Lietepumppu hinta

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat Sovh (sis. ALV ja mahdolliset kierrätysmaksut), eivätkä sido jälleenmyyjää. Mahdolliset tarjoushinnat ovat voimassa. Svea Odin traktorikäyttöinen lietepumppu.

Valitse tuotejärjestys, Edullisin ensin. Suuritehoinen ja ammattikäyttöön tarkoitettu Hondan WT30 – lietepumppu pumppaa nestettä, jossa on kiinteitä hiukkasia.

Kumipäällysteinen keskipakoinen lietepumppu

Lietepumppu hinta

V, 50Hz lietepumppu agitaattorilla. Erittäin pitkäikäinen ja voimakas 4- napainen lietepumppu vaativimpiin kohteisiin. Tuotenumero, Tuotenimi, Hinta. Nyt myynnissä karjatalouskoneet Agronic lietepumppu mäntämoottorilla aghp46tp – Haapavesi, Pohjois-Pohjanmaa.

Hydraulinen uppopumppu on rankkojen olosuhteiden pumppu veden ja lietteen s. Muu merkki Lietepumppu 11kW sähkömoottorilla.

Repivä lokapumppu re1300 df

Vuokraa ammattilaisten Lietepumppu rakennustyömaallesi. Pomo 3,0 lietesekoitin lietepumppu, Metsä ja maatalouskoneet, Työkoneet ja. Tee löytöjä edulliseen hintaan Vepsäläisen uudessa kauppapaikassa Torissa. DF sarjan pumput on suunniteltu tehokkaaseen ja turvalliseen nesteiden pumppaamiseen. Pumppu on varustettu repijäterällä. Riipuu saako hydrauliikka pumpulla tarpeeksi tehoja verrattuna ulosotolla pyöritettävään.

Lisää tuloksia kohteesta keskustelukanava. Agronic Hydraulinen lietepumppu – Suomi – Hydraulikäyttöisestä Agronic pumppusarjasta löytyy kolme eri kokoista pumppua eri käyttötarkoit. Grindexin uppopumput ja lietepumput yli 50 vuoden myyntikokemuksella. Oikean uppopumpun tai lietepumpun valitseminen työkohteeseen on tärkeää, jotta. Sähkökäyttöinen lietepumppu, Sähkömoottori.

Toimitamme laitteita pieneen kulutukseen mökille, isoon kulutukseen kunnille tai kartanoon sekä kaikkea tältä väliltä – siis sopivankokoisia ja – hintaisia. Kumipeitteinen keskipakoinen lietepumppu on raskaita ja kulutusta kestävä. Löydä Honda WT40, lietepumppu parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.

Agronic hydraulinen lietepumppu hinta: 1 030 €

Lietepumppu hinta

ULVILAN PUMPPUPALVELU toimii maahantuojana ja tarjoaa laadukkaita eurooppalaisia pumppuja,maatalouden laitetoimittaja,maatalouden aggregaatit. Ratko-uppopumppu upotetaan kaivoon. Product Centeristä löydät helpot pumppujen mitoitus- ja valintatyökalut. Pikamitoitus-toiminnon ansiosta entistäkin. Lietepumppu pumppaa nimensä mukaan nestettä, jossa on kiinteitä partikkeleita. WT -sarjan pumpuilla voi pumpata jopa 31mm kiinteitä partikkeleita. Wacker Neuson PD3 lietepumppu on omaa luokkaansa lietteen pumppaamiseen.

Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen ja teknisten tietojen muutoksiin ilman erillistä. Makopumpu lopettanut pumppujen valmistuksen. Isku VP pumppu käy Makon tilalle. Hinnat ovat kaikille samat, olit sitten korjaamoyrittäjä tai harrastelija – kunhan. LANDIAN LIETEPUMPUT Huippulaatua kautta linjan Landian tehokkaita ja kestäviä lannansiirtopumppuja myydään maailmanlaajuisesti. Moottoripumppu likaiselle vedelle Koshin STH50T.

Modo- pumppu valmistaa korkealaatuista maatalouden kastelua dieselpolttoaineen pumpun hintaan Filippiineillä. Tiukka laatujärjestelmä ja ammattitaitoinen. Uppopumput ja Tarvikkeet ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike. Evästeiden käyttö: AL-KO käyttää evästeitä internetsivuillamme vierailevien käyttäjien tunnistamiseen, ja siten optimoidakseen internetsivujen ulkoasun.

Lietteenkierrätysjärjestelmä säästää työaikaa ja hermoja niin paljon, että se on todellakin hintansa väärti. Koskaan ei ole tämän navetan 20-vuotisessa. Lisäksi valmistamme traktori- ja sähkökäyttöisiä lietepumppuja, lietevaunuja, kompostoriseikoittimia ja lihamyllyjä. Perheritys on perustettu Kuortaneella v. Pumppu voidaan varustaa myös Modbus liitynnällä.

Eco PV ulkokierreliitäntä, 230 V käyttövesipumppu.