Liikkeen luovutus palkkaharmonisointi

Lain 11 §:n mukaan sekä liikkeen luovuttajan että luovutuksensaajan on selvitettävä niille henkilöstön edustajille, joiden edustamia työntekijöitä luovutus koskee. Tuore työtuomioistuimen päätös lisää palkkaharmonisoinnin kustannusten kasvun riskiä. Henkilöstö siirtyy kunta-alalta liikkeen luovutuksen periaatteella. Palkkaharmonisointiin käytettiin paikallisia järjestelyvaraeriä ja lisäksi. Kyseessä on liikkeen luovutus, kun seuraavat kolme. Puuttuu: palkkaharmonisointi Palkkojen harmonisointi voi kasvattaa sote-uudistuksen kustannuksia. Sote-maakuntauudistuksen palkkaharmonisoinnin täsmällisten vaikutusten.

Harmonisointi voi alkaa vasta liikkeenluovutuksen jälkeen ja sen. Kainuun sote-kuntayhtymän palkkaharmonisointi oli jäänyt kesken. Työntekijälle on liikkeen luovutuksessa. Suomen perustuslaki kertoo, että samaa työtä tekevien. Puuttuu: liikkeen ‎ luovutus Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän.

Liikkeen luovutus tarkoittaa sitä, että yri- tys tai sen. Oikeuden päätöksen mukaan liikkeen luovutuksen seurauksena eri. Uusimpana selvänä uhkana tavoitteelle on noussut esiin niin sanottu palkkaharmonisointi, joka voi nostaa sote-henkilöstön palkkoja sadoilla. Tätä erää ei tule kohdentaa kuntaliitoksista ja muista liikkeen luovutuksesta johtuviin palkkaharmonisointeihin. Henkilöstövaikutukset, liikkeenluovutus, palkkaharmonisaatio, henki-. Sote ja edunvalvonta siirtyminen maakuntiin liikkeen luovutus ja työsopimus palkkaharmonisointi tes muutokset säästöpaineet. Tuomioistuimen päätöksen mukaan liikkeen luovutuksen seurauksena eri.

Liikkeenluovutuksen piiriin kuuluvan henkilöstön lukumäärä ja työpanos. Mutta korostan, että liikkeenluovutus ei koske kuntien yhtiöitä, joissa myös. Hän korostaa, että palkkaharmonisointi ei ole työantajalle. Avainsanat: liikkeenluovutus, palkkakustannukset, Sote-uudistus. Oikeus päätti, että liikkeen luovutuksen seurauksena eri tahoilta. Yhteistoimintamenettely liikkeen luovutuksessa Kunnan yt-laki 11. Eksotea perustettaessa tapahtuneesta liikkeen luovutuksesta. Kahden viimevuosina tehdyn kuntaliitoksen esimerkki osoittaa, että palkkaharmonisoinnin kustannukset ovat olleet noin 1-3.

Ympäristöterveyspalveluiden palkkaharmonisointi. Palkkausjärjestelmien yhteensovittaminen ja ns. Työryhmä on tehnyt esityksen maakunnan ja liikelaitosten käyttöön valittavista. Työryhmä on tuottanut alustavan ohjeistuksen liikkeenluovutuksen periaatteille.

Palveluiden uudelleen järjestämisen yhteydessä työntekijät siirtyvät liikkeen luovutuksen.