Lattian peruspesu

Tee aina vahaus kuivalle lattialle. Linoleumin peruspesu tehdään tarvittaessa. Perussiivous, peruspesut on määräajoin ja perusteellisesti suoritettavaa. Kiinteistön kovimmalle kulutukselle joutuva pinta on lattia, sillä jalkineissa kulkeutuu.

Hyvä esimerkki pesusta on lattioiden perusteellinen peruspesu, jossa poistetaan vanha.

Lapin keskussairaalan ja psykiatrian klinikan lattiamateriaalit ja niiden

Lattian peruspesu

Likavesi imuroidaan ja lattiat huuhdellaan sekä annetaan kuivua. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Oletko harkitsemassa myymäläsi lattian peruspesua eli lattian vahanpoistoa ja uudelleen vahausta? Haluatko tietää mitä se maksaa?

Suoritamme peruspesut ja vahaukset ammattitaidolla sekä yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialueemme on Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Suursiivouspalveluiden osto

Tarvittaessa siivouspalvelumme suorittaa myös peruspesun liittyen. Lattioiden vahaus ja ikkunoiden pesu luovat uutta kiiltoa tiloihin! Estrad, Estrad Plano, Estrad dB, Podium Naturale. Käytä kaikissa huonekalujen jaloissa huopasuojia, jotta lattia säilyy naarmuuntumattomana ja. Vuosittainen lattian hoito on tärkeää. Perusteellinen lattioiden peruspesu – ja vahaus, 4-6 Euroa m 2. Kiviportaiden pesu -ja vahaus, 4 Euroa m 2. Kokolattiamattojen perusteellinen pesu, 6 Euroa per. Peruspesu ja vahaus 100 %:n tyytyväisyystakuulla.

Hoidamme toimistojen, tuotantotilojen ja myymälöiden lattioiden peruspesut ja vahaukset. Tekstiilikalusteiden ja mattojen puhdistus. Lattian peruspesut ja vahaukset. Lattia pestään yhdistelmäkoneella, heikosti emäksisellä.

Säännöllinen yhdistelmäkoneajo pitää lattian puhtaana ja vältyt.

Lattian peruspesu ja vahaus

Lattian peruspesu

Lattioiden suojaaminen pidentää rakennuksen käyttöarvoa ja luo viihtyisän työympäristön kaikille tilojen käyttäjille. Hyväkuntoista lattiaa on helpompi siivota ja. Rakennusajaksi lattia tulee suojata esim. Tämän seurauksena lattiapinnat pysyvät kirkkaina jatkuvasti ja peruspesujen tarve.

Peruspesun ja vahauksen voi suorittaa sekä kivi- että muovipinnoitteisille lattioille. Peruspesuihin kuuluu porrashuoneiden lattioiden vahanpoisto ja vahaus. Työtä tehdään työpareina, joten paikalla on aina joku, jonka kanssa. Tutkimus suoritettiin UPM Korkeakosken sahalla tasaamon tiloissa. Tasaamon lattialle tehtiin vahanpoisto ja peruspesu, jonka jälkeen osa lattiasta vahattiin ja. Tällöin ei vahingossa tule pilanneeksi lattiaa mutta kuitenkin.

Rakennuksen tyyppi, Liikekiinteistö. Voidaan käyttää lattian pyyhkimiseen siivousliinan. Suojaus tehdään peruspesun tai pintapesun jälkeen kuivalle. TASKI-lattianhoitokoneella tai TASKI-. Jos lattialla on rakennusaikaista betonipölyä, käytä pesuun Sani Calc freetä.

Tilaa lattioiden vahaus tai perusteellinen pesu Suomen Bestlaatu Palvelut Oy:stä alueella Vantaa, Espoo ja Helsinki. Eri lattiamateriaalien puhdistus ja lattian puhdistaminen sujuvat nopeasti ja vaivatta oikeilla työmenetelmillä. Katso vinkit lattian puhdistamiseen. Linoleum lattian peruspesu ja vahaus Viikissä. No photo description available. Ennen lattian vahausta teemme oikeanlaiset valmistelut ja pohjatyöt, joiden ansiosta vahaus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Perinteisen kumilattian käyttöönottopuhdistus. Imuroi tai moppaa irtolika huolellisesti pois pinnoilta.