Lattiakaivon hajulukko tulppa

PUHDISTUSTULPPA PROF LATTIAKAIVOON 25,5MM. Tulppa lattiakaivon vesilukon puhdistamiseen. Mieheni putsasi lattiakaivon Kloritella ja tiskiharjalla. Bauhausin laajasta valikoimasta löydät tarvikkeet viemäröintiin.

Vesilukot, lattiakaivot ja kaivonkannet sekä muut tarvikkeet edullisesti netistä!

Lattiakaivon ja hajulukon puhdistus

Lattiakaivon hajulukko tulppa

Mikä olisi paras konsti korjata lattiakaivon hajulukossa oleva ylimääräinen reikä? Reikään sopiva kuminen tai muovinen tulppa. Jos kaivosta suoraan hajulukon läpi viemäriin johtavan puhdistusreiän tulppa on irronnut. Viisi vinkkiä lattiakaivon huoltamiseen.

Poista lattiakaivon kansiritilä. Se on yleensä joko pyöreä tai neliönmallinen. Vierailija: "Itse pesen kaivon säännöllisesti ja pesusta huolimatta kaivo haisi enkä heti huomannut syytä.

Avaisinko itse hajulukon? nyt puhuu putkimies

Pari päivää ihmettelin ja lisäsin vettä. MIRA LATTIAKAIVON JA LATTIAN VEDENERISTYS – Duration: 3:23. Mikähän on tukossa kun kylpyhuoneen lattiakaivo ei vedä kunnolla silloin kun. Liekkö tuo kuitenkin sisältä perinteinen hajulukko? Puhdistustulppa 31mm lattiakaivoon. Minua oksettaa ajatus lattiakaivon puhdistamisesta. Ota tulppa pois ja työnnä suihkulla vettä niin se aukaiseen hajulukon mutkan.

Pese lattiakaivon seinämät käyttämällä vanhaa tiskiharjaa ja pesuainetta. Avaa hajulukon suojatulppa ja ota tiiviste talteen. Onhan lattiakaivon rassausreiän tulppa paikallaan? Ootko poistanu hajulukon ja kunnolla pessy? Syy ikävään hajuun löytyy mitä luultavimmin hajulukosta.

On usein ollut epäselvää, kenelle lattiakaivon ja hajulukon puhdistus oikein kuuluvat. Osaatko avata lattiakaivon hajulukon? Sitten on vielä semmoinen lattiakaivomalli, että jos ei näy tulppaa, ruuvia tai klipsua niin ne nousee.

Lattiakaivot ja tarvikkeet

Lattiakaivon hajulukko tulppa

Opal 31 mm lattiakaivon puhdistustulppa. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 6,90 €. Vanha lattiakaivo hiotaan ensin puhtaaksi ja sukitustöiden valmistuttua. Lavuaarin alapuolelta kierrän irti hajulukon noin kahden kuukauden välein. Hajut tulevat usein sieltä lattiakaivon kautta ja varsinkin meillä käy usein niin. Laita se muovinen tulppa takaisin siihen 2,5-3- senttiseen pyöreään. Jos alkuperäinen tulppa on hävinnyt, uuden saa rautakaupasta muutamalla eurolla.

LÄ PUHDISTA LATTIAKAIVOA TAI LAVUAARIN HAJULUKKOA PALJAIN KÄSIN. Tartu tulppaan ja nosta sisäosa ylös. Vesihanojen vesi- eli hajulukkojen puhdistamisessa tarvitset ämpärin ja pulloharjan. Irrota puhdistustulppa tai lattiakaivon sisäosa.

Toiminta, Vaaka- ja pystyasennukseen. Viemäriputki, takaiskuventtiili. Niin lattiakaivo, vessanpöntön viemäriliitos ja vesilukon kunto. Lisäksi joissain lattiakaivoissa on sellainen muovinen tulppa selvästi. Lattiakaivot on mahdollista tilata myös esim.

Ei pitäisi puuttua mitään tulppaa, kai se mies olis jotain sanonut? Onko lattiakaivossa oleva hajulukko täynnä vettä? Hajulukon aukaisu ja puhdistus x. Lavuaarin hajulukon ja juoksuputken siivoaminen kerran kuussa tai. Erilaiset sihdit ja lavuaarin tulppa pitävät myös hiukset poissa viemäristä.