Läsnäolon voima

Ilmainen toimitus yli 14,90 euron tilauksiin. Aloin välittömästi soveltaa läsnäolon taitoa. Omakohtaisesti voin sanoa, että kokeile läsnäolon voimaa – se on jotain. En ole lukenut sitä, mutta tuollaisissa kirjoissa pointti onkin se, että itse täytyy käyttää aivojaan.

Itse aloitin juuri, ja kysymykseni liittyy alkupuolella tekemääni.

Tietoisena oleminen ja läsnäolon voima

Se on avara ja kokemukseen perustuva matkaopas nykyhetkeen. Läsnäolon voima vie lukijansa matkalle henkisiin ulottuvuuksiin. Sen ydinviesti on tämä:On selvää, että ihminen ei toimi niin kuin pitäisi. Mitä ajatuksia kirja herättää sinussa? Vaikka matka on haastava, Eckhart Tolle viitoittaa tietä selkeästi kysymysten ja vastausten.

Tässä videossa kerron, millaista on olla tietoinen ja mitä on läsnäolon voima. Olen viime aikoina saanut monta muistutusta sekä Tollesta että tuosta kirjasta.

Läsnäolon voima: tie henkiseen heräämiseen

Läsnäolon voima

Tämä dokumentti on yhteistä omaisuutta (engl. ”public domain”), eikä sille anneta mitään takuuta. Tässä dokumentissa on lueteltu Eckhart. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Kirja on kirjoitettu kysymys-vastaus-muotoon. Suurinosa varmasti tunnistaa Eckhart Tollen nimen. Itse sain vasta vähän aikaa sitten tilattua ensimmäisen.

Läsnäolon kyky lisää myös työnohjauksen vaikuttavuutta. Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo on oman kehon. Tämä sanoma on Jumalan kaikkivaltiaan voiman läsnäolosta ja siitä kuinka me voimme saada osamme tuosta voimasta. Jon Kabat-Zinn kertoo hyväksyvän tietoisen läsnäolon voimasta, useimmista väärinkäsityksistä, tutkimustiedoista, harjoittamisesta kiireisessä elämässä sekä. Felix pelkällä olemassaolollaan opetti minulle enemmän kuin yksikään lukemani meditaatio -, flow-, läsnäolo – tai elämäntaito-opas pystyi. Unelmoitko elämääsi, vai elätkö. Valmentaja Jari Saarenpää jatkaa juttusarjaansa omasta kasvustaan.

Oikean tuotteen löytäminen ei ole ikinä ollut helpompaa. FI:ssä läsnäolon voima vertailet tuhansia tuotteita ja löydät parhaat hinta-laatusu.

Läsnäolon voima tie henkiseen heräämiseen

Läsnäolon voima

Unohdatko itsesi toisinaan elämän pyörteissä ja arjen kiireen keskellä? Tule pysähtymään ja hae vinkit. Erilaiset ihmiset läsnä – tässä ja nyt. Posts about läsnäolon voima written by elenafinnilä. Huhtikuisen sydäninfarktini jälkeen minulle on usein tullut tarvetta pysähtyä hetkeen ja aistia tietoisen läsnäolon voima.

Kirjassaan harjoituksia läsnäolon voimasta Eckhart Tolle muistuttaa meitä siitä, kuinka se, mitä nimitämme elämäksi, voisi oikeammin kutsua. Tietoisuus on läsnäoloa tässä hetkessä, sen tiedostamista mitä on juuri nyt. Läsnäolon tilassa mieli havainnoi nykyhetkeä uteliaana eksymättä menneseen tai. Vertaa hintoja ja osta kirja halvimmasta kirjakaupasta.