedenpoistojärjestelmä

Meillä on satavuotias iso talo, jossa ei ole mitään sadevesien salaojitussysteemiä. Ajattelin hankkia rännien alle loiskekupit ja sitten vaikka pari. Vonrenkaasta (kuva 8), jonka seinämän läpi vedet. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Sadevesisuppilo, Rännikaivo, rännikaivot, muovisuppilo, rännisuppilo, rumpuputki – Jupalco muoviset rännikaivot valurautakannella omakotipihoille. Taipuisat salaoja- ja sadevesijärjestelmät. Meltexin taipuisa salaoja- ja sadevesijärjestelmä pitää perustukset kuivina ja suojaa talon perustuksia home- ja.

Kaivojen lukumäärä ja pituudet sekä loiskekuppien syvyydet valitaan. Betonista valmistetaan myös sadevesien ohjaamiseen vesikouruja ja loiskekuppeja. Sadeveden ohjaus kouru ja loiskekuppi. Pihakivimallistoista löytyy yleensä myös sadevesien ohjaamiseen tarkoitettuja kouruja ja loiskekuppeja.

Rännikaivon ympärille tehdään yleensä loiskekuppi, asfalttialueelle asfaltista muotoilemalla, istutusalueella kaivo kierretään kivetyksellä. Käyttöalue: Betonielementtiparvekkeet vesitiiviistä betonista – ilman pinnoitetta.