Liinavaatekaappi haisee

Täsmäopas tahrojen poistoon – muista etenkin tiskiaine ja sappisaippua! Vierailija: "Osaako kukaan kertoa miksi meillä harvoin käytetyt, kaapissa säilytetyt pussilakanat alkavat haista? Vierailija: "Minulla on nyt sellainen ongelma, että avomieheni vaatteet tuoksahtavat pestyinäkin kummalle: sellaiselle pehmeän tunkkaiselle, aavistuksen. Eli itselläni on harvinaisen ärsyttävä ongelma. Kun laitan puhtaat, vastapestyt, tuoksuvat vaatteet vaatekaappiin, haisevat ne jo seuraavana.

Vaatekaappi kannattaa tyhjentää kokonaan, ja vaatekaapin sisäpinnat kannattaa pestä.

Raikasta tunkkainen pyykkisi – näin eroon pahoista hajuista

Samalla vaatekaappi kannattaa tuulettaa huolellisesti. Ummehtunut haju pois vaatekaapista? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Ostin Ikean kirjahyllyn, jossa olikin lastulevyä. Onkohan jokin keino saada haju pois, kuinkakohan kauan kestää? Joidenkin ihmisten vaatteet haisevat ihan kellarille ja tunkkaisille ja sen aistii.

Lakanoihin tulee helposti ummehtunut haju, jos ne viikkaa kaappiin liian aikaisin, eli pitäisi olla.

Koti valmistui – hellapoliisi – hetkessä

Liinavaatekaappi haisee

Miten vaatekaappi raikkaammaksi? Miten ihmeessä pyykin saa tosi raikkaan. Onko jollain teistä antaa vinkkejä, millaisin kotikonstein voi raikastaa. Käsittelemättömien pintojen hierominen hienolla soodalla ( sooda-astia kaatui, joten käänsin sen voitoksi). Haiseeko vastapesty pyykkisi tai pyykinpesukoneesi pahalle ja tunkkaiselle? Talvella kyllä irtosi lämmityslaitteen neste. Eli, varsinkin kun talo on tuulettamatta pari päivää poissa olessamme niin kotia palattuamme usen haisee tunkkaiselle. Puuttuu: liinavaatekaappi Miten saan järkyttävån, pinttyneen kaapin hajun pois vaatteista.

Mun äiti osti 50-lukulaisen liinavaatekaapin, jossa oli huomattavan ummehtunut haju. Tässä reilun puolen vuoden sisällä olemme ostaneet kahdet vitriinikaapistot pienelle 5-vuotilaalle astmaatikkolapsellemme: Ensimmäiset haisivat niin, että. Tee valitus loukkaavasta kuvasta. Säilyttää niitä liinavaatekaapissa, voitko kuvitella? Aina kun avasin kaapinoven, siellä haisi yrteiltä.

Meille rantautui viime viikolla Torin kautta ihana vanha 50-luvun liinavaatekaappi, joka löysi paikkansa heti eteisestä. Kaapin sisäpuoliset pinnat ovat käsittelemättömät. Toivottavasti saan sen pois, koko kattilakaappi haisee kalalle. Aivan paras liinavaatekaapissa on minusta kuivattu laventeli.

Käytätkö jo näitä? 7 kikkaa

Liinavaatekaappi haisee

Jatkuvista tuuletus ja hajustusyrityksistä huolimatta vaatekaappi haisee edelleen tympeältä. Pianhan siihenkin tottuu, kun sama haju löytyy nyt. Tilanne on tuttu jokaiselle: tänäänkään en löydä mitään päälle pantavaa. Se johtuu usein siitä, että kaappi on joko kaaoksessa tai siellä on. Fordycen talossa haisee ja haju tulee suljettujen huoneiden laastista ja.

Sitä on myös käytetty antamaan hyvää tuoksua ja karkottamaan koiperhosia liinavaatekaapeista. Raidantuoksukääpä on Etelä- ja Keski-Suomesta miltei. Rouva Hillille se oli tilaisuus käydä läpi liinavaatekaapin sisältö, ja hän oli aikonut jo. Ehkä sen sisältö sopisi muuhun tarkoitukseen. Liinavaatekaapin tuoksuttimeksi? Kesämekon kainaloon, jos dödö sattuu. Remontin loppusuoralla alakerran wc:ssä alkoi haista todella pahalle.

Hävitin liinavaatekaapista aivan kaiken ja ostin tilalle 8 kylpypyyhettä.