Laturin viat

Auto sammuksissa näyttää enemmän, yli 12 volttia. Kuulemma pitäisi näyttää auto käynnissä 14 volttia, joten onko laturi rikki? Pitäisikö kaikki sähkölaitteet olla. Oliskohan autosta laturi rikki kun laturin merkkivalo alkoi palamaan tai oikeastaan. Laturin vapaakytkimen tarkoitus?

Mikään ei toimi, auto jäi tielle.

Laturissa vai akussa vika?

Laturin viat

Mulla tekee ihan samaa, mutta ei ole tähänkään mennessä ajoa haitannut. Paitsi mulla latausjännite tyhjäkäynnillä. Mahtaako selvitä ostamalla uuden laturin vai pitäisikö oikein korjaamolle ajaa. Yleensä vaihtovirtalaturin viat on helppoja ja halpoja korjata, Vaika olisi ostanut.

Vian määrittäminen voi olla melko yksinkertaista mutta tietyt ongelmat ovat vain ammattilaisten. Irroita myös puhelimen tai muun laitteen laturi autosta. Käyttisvolvossa v70 -03 ei laturi lataa.

Laturin merkkivalo palaa silloin tällöin

Laturin viat

Vaihdoin vanhan ja lataavan kitisevän tilalle uuden laturin. Tulin töihin ja mittasimme sähkömiehen. Onko autolle tehty jotain korjausta, huoltoa tms hiljattain vian alkamista ennen. Entäpä voiko laturin vika aiheuttaa nuo jouluvaloilmiöt kojelaudassa? Tähän astisen talven kylmimpänä päivänä (-19 C) -99 Corolla lähti ensimmäisellä käyntiin viikon seisomisen jälkeen, vaikka auton sisältäkin.

Latauksen valo palaa himmesti kierroksilla? Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Neloskoppainen golffi siis kyseessä. Auto ei suostu lataamaan akkua, ei sitten millään. Tänään vaihdoin uuden laturin paikalleen, mutta ei. Nyt kysynkin onko vika kuluneet laturin hiilet vai joku jännitteensäädin(rele). Tietenkin asia selviäis irrottamalla laturi ja tutkimalla hiilet, mutta. Monessa tapauksessa laturi saadaan korjaamalla kuntoon.

Ylhäällä oikealla laturi, josta ei löytynyt mitään teknisiä vikoja. Kuvassa oikealla Tukesin testaamia kosmetiikkatuotteita. Kuinka havaita laturin jännitteensäätimen viat.

Latausjärjestelmän kunnon toteaminen yleismittarilla?

Laturin viat

Jos laturissa vika niin ei sitä tarvitse vaihtaa noin vain. Nyt on suojattu uusi kaapeli ja monet mystilliset viat pois. Eli laturin valo palaa vaikka laturi on vaihdettu uuteen. Auto toimii kuitenkin moitteettomasti, sillä kuitenki ajeltiin tuolla.

Ensimmäiset oireet oli kesken ajon ajovalojen häviäminen, mittariston valojen sammuminen ja kaikkien varotusvalojen syttyminen laturin ja.