Lapinkoira kennel

Pinja Lämsä Kuuraparrantie 21. Suomenlapinkoira alkuperäinen käyttötarkoitus on poropaimennus. Koiria käytetään yhä paimennustyössä joillakin poronhoitoalueilla, sekä. Tassutuvan kennel, suomenlapinkoira, Rahkisvildu, Fidelis Sirius, Ruusa, Miskajasmin Lapin Likka.

Kennelin nimi on linkki kasvattajan kotisivuille.

Ahulin kennel & koirahoitola

Lapinkoira kennel

Paimensukuisilla on oma aktiivinen seura, joka järjestää. Eidalun kennel on paimensukuisia lapinkoiria pienimuotoisesti kasvattava kotikennel joka aiemmin sijaitsi Helsingin Kalliossa, kerrostalossa, mutta keväällä. Juolukan kennel on pienimuotoisesti suomenlapinkoiria kasvattava kotikennel Hämeenlinnassa. Ja minä tuossa Donnan kanssa olen se kasvattaja.

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta.

Rajut kuvat paljastavat lapinkoirien kammottavat olot kennelissä

Lapinkoira kennel

Meillä etsinnässä lapinkoiran pentu omakotitaloon. Kertokaa jotakin tästä kennelistä olen kovasti etsimässä uutta perheen jäsentä meille ja eri kennelit kiinostaa kov. Kuvien ja muun materiaalin kopiointi ilman lupaa on ehdottomasti kielletty. Do not reproduce anything from this website without a. Virallisestihan on vain ja ainoastaan kaksi suomalaista ja yksi ruotsalainen lappalaiskoirarotu: suomenlapinkoira, lapinporokoira.

Jalostuksen tavoiteohjelma: pdf. Jopa 120 koiraa eli kauheissa oloissa Luumäellä Etelä-Karjalassa sijaitsevissa kenneleissä. Lumiturpa kennelin lapinkoirat, Lumiturpa kennelin lapinporokoirat. Tervetuloa kennel Mustinkulman kotisivuille! Lapinkoirien kanssa olen touhunnut jo 20 vuoden ajan, ensimmäinen oma suomenlapinkoira minulle tuli vuonna. Suosioon vaikutti varmasti sekin, että lapinkoira viihtyy ja pärjää hyvin.

Pääelinkeinona on poronhoito, kertoo Ida Ikonen ( kennel Ceahpes). Mielestäni suomenlapinkoira on ihmisen koira, ja sitä se itsekin haluaa olla. Suomen Kennelliitto on myöntänyt.

Lapinkoira on monien suomalaisten suosikki

Katajavaaran kennel kasvattaa pienimuotoisesti karjalankarhukoiria sekä. Lapinkoiran tulisi olla älykäs, rohkea, rauhallinen ja oppimishaluinen, ystävällinen. Usvamarianne,vuoden rally-toko kisassa 3 paras suomenlapinkoira! Nereaneidon kennel sijaitsee Hämeenlinnassa Ahveniston harjumetsien läheisyydessä. Kennel on pieni kotikennel, joka kasvattaa paimensukuisia lapinkoiria. Kasvattamamme rodut ovat suomenlapinkoira, kleinspitz ja mittelspitz.

Kennelnimi Kastanjan on myönnetty meille vuonna-84. Dani (Teelikamentten Deep Blue) tuli ja sulatti. Juskankankaan kennel on pieni kotikennel, joka sijaitsee Pohjois-Karjalassa Enon Ahvenisella. Ahveninen sijaitsee lähestulkoon Kolin kansallispuiston. Tavoitteena terve, älykäs, yhteistyöhaluinen ja toimintakykyinen paimensukuinen lapinkoira.

Tinon myötä suomenlapinkoira rotuna on vienyt mennessään. KASVATAN harrastuksena paimensukuisia lapinkoiria – siis suomenlapinkoiria, jotka polveutuvat poronhoitoalueen työsukuisista kantakoirista. Yhteystiedot: Susanna Talvitie. Olen Kati Simanen ja asun Perälän kylässä Teuvalla. FCI-roturyhmä: 5 (Pystykorvat ja alkukantaiset koirat). Virallisesti suomenlapinkoira on vain yksi rotu, mutta epävirallisesti rodun sisällä on tietyistä. Vasta parikymppisenä opiskelijana sain vihdoin mahdollisuuden hankkia oman koiran.

Pentuja, lapinkoirapentue toiveissa. Hiidenlahden Kennel, Hiidenlahden Tellu. Perheeseemme on kuulunut koiria vuodesta -85 alkaen, jolloin sain ensimmäisen lapinkoiran.