Lankkupöytä

Upeat lankkupöydät ja lankkupöytä ruokailuryhmät useista eri puulajeista useisiin väreihin. Tilaa meiltä upea lankkupöytä kätevästi netistä edullisella. Valmistettu männystä, käsitelty laadukkaalla petsilakalla. Moderni ilme syntyy metallipukkijaloista ja kiiltävän valkoisesta kannesta. Seiskatuolit sopivat mainiosti tämän.

Lana lankkupöytä on upea lankkukantinen ruokapöytä.

Käsintehty lankkupöytä metallijaloilla 200*90

Lankkupöytä

Upea massiivipuinen Lana ruokapöytä huippuedullisesti! Pöydän pinta on harjattu jolloin pöydän kannesta tulee antiikkinen ja vintage henkinen. Katso kokovaihtoehdot alasvetovalikosta. Iso pyöreä harmaa lankkupöytä 150cm.

Kauniit puukalusteet tilaat TTM-rakennusliike Oy:ltä Siuntiosta. Mahtava massiivimäntyinen ja laadukas Lana. Puulajilla on väliä, jos aiot rakentaa terassillesi lankkupöydän.

Lana lankkupöytä valkoisilla metallijaloilla

Lankkupöytä

Pöydän ei tarvitse olla kallista ja eksoottista puuta kuten tiikkiä tai mahonkia, sillä sopivaa puuta. Lapua Floors lankkupöytä on ikuinen ja patinoituu käytössä! Tammikannessa näkyy kauniisti puun. Huipputyylikkäs lankkupöytä nyt kätevänä pakettina! Katso lankkupöytä tarjous nyt ja osta omasi. Kansi on tehty kahdesta leveästä massivipuulankusta, myös jalat on puuta. Hyödynnä edulliset hintamme ja kattava tuotevalikoimamme. See what people are saying and join the conversation.

Tutustu käyttäjän Essi Hörkkö Pinterest-tauluun lankkupöytä. Näytä lisää ideoita: Dining room,Dinning table ja Dining rooms. Pöydän jalka on saatavissa mustana tai. Tilaa upea Triangle lankkupöytä kotiintoimitettuna verkkokaupastamme. Triangle ruokapöydässä on paksu lankkukansi ja upeat metallijalat. Skovbyn moderni ja puhdaslinjainen lankkupöytä, joka koostuu kahdesta leveästä tammilankusta.

Lankkujen pinta on sileä ja lähes oksaton. Ruokapöydissä, löytyy satoja erilaisia vaihtoehtoja.

Lankkupöytä olohuoneessa lankkupöytä

Lankkupöytä

Lankkupöytää saa kuudessa eri koossa! Valikoimasta löytyy liki kaikki Tyylisuunnat, Industrial Ruokapöydät, Mittatilaus Ruokapöydät, Jatkettavat. Tässä uusin asiakkaan kanssa yhteistyössä suunniteltu neliö ruokapöytä… Luhtisarjan lankkupöytä 140 x 140. Uusi upea lankkupöytä Oaken on valmistettu kahdesta leveästä tammilankusta. Pöytä on upean luonnollinen lisä ruokailutilaasi ja varmasti monien juhlien. Jos sopivaa ruokapöytää ei löydy, on vaihtoehtona teettää lankkupöytä mittatilauksena! Aalto lankku pöytä 180cmx90cm ja penkit 40cmx180cm.

Taikatulen kalusteen oma malli. Lana pöydät soveltuvat myös terassille. Olemme suomalainen huonekaluvalmistaja etelä- pohjanmaalta, joka valmistaa käsityönä uniikkeja kalusteita juuri sinulle, myös omien. Upea Vintage lankkupöytä tammesta tukevilla mustilla metallijaloilla.

Casanova vintage tuolien kanssa. Meidän ruokapöytänä toimii vanha lankkupöytä, joka on tehty yli satavuotiaista lattialankuista ja vanhasta pöydänrungosta. Autokatoksen rakentamisesta jäi pilarin ja lankun pätkiä. Ne olivat juuri sopivan mittaisia jämerän pihapöydän tekoon.

Vajaa vuosi sitten ostettu lankkupöytä.