Leveä lattialankku

Kuusilattia voidaan tehdä niin, että vaihtelevan levyiset kuusilankut asennetaan samaan puulattiaan. Nyt erä todella leveää lattialankkua. Lattialautojen koko 33 x 190mm, puulaji mänty (pituudet 3,6-4,8m). Vanhaa lattialankkua on erittäin vaikea löytää – näin uskallamme oman.

Koivun kapeasta rungosta ei saa leveää lankkua, eikä niin kovin pitkääkään. Aito massiivipuulattia on kestävä ja näyttävä.

Lattialauta puumerkki hll 28×145 mm om pp erikoiskuiva

Leveä lattialankku

Leveät lattialankut luovat yleellisen, kauniin ja lämpimän tunnelman asuntoosi. Tuotteemme: Kartano, höylätty ja päätypontattu erikoiskuiva lattialankku. Hanssonin Saha Oy toimittaa leveitä lankkulattioita suoraan asennettaviksi. Laske tuotteen hinta ja lähetä meille kysely jo tänään! Etsitkö lattialankkua, joka on niin lähellä vanhaa kuin mahdollista?

Tervetuloa Domus Classicalle, autamme mielellämme! Kotimaisesta männystä valmistettu lattialauta.

Mistä löytäisin tosi leveää lattialankkua?

Lakattu pinta antaa lattialaudalle viimeistellyn ja huolitellun ilmeen. Päätyponttauksen ansiosta materiaalinhukka. Leveän massiivisen lankun täytyy olla tarpeeksi paksu pysyäkseen muodossaan. Kun paksuus otetaan huomioon alusrakennetta suunniteltaessa, lankkulattia. Puuvalmis, höylätty ja ympäripontattu lattialauta. Pakkauksessa on 9,4 m lautaa (4 kpl). Oksattomat ja vähäoksaiset erikoiskuivat lattialaudat ovat erikoisosaamistamme.

Varastolaatu on erittäin vähäoksainen. Höylätty mänty lattialauta järeän ja kestävän lautalattian tekoon. Ajaton ja suosittu lattialankku sopii sekä uudis- ja saneerauskohteisiin että moderniin ja. Mänty tai kuusilankku, paksuus 28mm tai 32mm. Päistään jatkettua ja reunat pyöristetty (ellei toisin sovita) – Hyötyleveys:. Ilman lämpökäsittelyä toimitamme ainoastaan alle 120 mm leveitä lattialautoja.

Pystysyinen lattialauta on näkyvän lappeensa osalta joko oksaton tai. Mistä mahtaisin löytää todella leveää lankkulattiaa? Leveyden pitäisi olla yli 200 mm.

Lattialauta 28×145 hll uunikuiva 10 % classic

Talouslaadun lattialauta on edullinen ja suosittu lattialautavaihtoehto. Edullinen, leveä lattialauta päätypontattuna ja lakattuna esim mökille. Varsinkin valkoiseksi maalattu lautalattia on ollut viime vuosina suosittu trendi. Byggmaxin tarjoama lautalattia on mäntyinen lattialauta, joka on leveää lankkua. Lattialankku on jykevää, 28 mm paksua ja reilut 13 senttiä leveää tavaraa.

Tuulipuussa olisi ollut saatavana mm. Kun se on ympäripontattua, jatkokset voidaan tehdä myös. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Olen haalamassa vanhaa hirsikehikko piha mannulle. Sahatavara on mahdollista saada. Erikoismitoista mainittakoon mm. Koristetyyny, maljakko, taulu, takka tai kynttilä – tilaa viimeinen silaus sisustukseesi Hobby Hall -verkkokaupasta.

Lattialankkujen suunnalla on suuri merkitys huoneen ulkonäölle, joten valinta voi olla vaikea. Nuottikauppa, johon voi astua sisään. AURE ASKEL – 28×145 lattiat valmistetaan korkealaatuisesta sydänvapaaksi valikoidusta suomalaisesta puusta luontoa kunnioittaen. Wicco on ajattoman ja kestävän laadun merkki aktiivisille sisustajille ja rakentajille.

Wicco-tuotteista löydät ovet, saunat, paneelit ja kasvavan valikoiman muita. Työjalkineisiin on hyvä valita sopiva sukka eri vuodenaikojen mukaan. Mallistossamme laaja valikoima erinomaisia sukkavaihtoehtoja. Hankalinta on löytää vanhoihin sopiva uusi lattialauta.