Lattian valu

Kaikki pintalaatan sisään jäävät talotekniset asennukset on tehty. Lattiavalu tehtiin saman päivän aikana kumpaankin kerrokseen. Ennen kuin lattialle valetaan betonia, poimulevyt kiinnitetään paikalleen kiilamaisilla puupalikoilla, jotka kiinnitetään ruuveilla. Maanvarainen lattia, betonin halkeilu, jälkihoito, pumpattavuus ja työstö, tiivistys.

Pohjatöissä pitäisi huolehtia siitä, että valun vahvuuspoikkeamat ovat salli-.

Karsinan lattian purku ja valu

Siirry kohtaan Vanhantavan mukainen betonilattian valu – Näin valettaessa saadaan oikea määrä betonia jokapaikkaan. Tänä suvena olis tarkoitus laittaa betoni hallin lattiaan. Mites tuota, pitäisköhän siihen laittaa styroksi alle vaiko hiekan päälle vaan. Ottakaa yhteyttä niin neuvotellaan betonilattian valutyöstä. Voimme toimittaa lattiatyöhön kokonaisuuden pohjan tasauksella, eristyksellä, raudoituksella ja.

Työvideo lattian valamisesta Kiilto 60 Pikalattiamassalla. Betonilattia tulee jälkihoitaa heti valun jälkeen laittamalla lattian päälle muovi valua seuraavana.

Näin teet kevytbetonilattian kylpyhuoneeseen

Talvi tulee Suomeen, tänäkin vuonna. Näin rakennat märkätilaan tukevan ja kevyen lattian kevytbetonista. Kun valu on vielä tuore, voit työntää muhkurat tasaiseksi teräslastalla. Autotallin valu varattiin mukaan säävarauksella.

Pääasia on, että valmiin lattian korko asettuu hyvin oviin ja betonilattian paksuus on. Solupolystyreeni EPS 100 lattia. Lattian pintamateriaalin tulee täyttää askeläänieristysvaa- timukset. Jos lattiaan tulee vesikiertoinen lattialämmitys, niin betonia tulisi varata vähintään. Natriumsilikaatti voidaan levittää joko heti lattian viimeistelyn jälkeen valun.

Runkoelementtien pystyttämisen jälkeen seuraava isompi tapahtuma oli alakerran lattian valu. Juhlakauden pyhäpäivistä huolimatta talo. Voi olla että lattia jää kesken, eli homma jatkuisi seuraavana päivänä. Tein taannoin valun hallin lattiaan. Seinien alaosaan niitattiin kiinnityskaista, jonka tarkoitus on erottaa lattialaatta seinästä. Lattialle levitettiin 4 mm langasta tehty valuverkko.

Posts about Lattian valu written by Korpilukko.

Lattiavalu itse myllyllä tehden

Lattian valu

Tallin lattiaan tuli Mastertopin pinnoite…siis se joka hierretään lopuksi vielä kosteaan betoniin. Katon nostaminen ei ollut missään nimessä vaihtoehto – ovathan muut karsinat sopivia. Niinpä päätimme rikkoa ~12 vuotta sitten tehdyn lattian. Vedeneristettäviin tiloihin, kuten esim. Ei sovellu kohteisiin, jotka ovat jatkuvasti veden alla.

Meiltä nyt betonilattiat kilpailukykyisin hinnoin ja asiakkaiden toiveiden mukaan! Toimin koko lapin alueella(Oulusta ylöspäin). Myös betonilattioiden kunnostuksia. Höyryn aiheuttaja näyttäisi olevan normaali lattian valu. Ilmastoinnin kautta höyry pääsi. Kaiken kokoiset valut hoituvat ja mikään valu ei ole liian pieni.

Plussakeleillä taivasalla tehtävissä lattiavaluissa sade voi pilata lattian pinnan. Ylivieskasta käsin toimiva betonointiyritys. Lattianvalu – ja Rakennuspalvelu Kuula Oy. Asiakkaisiin kuuluu niin yksityiset kuin yritykset.