Liimamassa

LIIMAMASSA KIILTO N10 VALKOINEN 600ML. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä. Katso liimamassa hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.

Oikea valinta, kun liimauksen tai tiivistyksen täytyy olla vaatimattoman elegantti. Sikaflex-221 on yksikomponenttinen, PU-pohjainen, elastinen liima- ja tiivistysmassa.

Kiinnitä kylpyhuoneessa ilman reikiä

Liimamassa

Soveltuu esimerkiksiauto-, autokori-, LVI- ja kylmäkalusteteollisuudelle. Yksikomponenttinen, erittäin lujasti tarttuva ja elastinen polyuretaanimassa. Sikaflex-11fc saumaus-, tiivistys- ja liimamassa 300ml. Kiilto Masa 290ml vaalean harmaa liimamassa. Nopeasti kovettuva polyuretaanipohjainen saumaus-, tiivistys- ja liimamassa. Suutin Sika Patruunalle 12 kpl.

Elintarvikehyväksytty liimamassa erilaisiin rakennusliimauksiin ja tiivistyksiin ulkona ja sisällä.

Liimamassa kiilto masa valkoinen 290 ml

Liimamassa

Liimamassa Sika 221 musta pyttyliima. Sikaflex-221 on korkealaatuinen, monikäyttöinen ja valumaton 1-K polyuretaaniliima- ja tiivistemassa, joka kovettuu. MS-polymeeripohjainen, elastinen, yksikomponenttinen, kristallinkirkas liimaus- ja tiivistysmassa. Joustava kumiseos sietää liikettä aina 20% asti. Kuvaus: Nämä täysin käyttövalmiit liimamassat koostuvat modifioidusta bitumista, lisäaineista ja liuottimesta.

Korkealaatuinen tiivistemassa muodostaa vahvan, joustavan ja pysyvästi elastisen liitoksen pintojen välille. Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Pattex Liimatiivistemassa on suunniteltu erityisesti liimaus- ja tiivistyssovelluksiin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Liima muodostaa joustavan ja kestävän sauman. TechnoNICOL liimamassa 310ml No 23 Fixer.

Bitumiliimamassa bitumikattolaattojen. Ei sisällä isosyanaatteja eikä liuottimia. Rahti 9,90 € Liima – ja tiivistemassa helppokäyttöisessä painepakkauksessa, jolloin puristinta ei. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön ikkunapenkkien.

TUMMANHARMAA polymeeri lasitus ja liimamassa. Würth Tuotekoodi: liimamassa TUMHARMAA Koko: 290ml. Kestävä ja elastinen liima monenlaisiin asennuksiin.

Technonicol liimamassa 310ml no 23 fixer

Liimamassa

Erinomainen myös tiivistysmassana. Erikoiskäsitelty läpinäkyvä ja hajuton 1K SM -polymeeri liimamassa. Kuivuu kosteuden vaikutuksesta, joten sopii käytettäväksi myös veden alla. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön mm.

Casco SuperFix ja XtremFix – liimamassat sopivat hyvin märkätila-asennuksiin. Ne sietävät suuria lämpötilan ja kosteuden muutoksia sekä.