Liuskekivilaatat FAQ

Meillä on ilo antaa vastauksia joihinkin useimmin kysyttyihin kysymyksiin (FAQ), jotka koskevat monia tuotteitamme. Jos haluat lisätietoja liuskekivilaatoistamme, selaa valikoimaamme erinomaisia laatutuotteita tai tutustu vastauksiin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Q. Mitä liuskekivi on?

A. Liuskekivi on hienorakeinen, metamorfinen metamorfinen kivilaji, joka muodostuu, kun maankuori puristaa ja kuumentaa meren tai jokiuoman sedimenttejä. Se koostuu pääasiassa savimineraaleista tai mikeistä riippuen siitä, missä määrin se on metamorfoitunut. Liuskekiven alkuperäiset savimineraalit muuttuvat mikeiksi lämmön ja paineen kasvaessa. Liuske voi sisältää myös runsaasti kvartsia sekä pieniä määriä maasälpää, kalsiittia, pyriittiä, hematiittia ja muita mineraaleja. Useimmat liuskekivet ovat väriltään harmaita, ja niitä on eri sävyjä vaaleasta tummanharmaaseen. Liuskekiveä esiintyy myös vihreän, punaisen, mustan, violetin ja ruskean sävyisenä. Liuskekiven väri määräytyy usein kivessä olevan raudan ja orgaanisten aineiden määrän ja tyypin mukaan.

Kysymys: Soveltuuko ’s liuskekivilaatta lattialle?

A. Kyllä, liuskekivemme kestävyys ja houkutteleva ulkonäkö tekevät siitä suositun valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten lattiapäällysteisiin ja lippulaattoihin.

K. Miltä liuskekiven molemmat puolet näyttävät?

V. Liuskekivessä on toisella puolella luonnollinen halkaisupinnan aiheuttama halkio ja toisella puolella koneistettu (puoliksi kalibroitu) selkäpuoli paksuuden hallitsemiseksi.

K. Kuinka paljon liuskekivilaattojen paksuus vaihtelee?

V. Liuskekivilaatan paksuus vaihtelee reunasta reunaan, koska pinta on luonnollisen halkion määrittämä, ja siinä on korkeita ja matalia kohtia. Tyypillisesti paksuuden vaihtelu voi olla 1/8":sta 1/4″:iin formaattikoon mukaan. Liuskekivilaatat asennetaan tavallisesti keskipitkällä laastilla, jonka ansiosta vaihtelu vierekkäisten laattojen reunoilla on mahdollisimman vähäistä.

Kysymys: Kuinka paljon ylimääräistä materiaalia on otettava huomioon asennuksessa?

A. On suositeltavaa tilata 10-15 % ylimääräistä materiaalia, jotta voidaan ottaa huomioon paksuuden vaihtelusta, kulmien täyttämiseen tarvittavista leikkauksista ja asennustavasta johtuva hukka. Tyypillisesti 10 % ylimääräistä materiaalia tulisi ottaa huomioon neliöasennuksissa ja 15 % diagonaaliasennuksissa; vielä enemmän tulisi ottaa huomioon, jos liuskekivellä aiotaan luoda erityisiä malleja.

Q. Kuinka paljon liuskekivilaattojen mitat vaihtelevat?

A. Vaikka koot on ilmoitettu brittiläisinä yksikköinä, liuskekivilaatat leikataan kansainvälisiin metrisiin mittoihin. Näin ollen todellinen leikkauskoko voi olla seuraava: 12 "x12" = 300mm x300mm, 16 "x16" = 400mmx400mm ja 24 "x24" = 600mmx600mm.

Q. Kestääkö liuskekivi vaurioita?

A. Liuskekivi kestää hyvin vaurioita, kunhan se on kiinnitetty kiinteään alustaan. Jos liuskekiven asennusta edeltävä aluslattia on joustava (esimerkiksi ohut vanerialusta), liuskekivi voi halkeilla kuten mikä tahansa laatta. Siksi on erittäin tärkeää, että alustan on oltava asianmukainen ennen asennusta. Liuskekivi on huokoinen, joten pesuhuoneisiin ja suihkutiloihin asennettaessa on käytettävä kosteudenhallintaa ja vedenpitävää kalvoa. Kysy tuoteasiantuntijalta, jos sinulla on kysyttävää.

Q. Minkä kokoista lastaa suosittelette liuskekivilaattojen asentamiseen?

V. Käytä vähintään 3/8 "x1/2" -koolausta 12 "x12" -laattojen asennuksessa ja 1/2 "x1/2" -koolausta (tai suurempaa) 16 "x16" ja 24 "x24" -laattojen asennuksessa.

Q. Voinko asentaa liuskekivilaatat ulkona?

A. Kyllä, liuskekivilaatat voidaan asentaa ulkotiloihin, mutta katso kunkin laatan ominaisuuksista tarkemmat tiedot. Jäätyminen ja sulaminen Tiedot.

Q. Voinko asentaa liuskekivilaatat ulkona hiekkaan?

A. Liuskekivilaattoja ei pidä asentaa hiekkapohjille, koska ne halkeilevat ja jarruttavat, jos niitä ei tueta kunnolla. Liuskekivilaatat on asetettava kiinteälle alustalle laastilla. Liuskekivilaatat voidaan kuitenkin asettaa hiekkapohjille; liuskekivilaatat ovat 1 ¼" paksuja ja ne on suunniteltu kestämään raskaampia kuormia.

Q. Voinko asentaa liuskekivilaatat puun päälle?

A. Ainoa puupinta, jota suositellaan liuskekivilaattojen asennukseen, on ulkokäyttöön tarkoitettu vaneri.

K. Kuinka monta viallista laattaa minun pitäisi odottaa tilauksessani?

Ei ole epätavallista, että jopa 5 % liuskekivilaattatilauksesta on jossain määrin viallisia (esim. lohkeilevat reunat, halkeilevat laatat, irtoaminen, taipuminen jne.). Alan standardien mukaan enintään 10 % on hyväksyttävä määrä. Näitä viallisia laattoja voidaan käyttää leikkauksiin, jotka sinun on tehtävä asennuksen aikana.

Jos tilauksessasi on yli 10 % viallisia laattoja, merkitse se logistiikan vastaanotto-asiakirjaan ja ota valokuvia. Tee reklamaatio meille 10 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Q. Minkälaista laastia minun pitäisi käyttää asennettaessa liuskekiveä ulkokäyttöön tarkoitetun vanerin päälle?

V. Käytä ANSI A118.4 -standardin mukaista laastia (lateksi- tai akryylimodifioitu laasti).

Q. Kuinka leveät saumojen tulisi olla?

V. Se on henkilökohtainen makuasia, mutta perinteisesti liuskekivilaatat asennetaan leveillä laastisaumoilla paksuusvaihtelujen kompensoimiseksi. Suositeltavaa on 3/8" – ½":n saumausraja, riippuen formaatin koosta.

K. Minkälaista laastia minun pitäisi käyttää?

V. Käytä hiottua laastia 1/8" – 1/2" saumoihin ja saltillolaastia yli 1/2" saumoihin.

K. Pitääkö liuskekivi tiivistää?

V. Liuskekivi on huokoinen ja voi värjäytyä. On suositeltavaa käyttää tiivistysainetta, jotta tahrat voidaan helposti poistaa.

K. Onko liuskekivilaatoille olemassa PEI-luokitus?

V. PEI-luokituksen määrittää Porcelain Enamel Institute. Nämä luokitukset on kehitetty keraamisia ja posliinisia laattoja varten. Sen vuoksi liuskekivilaatoille ei ole olemassa PEI-luokitusta. Liuskekivi on kuitenkin erittäin kestävä, ja sitä voidaan käyttää silloin, kun tarvitaan kestävää tuotetta.

Q. Mitä minun pitäisi tehdä, kun olen saanut lähetykseni, kun olen valmis asentamaan sen?

A. Varmista, että kaikki kuormalavojen sisältö on tarkistettu ennen asennusta. Kaikki vaateet mitätöidään, jos luonnonkivi on asennettu. Kaikissa luonnonkivisovelluksissa on erittäin suositeltavaa, että asentaja välttää laattojen valitsemista asennukseen "kuormalava kerrallaan" -periaatteella; paras tapa on avata kaikkien kuormalavojen laatikot alusta alkaen. Kunkin laatikon laatat vaihtelevat kuormalavalta toiselle, ja asennuksessa olisi käytettävä kaikkien kuormalavojen sisältöä tasaisesti asennuksen aikana. Tällä menetelmällä voidaan tehokkaammin puuttua värivaihteluihin, jotka ovat todellisuutta, kun työskennellään minkä tahansa luonnonkivituotteen kanssa. Ota yhteyttä tuoteasiantuntijaan, jos sinulla on kysyttävää.

Q. Miten liuskekivilaattojen ostaminen onnistuu?

A. tekee tiivistä yhteistyötä eri puolilta maailmaa olevien toimittajien kanssa tarjotakseen sinulle huippulaatuista liuskekiveä uskomattomaan hintaan. Täytämme liuskekivitilaukset kahdella tavalla. Ensimmäinen on lavojen myynti eri puolilla Pohjois-Amerikkaa sijaitsevista varastoista. Toinen tapa on kuljettaa konttitilaukset suoraan valituilta valmistajilta ja toimittaa ne työmaallesi. Soita tuoteasiantuntijalle maksutta numeroon 1-877-631-2845 saadaksesi lisätietoja.

Q. Voinko ostaa vain yhden laatikkolaatikon ennen kuin teen koko tilaukseni?

A. Emme voi myydä yksittäisiä laatikoita toimituskulujen vuoksi. Yhden laatikkolaatikon turvallisen kuljetuksen kustannukset voivat olla yli viisinkertaiset varsinaiseen laattaan verrattuna.

Jos haluat nähdä laatat henkilökohtaisesti ennen ostamista, tutustu ilmaiseen näyteohjelmaamme. Lähetämme sinulle jopa viisi ilmaista näytettä suoraan kotiovellesi. Luottokorttia ei tarvita. Tarjoamme myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että jos et ole täysin tyytyväinen laattaasi ennen asennusta, voit palauttaa sen ja saada täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Q. Kuinka paljon liuskekivilaattaa mahtuu yhteen konttiin?

A. Liuskekivilaattojen konttimäärät vaihtelevat 5 000 neliöjalasta 8 000 neliöjalkaan laatan koosta ja määränpäästä riippuen. Liuskekivilaattojen konttitilauksissa on maksimissaan noin 2 500 neliöjalkaa. Tuoteasiantuntija auttaa mielellään määrittämään alueellesi sallitut konttimäärät.

Q. Miten saan liuskekivilaattanäytteitä?

A. Jos näytteitä on saatavilla kiinnostavasta tuotteesta, voit pyytää näytteen suoraan verkkosivustoltamme. Lähetämme sinulle enintään viisi ilmaista näytettä ilman luottokorttia. Liuskekivilaattanäytteet ovat kooltaan noin 4 "x4".