Lattianpäällystys talosi Flip: Vinyyli, kiintopuu, suunniteltu kiintopuu vai laatta?

Oletko parhaillaan myymässä asuinkiinteistöjä? Huolimatta siitä, mitä HGTV:n ohjelmat saattavat antaa sinun uskoa, talojen flippaaminen ja liikekiinteistöjen flippaaminen vaatii paljon tutkimustyötä. Varmistaaksesi, että tienaat eniten rahaa, sinun on valittava parhaat materiaalit jokaiseen flippauskohteen osaan.

Lattian valinta on yksi ratkaisevimmista päätöksistä kaikissa asuntokaupoissa. Sama pätee myös liikekiinteistöjen flippauksessa. Jos valitset oikean lattiatyypin, voit säästää aikaa kunnostuksessa ja kasvattaa voittomarginaaleja.

Jos kuitenkin valitset väärän lattiamateriaalin, on vaarana, että tuhlaat aikaa ja menetät rahaa sijoituksestasi. Lattiapäällyste voi olla ratkaiseva osa mitä tahansa flippaushanketta, joten on ratkaisevan tärkeää tietää, mikä lattiapäällystetyyppi on paras.

Paras lattiapäällyste talojen flippaamiseen?

Ennen kuin menemme materiaaleihin, puhutaanpa lattiapinnoitteiden välttämättömistä ominaisuuksista talojen flippauksessa. Haluat, että minkä tahansa lattiamateriaalin valitsetkin, se täyttää kaikki neljä näistä laatikoista.

Korkea ROI

ROI tulee olemaan merkittävä luku, kun flippaat liikekiinteistöjä tai asuinkiinteistöjä. ROI tarkoittaa sijoitetun pääoman tuottoa. Se on summa, jonka investointi tuo sinulle takaisin.

Esimerkiksi puulattioiden keskimääräinen ROI on 70 %. Se tarkoittaa, että saat 70 % takaisin siitä, mitä olet sijoittanut kodin myynnin yhteydessä. Yksinkertaisen matematiikan vuoksi sanotaan, että käytit 1000 dollaria puulattioihin. Voisit odottaa lisääväsi kodin arvoa 700 dollarilla, jolloin saisit takaisin 70 prosenttia investoinnistasi.

Kun valitset lattiatyyppiä, haluat valita sellaisen, jolla on korkea ROI. Muuten voit menettää rahaa päivityksessä sen sijaan, että voittaisit sitä.

Kestävä

Kestävyys on myös ratkaiseva tekijä nykypäivän kodinostajille. Asunnonomistajat suosivat kovapintaisia lattioita kaikkialla kodeissaan. Ihmiset asuvat kodeissaan pidempään, joten he haluavat lattiapinnoitteita, jotka kestävät mahdollisimman vähän huoltoa ja päivityksiä koko kodissa asumisensa ajan.

Talonvaihtajana haluat varmistaa, että valitsemasi lattiatyyppi on vaivaton, vähän huoltoa vaativa ja kestävä vuosien ajan.

Trendikäs

Shag-matto oli muotia 70-luvulla. Asuntojen omistajat halusivat koteja, joissa oli shag-mattoja. On selvää, että trendit ovat muuttuneet, mutta jos haluat korjata ja vaihtaa nopeasti, on tärkeää olla tietoinen siitä, mikä on trendikästä kodin lattiapinnoissa.

Juuri nyt kodinomistajat etsivät vaaleaksi pestyä tai vaalean rakeista, luonnollisen näköistä puulattiaa. Puulattioiden ulkonäkö on ollut trendikäs jo muutaman vuoden ajan ja pysyy sellaisena vielä jonkin aikaa.

Helppo asennus

Riippumatta siitä, asennatko lattian itse vai palkkaatko urakoitsijat, haluat, että asennusprosessi on yksinkertainen. Mitä helpompi asennus on, sitä nopeammin työ on tehty ja voit listata kodin. Mitä nopeammin listaat kiinteistön, sitä nopeammin saat palkkasi.

Helpommassa asennuksessa on kyse voiton nopeasta saamisesta. Jumiutuminen on yksi pahimmista asioista, jotka vaikuttavat lopputulokseen asuntokaupassa tai kaupallisten kiinteistöjen myynnissä.

Lattianpäällystysvaihtoehdot talojen flippaajille.

Nyt kun tiedät, mitä etsiä, mikä lattiatyyppi sopii sinulle?

Vinyyli ja LVT.

Vinyylilaatta on loistava tapa lisätä vedenkestävyyttä keittiötilaan. Mukana Cabot Vinyl Planks Lakeshore Collection Outerbanks Grey SKU: 15268100

Vinyyli ja LVT (luksusvinyylilaatat) ovat talonrakentajan unelma. Vinyyli on kustannustehokas, helposti asennettava ja kestävä materiaali, jota urakoitsijat ja kodinomistajat rakastavat. LVT kasvattaa tasaisesti markkinaosuuttaan muihin elastisiin lattiatyyppeihin verrattuna, ja hyvästä syystä.

LVT voi näyttää miltä tahansa muulta lattiatyypiltä – murto-osalla hinnasta. Vinyyliä on saatavana useina eri vaihtoehtoina, mutta ylellisyyslajikkeessa kaikki napsahtavat ja lukittuvat yhteen luoden pitkäikäisiä, helposti ylläpidettäviä ja laadukkaita lattioita. LVT:n suunnitteluvaihtoehtojen ansiosta asennus on helppoa ja nopeuttaa läpimenoaikoja.

Hardwood

Mikään ei voita 100-prosenttisen kovapuulattian ulkonäköä ja tuntumaa. Mukana Mazama Hardwood Handscraped Tropical Collection -mallisto Maple Natural Toast SKU: 10093346

On kiistatonta, että ihmiset rakastavat kovapuuta. Kiinteistönvälittäjät sanovat syystä, että kovapuisilla kodeilla on korkeammat hinnat. Kovapuu on raaka ja luonnollinen materiaali, jota on saatavana monin eri jyvin ja ulkonäöin. Tammi-, vaahtera- ja teak-lattiat ovat suosituimpia.

Kovapuulattiat ovat kuitenkin kallein vaihtoehto. Kuten olemme jo keskustelleet, keskimääräinen ROI on noin 70 %. Kun olet myymässä, haluat löytää asioita, jotka ovat mahdollisimman lähellä 100 prosentin tuottoa. Kovapuulattiat saattavat rikkoa budjetin ja pikemminkin vahingoittaa kuin auttaa voittoa. Kovapuu on kuitenkin trendikäs ja kestävä vaihtoehto talojen välittämiseen.

Engineered Hardwood

Suunniteltu kovapuulattia antaa tälle huoneelle hienostuneen ulkonäön. Mukana Vanier Engineered Hardwood New Cosmopolitan Trendy Collection Maple Coffee SKU: 10056338

Kovapuu on toinen kestävä lattiavaihtoehto talojen flippaukseen. Se jäljittelee luonnollisen puun ulkonäköä. Miten se eroaa puusta? Kovapuulattiat ovat massiivipuuta. Toisaalta koneistetussa kovapuussa on kerroksia kovapuuta ja vaneria kestävyyden lisäämiseksi ja vääntymisen estämiseksi.

Konepuu on hieman halvempaa kuin kovapuu, mutta silti hieman kallista keskiverto flipperille. Muotoiltu kovapuu on kuitenkin vaihtoehto kovapuulattioille, joka on turvallinen kosteassa ilmastossa.

Tile

Posliinilaattoja on saatavana yhä useammissa eri rakeissa, kuvioissa ja ulkonäössä. Mukana Kaska-posliinilaatta Aztec-sarja ruskealla SKU: 10082589

Laattalattiavaihtoehdoista ei ole pulaa, mukaan lukien keraamiset, posliiniset, marmori-, travertiini-, liuskekivi- ja graniittilaatat. Laattatyypit vaihtelevat hinnaltaan, kestävyydeltään ja trendikkyydeltään, mutta niillä on muutamia markkinoitavia yhtäläisyyksiä.

Laattojen asentaminen on usein halvempaa kuin kovapuun, mutta kalliimpaa kuin vinyylin kaltainen vaihtoehto. Laattalattiat ovat yleensä kestävämpiä kuin kovapuu, mutta hieman vaativampia. Laatoitus voi jäljitellä kovapuun ulkonäköä, jos valitset laattalattian, jossa on puukuvioitu ulkonäkö, joten voit varmistaa, että olet trendissä mukana.

Yksi haittapuoli laattojen käyttämisessä talojen flipperinä on niiden ROI. Tyypistä riippuen laattojen ROI on keskimäärin 55-70 % (marmorin ROI on alle 50 %). Jos siis haluat vaihtaa kaupallista kiinteistöä tai taloa, tätä ROI:ta on syytä tarkkailla, jos käytät laattaa.

Paras lattiamateriaali talojen flippaajille.

Kun kaikki otetaan huomioon, paras lattiapinta talojen flippaajille on oltava vinyylilattia. Sen hinta, monipuolisuus, asennuksen helppous, kestävyys ja vähäinen huolto tekevät siitä selkeän voittajan useimmille ihmisille, jotka haluavat korjata ja kääntää voittoa.

LVT täyttää kaikki välttämättömät vaatimukset. Sen alhaiset kustannukset lisäävät sijoitetun pääoman tuottoa ja voittomarginaaleja. Hyvin huollettuna LVT voi kestää jopa kaksikymmentä vuotta, joten se on kestävä. LVT voi saada minkä tahansa ulkonäön, myös puunvärin, joten se on aina trendikäs. Se on myös nopea ja helppo asentaa.

Ylellinen vinyyli lukittuu yhteen, ja joissakin vaihtoehdoissa on jopa kuori-ja-tarra -ominaisuudet, jotka nopeuttavat asennusta. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät vinyylilattiasta A+-valinnan seuraavaan talosi vaihtoon.

Miten ostaa edullinen lattiapinta

Lattianpäällystys talosi Flip: Vinyyli, kiintopuu, suunniteltu kiintopuu vai laatta?

Vesdura-vinyylilankut -6,5 mm SPC Click Lock – Harbor Collection -mallisto
Peony / 6.5mm / SPC / Click Lock
SKU: 15270552

Jos haluat ostaa kohtuuhintaista lattiaa seuraavaan fläppääsi, olet tullut oikeaan paikkaan. Halusitpa sitten vinyyliä, kovaa puuta tai laattaa – me autamme sinua. Tarjoamme laajan valikoiman lattianpäällystevaihtoehtoja markkinoiden parhaaseen hintaan.

Lisäksi kun liityt PRO Rewards -ohjelmaan ilmaiseksi, saat 5 % takaisin kaikista tilauksistasi. Saat myös rajattomasti näytteitä, 30 päivän rahat takaisin -takuun, toimituksen paikan päälle ja paljon muuta. Liity PRO Rewards -jäseneksi jo tänään.