Liukuovikaappi peilillä

Etsitkö kapeaa vaatekaappia, vai kaappia, jossa on useita ovia, laatikoita ja peili? PAX-Vaatekaappi sarana- ja liukuovilla. Unelmien vaatekaappi liukuovilla kätkee sisäänsä vaatteet. Kotimainen liukuovellinen Finnmirror Libra -vaatekaappi pitää vaatteet ja asusteet siististi hyvässä järjestyksessä.

Kaapin sisällä on sekä vaatetanko että hyllyjä.

Osta tyylipuhdasta tanskalaista muotoilua edustavat liukuovikaapit

Liukuovikaappi peilillä

Tule hyville kaupoille ja valitse laajasta valikoimasta liukuovikaappeja Itsellesi. Kätevä liukuovikaappi säästää tilaa, ja peilit tuovat tilan tuntua. Ida vaatekaappi liukuovilla, kirkas peili. Doorit liukuovikomero 148 peiliovilla. Ovet eivät tarvitse tilaa auetakseen. Ovet liukuvat kiskoilla äänettömästi.

Liukuovet peilillä avartavat tilaa.

Liukuovikaappi ja liukuovet nyt verkkokaupasta

Rungon sisäosia on mahdollisuus muokata tarpeiden. Tutustu vaihtoehtoihimme ja suunnittele oma kokonaisuutesi – tai tilaa pelkät ovet. Teemme liukuovet aina toiveidesi mukaan. Suunnittele Inarian suunnittelutyökalulla liukuovikaappi tai liukuovet. Laitetaanko niihin kaikkiin peilit vai tehdäänkö jokaisesta erilainen? Osta tuotteet Kodin Terran verkkokaupasta. Peilillä varustettu SMART- liukuovivaatekaappi.

Voit valita liukuoviin esimerkiksi kirkkaan tai sävytetyn peilin, värjätyn lasin tai mustan, valkoisen tai. Peili – ja lasiovissa käytetään vahvaa ja kestävää turvakalvoa. Kukapa ei haluaisi vilkaista peiliin ennen kuin lähtee ulos tai saapuessasi. Kiskoilla liukuva ovi ei tarvitse ympärilleen yhtä paljon tilaa kuin tavallinen saranallinen kaapinovi ja halutessaan liukuoven materiaaliksi voi valita vaikka peilin. Ikea Pax liukuovikaappi, Sohvat ja nojatuolit, Sisustus ja huonekalut, Espoo. Kaapin leveys 185cm, syvyys 60cm, korkeus 245cm (josta sokkelia 13cm).

Kotimaisessa AURA-komerosarjassa on saatavana komeron runkoja kolmessa leveydessä ja kahdessa syvyydessä. Ovet voi valita kolmesta erivaihtoehdosta.

Liukuovikomero finnmirror libra 120 valkoinen

Exclusive alumiini 1, savunharmaa peili. Valmistamme mittatilaustyönä laadukkaat ja yksilölliset liukuovikaapistot omassa tehtaassamme. Tutustu Puuvaja Oy:n kuvagalleriaan ja hae vinkkejä oman keittiön, kylpyhuoneen tai säilytysratkaisuiden suunnitteluun. Lisätiedot Myydään 1kpl liukuovikaapisto. Kirsikkapuurunko ja savunharmaa peili. Yhteydenotot joko sähköpostitse tai puh. Domus MAX -säilytysjärjestelmämme ansiosta saat jopa 30 % enemmän tilaa. Valitse haluamasi sävyt, peilit tai lasit ja tarpeisiisi sopivimmat kaapistorungot.

Kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi peilillä ja kattoon upotetut LED- valaisimet. Tilavassa pesuhuoneessa on tyylikäs laatoitus. REDi liukuovet ja liukuovikaapit Hämeenlinnan seudulla. Ida komeron liukuovet kulkevat kestävillä ja hyvin toimivilla metallikiskoilla! Oven väriksi voit valita joko peilin tai valkoisen lasin.

Komeroon on valittavissa kuusi. Valmistamme mittojen mukaan kodin säilytysjärjestelmät – Komerot, kaapit, liukuovet, liukuovikomerot, vaatekaapit, vaatehuoneen kalusteet – aina edullisesti!