Levi tekemistä

Varaukset viimeistään edellisenä päivänä Levin Matkailuneuvonnasta. Icekarting tarjoaa turvallista ja vauhdikasta tekemistä kaiken ikäisille. Levin Activity Park tunturin länsipuolella on täynnä toimintaa koko kesän! Levillä viihtyminen ei ole säästä kiinni – tekemistä riittää myös sisätiloissa! Pulahda paljuun ja heitä löylyä Levin lukuisissa saunoissa. Levin aktiviteetit eivät jätä kylmäksi rinteiden ulkopuolellakaan. Poimi tästä parhaat lomavinkkimme, kun etsit erilaista ja hauskaa tekemistä.

Jääkausipolku lähtee Levi Summitin ja Hotel Levi Panoraman pihapiiristä ja kulkee. Getsemane-nimeä kantava ateljee, josta löytyvät taitelijan tekemät. Vierailija: "Ollaan perheen kanssa lähdössä hiihtolomalla viikoksi leville. Mies ja pojat laskettelevat, minä en. Aiempina vuosina ollaan oltu rukalla ja muun.

Tunturikylä kutsuu lomanviettoon. Tekemistä riittää ympäri vuoden. Testasimme viime pääsisäisenä Levin lapsikohteena ja meillä oli mielettömän mukavaa. Levi tarjoaa tekemistä ja toimintaa ympäri vuoden, jokaiselle matkailijalle jotain! Levin ja Kittilän matkailulehti. Voit lukea näköislehden nettiversion oikealta, tarkemmat tiedot mistä löydät. Levi on lomailijan unelmakohde.

Tee valitus loukkaavasta kuvasta. Neljän vuodenajan sijaan Levi tarjoaa seitsemän hyvinkin erilaista. Levin matkailukeskus ja Kittilän kylät tarjoavat tekemistä. Gondolialueella on mukavaa tekemistä lapsiperheille. Mun valinta on ehdottomasti Levi, koska se on niin paljon monipuolisempi ja tekemistä riittää ympäri vuorokauden kaikille. Levillä riittää tekemistä vauvasta vaariin. Levin kaksi gondolia vievät vieraat huipulle ihailemaan maisemia! Levi Express- gondolihissi kuljettaa Zero Pointilta Koutalaen päälle, jossa sijaitsee kongressi-.

Levi vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit. Majatalon ympäristö tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden. Tutustu valikoimaan ja varaa omasi heti! Sijaitsemme luonnonrauhaisassa ympäristössä Rautusjärven rannalla. Happy Safaris keksii varmasti hauskaa tekemistä työporukalle. Räätälöimme viihdepalvelut yrityksen toiveiden mukaan. Levi hiihtokeskus lukeutuu Euroopan monipuolisimpiin matkailukohteisiin. Levi lapsille – tekemistä ja tapahtumia ympäri vuoden!

Katsomoalueiden ja gondolirakennuksen välisellä alueella kulkee ns. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Leviltä ja saat enemmän irti matkastasi. Kun myyt kauttamme ostaja löytyy jostakin 120 asuntomyymälämme kautta Suomesta tai muiden yhteistyöyritysten kautta ulkomailta. Leia oma lemmikrestoran ja tee tasuta reserveering, kiirelt ja mugavalt!

Levin monipuolisessa viikko-ohjelmassa on lapsille ja lapsenmielisille paljon mukavaa tekemistä. Tenavatokka Eturinteen alla toimii hiihtosesongin aikana joka.